t.t 11.07.02, 22:18 Co sądzicie o kreacji, w jakiej Pani Premierowa Millerowa przywitała japońską parę książęcą? Dla niewtajemniczonych - sukienka była cała w napisach "love", "sexy", "pinky". Japońska para musiała przeżyć niezły szok :) T Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kathy38 Re: Sukienka Pani Miller 11.07.02, 22:23 Ale Pani Premierowa odniosła sukces. Do tej pory mało kto wiedział, że w ogóle jest jakaś premierowa, teraz cała Polska o niej mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
kilroy_was_here Re: Sukienka Pani Miller 11.07.02, 22:42 Myślę, że najbardziej zawalił premier LM. W Japonii teraz (tzn. z okazji mundialu) dostali bzika na punkcie Beckhama. Gdyby LM wystąpił we fryzurce a la David, para cesarska po prostu zakochałaby się w naszym Premier Stadle... A tak? Odpowiedz Link Zgłoś
t.t Re: Sukienka Pani Miller 11.07.02, 22:52 Hehehe... ja też zawaliłem... z pary cesarskiej zrobiłem książęcą... Ale zmęczony dziś jestem więc musicie mi wybaczyć:) T Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Sukienka Pani Miller 11.07.02, 22:59 Burak, choćby nie wiem jak "inteligentny" zawsze zostanie burakiem:) Słoma ma to do siebie, że wypada z butów dopiero w trzecim pokoleniu:(. - Nawet u P.Premiera. Tylko gdzie był doradca? Kto Jej pozwolił tak wystąpić? Jednak P.Premierowa na OFICJALNYM SPOTKANIU nie jest osobą prywatną, która jak chce, to sobie goła może polatać. :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Sukienka Pani Miller 11.07.02, 23:08 na mój rozum to tu nie chodzi o doradcę, tylko o kogoś takiego, kto najogólniej zwie się szefem protokołu. I to on powinien albo wyjaśnić pani p., w co się ubrać, albo wyjaśnić panu p., dlaczego żona nie może przyjść :) a w ogóle ileż radości przez jedną kieckę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Sukienka Pani Miller 11.07.02, 23:17 he,he,he!!! Mój ulubiony Alzheimer spowodował, że musiałem:) napisać "doradca" ale myślałem o Protokole. :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Sukienka Pani Miller 11.07.02, 23:20 i sam widzisz, ile od razu zabawy :) Odpowiedz Link Zgłoś
odyseusz Re: Sukienka Pani Miller 11.07.02, 23:42 Ale czemu doradcy premiera żrą tyle kawioru?? ha? Za dużo chyba mają pieniędzy i nie zależy im na pracy. Ale tam chyba burak siedzi na buraku i burakiem pogania Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Sukienka Pani Miller 11.07.02, 23:47 czekaj, albo kawior, albo buraki, zdecyduj się na rodzaj pożywienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Sukienka Pani Miller 11.07.02, 23:52 " Społeczeństo pije szampana ustami swoich przedstawicieli" - nauczał ktoś mądry:) Przedstawiciele tylko zagryzają szampana kawiorem!! Bo co to za picie bez zakąszania? :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
t.t Re: Sukienka Pani Miller 12.07.02, 00:51 A może by tak poszukać jakiegoś "mistrza ceremoni" dla naszego premierostwa? Albo może kupić sukienkę dla pani premierowej? T Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Sukienka Pani Miller 12.07.02, 09:22 od protokołu naszych VIP-ów jest msz, ale jesli chodzi o strój to nie zatrudnia się specjalnych urzedników - stylistów. po prostu ludzie, którzy pracuja przy organizacji takich spotkań musza byc przeszkoleni protokolarnie. widac pani AM, jako zona drugiej (czwartej?)osoby w państwie, sobie odpuściła, ta cienką co bądź ksiązeczkę. Odpowiedz Link Zgłoś