Dodaj do ulubionych

DO DEBILI, KTORZY CHOC RAZ PROWADZILI PO PIJANEMU

29.05.05, 09:26
stale zatrzymuje sie wielu ,,kierowcow", ktorzy jechali po pijanemu. Idioci
mysla, ze po jednym glebszym nic nie zrobia, ba, wiekszosc NIE MYSLI!! Kazdy,
choc raz jadacy po alkoholu powinien miec odebrane prawo na cale zycie,
takich bledow sie nie powinno popelniac, nie dzis, kiedy juz wiemy, jakie
moze to byc niebezpieczne. Przedstawiam historie dziewczyny, ktora mimo tego,
co ja spotkalo, nadal chce zyc. Dla wrazliwych - lepiej nie klikajcie na
link. s.kociewiak.pl/dzial.php?nazwa=sekcje&op=viewarticle&artid=57
Obserwuj wątek
    • Gość: songs Re: DO DEBILI, KTORZY CHOC RAZ PROWADZILI PO PIJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 10:07
      widze, ze nie da sie kliknac od razu, wiec kto chce niech skopiuje i wklei do
      wyszukiwarki.
    • Gość: goesha Re: DO DEBILI, KTORZY CHOC RAZ PROWADZILI PO PIJA IP: *.alan.krakow.pl 29.05.05, 10:12
      rzeczywiscie lekko wstrzasajace........
      popieram
      • songs1 Re: DO DEBILI, KTORZY CHOC RAZ PROWADZILI PO PIJA 29.05.05, 10:18
        lekko? ta niegdys piekna dziewczyna wyglada jak zmasakrowana marionetka. Widac,
        ze ten chlopak naprawde zaluje.
    • Gość: Siwy_155 Re: DO DEBILI, KTORZY CHOC RAZ PROWADZILI PO PIJA IP: *.telnet.krakow.pl 29.05.05, 14:25
      dla tych którzy nei umieją otworzyć tego linku podaje link który się otworzy
      klikając na niego(osoba która dała link mogła dołożyć www na początku i dzialalo
      by to) OMG

www.s.kociewiak.pl/dzial.php?nazwa=sekcje&op=viewarticle&artid=57
      • Gość: bystry Re: DO DEBILI, KTORZY CHOC RAZ PROWADZILI PO PIJA IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 29.05.05, 14:33
        ty, siwy, zbyt bystry nie jestes. trzeba dodac http, a nie www, he he he
        • Gość: Siwy_155 Re: DO DEBILI, KTORZY CHOC RAZ PROWADZILI PO PIJA IP: *.telnet.krakow.pl 29.05.05, 18:24
          Kapmnąłem się po napisaniu tego postu ale to tak głupie forum że sie nie da
          edytowac napisanych postów.
    • mrug To może ja już pomogę... 29.05.05, 15:09
      s.kociewiak.pl/dzial.php?nazwa=sekcje&op=viewarticle&artid=57
      • sex_pistols Sabbinko, kliknij w link 30.05.05, 10:04
    • istna Re: DO DEBILI, KTORZY CHOC RAZ PROWADZILI PO PIJA 29.05.05, 16:06
      Jestem wstrząśnięta. Co innego słyszeć o takich rzeczach, co innego zobaczyć
      zdjęcia.
      Niestety, obawiam się , że tacy, którym zdarza się usiąść za kólkiem po kilku
      głębszych, maja na tyle spaczoną wrażliwość, że te zdjęcia nie zrobią na nich
      wrażenia, albo wręcz ich rozbawią:(((
    • Gość: goesha Re: DO DEBILI, KTORZY CHOC RAZ PROWADZILI PO PIJA IP: *.alan.krakow.pl 29.05.05, 18:22
      wlasnie wrocilam z plazowania i jadac na mily wypoczyn nad woda jechalam za
      takim gostkiem w bialym oplu w okolicach cmentarza na pasterniku przed wjazdem
      na "autostrade katowicka" - gosc jechal zygzakiem po dwoch pasach prawie
      rownoczesnie nie zwazajac w ogole ze rownolegly pas jest zajety, jak za nim
      stanelam na swiatlach to zapomnial nacisnac hamulca i mu sie mocno cofal
      pojazd;)wzielam i zadzwonilam na policje i podalalm im nry rejestracyjne ale mi
      f...ek zginal i nie wiem gdzie skrecil a patrolu i tak nie bylo na calej trasie
      krak - chrzanow........ jak ich trza to ich nima...........
    • sloggi Re: DO DEBILI, KTORZY CHOC RAZ PROWADZILI PO PIJA 30.05.05, 00:26
      Mamy dziurawe prawo, a piją i prowadzą najwyżsi urzędnicy - więc nikt prawa nie
      naprawia.
      • mrug Re: DO DEBILI, KTORZY CHOC RAZ PROWADZILI PO PIJA 30.05.05, 06:40
        Dlaczego?
        Akurat prawo dotyczące jazdy po pijanemu mamy dobre.
        • sex_pistols Re: DO DEBILI, KTORZY CHOC RAZ PROWADZILI PO PIJA 30.05.05, 10:01
          co dobitnie widać po sprawie Darka-Sabbiny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka