agusta09 30.05.05, 16:48 oddam bernardyna - piękną biało - rudą sukę -w dobre ręce . Ma 13 mieśięcy i jest przytulasek. Zainteresowanym prześle zdjęcie. aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trudny2002 Re: oddam bernardyna 31.05.05, 09:34 A pytałas u Bernardynów...oni mają ladny , duży ogród to i suka pobiega i pewniesie poprzytula... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
retma Re: oddam bernardyna 31.05.05, 10:41 Witam,przeslij na priva,moze sie zdecyduje ,tylko jak sie tym zajmowac ??? Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 daj ogłoszenie tutaj 31.05.05, 11:10 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=664 to jest forum Zwierzęta oddam-przyjmę pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiewiorka Re: oddam bernardyna IP: *.ghnet.pl 31.05.05, 13:12 Hej:) Czy ja tez bym mogła prosić o zdjęcia pieska? Poza tym jak się nazywa, co i ile lubi jesc, jak dużo kosztuje jej utrzymanie miesięcznie mniej wiecej oraz czy mieszkała w bloku czy domu z ogrodem? - mieszkam w bloku, wiec nie wiem jak ona by to zniosła. A na koniec: Czy piesek szuka jeszcze nowego właściciela, czy już go znalazł? O fotki prosiłabym na adres: wiewiorka2(at)o2.pl Dziekuje z góry i pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
blankak1 Re: oddam bernardyna 31.05.05, 16:31 Cześć Bardzo proszę o info na blankak1@gazeta.pl Jestem bardzo zainteresowana suczką i proszę o odpowiedź. Pozdrawiam Blanka Odpowiedz Link Zgłoś