Dodaj do ulubionych

MAJCHROWSKI!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 17:56
Tak, tak, tak - podpisuję się pod tym obiema rękami i nogami! Jeśli miałbym
mieć wybór między profesorem Majchowskim a (podobno) profesorem Kaczyńskim -
zdecydowanie stawiam na Majchrowskiego. Kraków kontra Stolyca, hehehe. Wolę
spokojnego i wyważonego "Misia Koalę" niż "Kaczora", który macha szabelką i
wszystko chce ustawiać pod własne prawo i własną sprawiedliwość.
Obserwuj wątek
    • Gość: soplica Re: MAJCHROWSKI!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.05.05, 18:07
      w razie takiego wyboru, na karcie do glosowania powinna byc rowniez trzecia opcja: "po
      wyborach chce wyjechac z kraju"
      • lyroy a inne mozliwości 30.05.05, 18:14
        Bardzo mi sie to pytanie "z wyjazdem" podoba. Ale ja nie chce wyjezdżac - chę
        zyc w normalnym kraju. A co zrobicie jak w drugiej turze trzeba bedzie wybierac
        pomiedzy Kaczorem a Lepperem ? Boze zmiłuj sie nad nami....
        • Gość: antek niezgoda Re: a inne mozliwości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 18:19
          I dlatego nie należy dopuścić do takiehj możliwości... bo wtedy ja poproszę o
          trzecią rubrykę...
          • Gość: soplica Re: a inne mozliwości IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.05.05, 18:20
            hehe ta trzecia rubryke trzeba sobie chyba bedzie dorysowac podczas glosowania. ale jak zrobi
            tak milion osob, to moze bedzie jakas reakcja tzw wladz ;)
    • red_jack Re: MAJCHROWSKI!!! 30.05.05, 18:44

Słuszna koncepcja! Majchrowski byłby w sam raz na to stanowisko. To chyba
      najlepszy pomysł o jakim słyszałem z ust lewicy. I wtym kierunku powinna
      zmierzać ta koncjepcja.
      • Gość: Never Re: MAJCHROWSKI!!! NIGDY !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 21:02
        Nigdy nie zaglosuje na Majchrowskiego .I to nie tylko za fatalne
        inwestycje ,Gurisa ,Rynek , nie tylko za Tajstera i to cale ARM. Nie tylko za
        kolesiow z obydwoma lewymi rekami w urzedzie . I nie tylko za jego postawe
        wobec Iraku i przyrownywania Busha do Hitlera ,a moze nawet gorzej niz Hitlera.
        Przede wszystkim jednak za niespelnione nadzieje ,za zlamane obietnice o
        normalnosci ,o lamaniu korupcji , o szukaniu ludzi z klucza profesjopnalnego a
        nie polityczno personalnego . Rzeczywiscie ,tak zlego prezydenta Kraków nie
        mial dawno ,no moze za komuny . I te obietnice ,ze nie z SLD !!! Koncz
        Wasc ,wstydu oszczedz !!!
        • Gość: ja Re: MAJCHROWSKI!!! NIGDY !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 21:16
          bałem sie ze juz nikt normalny nie pojawi sie tutaj. Majchrowski nie jest
          politykiem, nie jest ambasadorem, nie ma wyczucia komu co wolno, a juz napewno
          nie potrafi sprawnie prowadzic i reprezentowac miasta. Jestem oburzony jego
          wypowiedziami o apolitycznosci i mam nadzieje ze szybko odejdzie z polityki.
    • Gość: goesha Re: MAJCHROWSKI!!! IP: *.alan.krakow.pl 30.05.05, 21:24
      a moze by tak w ten sposob pozbyc sie szanownego pana profesora z grodu Kraka??
    • Gość: bart Re: MAJCHROWSKI!!! IP: *.ghnet.pl 30.05.05, 23:00
      widzę ze temat sie powtarza wiec i tu napisze swoja opinie o M.
      od prezydenta a juz napewno przezydenta RP oczekuje sie dyplomacji, poprawnego
      politycznie podejscia do kazdego przedstawiciela czy to ugrupowań politycznych
      czy tez polityków, przywodcow innych państw... a tego Majchrowski nie potrafi.
      Jesli Busha porownał do Hitlera, to Majchrowskiego można porównać do głównego
      kretyna i blazna wśród wszystkich idiotów tego świata. Poza tym jest wybitnie
      kolesiowksi, zapewniając swoim kolegom i towarzyszom profity z jego działań
      politycznych (wyższa szkoła im. Modrzewskiego w Krakowie), nie potrafi
      doprowadzić inwstycji do końca, a nawet przerwać ich jeśli coś nie gra (Guris).
      Za to wybitnie idzie mu skłócanie ludzi i nastawianie ich przeciwko sobie -
      czyli idealny kandydat na prezydenta. Mysle ze byłby godnym następcą obecnie
      paującego nam jaśnie Pana mgr. Kwaśniewskiego i jego równie błyskotliwej
      i "uczciwej" małżonki.
    • ruczaj.x to żart jest jakiś... 30.05.05, 23:47
      tylko, taki mało śmieszny...

chociaż wizja Krk bez Majchrowskiego i to już w 2005 r...
      kuszące :)

ale dobrze, zejdźmy na ziemie...
      Majchrowski prezydentem Polski... ciekawe jakimiż to osiągnięciami miałby nas raczyć podczas kampani:
      Planem budowy dużych osiedli 'tylko dla najbiedniejszych'... no, to może być troszkę mało...
      a może cudami w podległych mu jednostkach?

proszę nie żartujcie sobie

pozdra

wg mnie TYLKO D. TUSK!
    • lateral Re: MAJCHROWSKI!!! 31.05.05, 11:58
      Kolesie z LSD nieźle kombinują.
      Experyment z rządami profesorka w Krakowie, pokazał że można sobie w tym czasie
      nieźle poużywać. Nikt nie przejmuje się specjalnie głupimi decyzjami, to i można
      sobie "dorobić" takimi, do skromnej, urzędniczej pensji.
      Czemu by nie wdrożyć tego układu w skali kraju.
      Zawsze to większe pieniążki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka