kot_behem0t 30.05.05, 21:13 Szukam ludzi chętnych na krótkie wycieczki po Krakowie (również okolice). Trasy ustalimy mailem ew gg 5434418. Są tu w ogóle jacyś zorganizowani rowerzyści?(rowerzystki???) Piszcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Siwy_155 Re: R o w e r e m IP: *.telnet.krakow.pl 30.05.05, 21:34 Może ja + 3 kolegów ale po krakowie raczej nie jak już to np. do tyńca jechać lub gdzieć w podobne miejsca, można też do puszczy niepołomickiej. A ile masz lat ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAK Re: R o w e r e m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 22:36 Na temat zorganizowanych rowerzystów to odsyłam do tematu "masa krytyczna"... i zapraszam w każdy ostatni piątek miesiąca o 18.00 pod Adasia. Chcemy właśnie stworzyć kulturę świadomych rowerzystów w Krakowie, a czy to się uda to zależy tylko od was! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
yunnan Re: R o w e r e m 31.05.05, 09:08 dobrze że i w Krakowie zaczyna się jakiś ruch rowerowy... pisze tak bo wiem że Kraków nie jest zbyt mobilny...Warszawa czy "3miasto" dużo lepiej potrafi sie organizować i więcej ludzi jeździ na rowerach... próbowałem szukac chętnych do wspólnych wyjazdów ale jeśli trafi się na byłych zawodnikow to już nie rekreacja tylko ciężka praca....czasami za...ciężka... chętnie dołaczę tyle że może warto rozważyć czy koniecznie trzeba spotykac się na Rynku....czyli koniecznie pchać się w samo centrum po pełnych spalin ulicach ?...może jeśli rower to zdecydowanie uciekac z miasta ? Odpowiedz Link Zgłoś
kot_behem0t Re: R o w e r e m 31.05.05, 12:52 hmmm jeśli nie Rynek to gdzie? mi pasuje Borek ale Rynek wydaje mi sie nienajgorszym miejscem. w kazdym razie dozobaczenia na MASIE :) Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte_von_mahlsdorf Re: R o w e r e m 31.05.05, 13:50 a moze wczesniej jakos Odpowiedz Link Zgłoś
yunnan Re: R o w e r e m 01.06.05, 13:21 to kiedy ta masa ...szczegóły prosze gdzie i o której.... popatrzę jeszcze na forum i moze znajdę cosik.. pozdrowerek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAK Re: R o w e r e m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 14:45 Masa odbywa się w każdy ostatni piatek miesiąca i rusza z pod Adasia o 18.00... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakowianka Re: R o w e r e m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 10:53 ja tez chętnie pojeżdże na rowerku. jestem z borku fałęckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kot_behem0t Re: R o w e r e m 04.06.05, 16:00 borek? tez jestem z borku! odezwij sie na gg ok? Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mala Re: R o w e r e m 03.06.05, 20:11 ja się piszę, odezwałam się nawet na gg ale akurat nikogo nie było ;) ale to poproszę maila na skrzynkę gazetową mala_mala@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Me toooooo ;) Re: R o w e r e m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 09:56 Też się przyłączam, mimo iż z Katowic ;) Dajcie znać - garf_garf@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś