Gość: starzec IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.02, 17:17 Szukam dobrego prywatnego okólisty w Krakowie, posiadającego aparaturę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kathy38 Re: SZUKAM DOBREGO OKÓLISTY 13.07.02, 17:31 Fakt, znajdź okulistę, zrób sobie okulary, żebyś mógł lepiej korzystać ze słownika ortograficznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris Re: SZUKAM DOBREGO OKÓLISTY IP: *.ausys.se / 172.17.139.* 13.07.02, 17:42 kathy38 napisała: > Fakt, znajdź okulistę, zrób sobie okulary, żebyś mógł lepiej korzystać ze > słownika ortograficznego. Tylko na tyle cie stac. Oto rada prawdziwego polaczka. Co za prymityw. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: SZUKAM DOBREGO OKÓLISTY 13.07.02, 18:28 Gość portalu: chris napisał(a): > kathy38 napisała: > > > Fakt, znajdź okulistę, zrób sobie okulary, żebyś mógł lepiej korzystać ze > > słownika ortograficznego. > > Tylko na tyle cie stac. Oto rada prawdziwego polaczka. Co za prymityw. spierniczaj gnoju i uwazaj co i do kogo mowisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stalin Re: SZUKAM DOBREGO OKÓLISTY IP: *.intech.pl 13.07.02, 18:53 mikolaj7 napisał: > Gość portalu: chris napisał(a): > > > kathy38 napisała: > > > > > Fakt, znajdź okulistę, zrób sobie okulary, żebyś mógł lepiej korzysta > ć ze > > > słownika ortograficznego. > > > > Tylko na tyle cie stac. Oto rada prawdziwego polaczka. Co za prymityw. > > spierniczaj gnoju i uwazaj co i do kogo mowisz Bardzo dobrze chris odpowiedział na chamskiego posta kathy38.A ty mikołajku siódemko nie chojracz tak tutaj.Bardzo chciałbym cię zobaczyć jak te wszystkie syfy,które tu wypisujesz mówisz ludziom prosto w oczy.Staćby cię było na to, gdyby nie internet gnoju. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: SZUKAM DOBREGO OKÓLISTY 13.07.02, 18:57 Gość portalu: Stalin napisał(a): > mikolaj7 napisał: > > > Gość portalu: chris napisał(a): > > > > > kathy38 napisała: > > > > > > > Fakt, znajdź okulistę, zrób sobie okulary, żebyś mógł lepiej kor > zysta > > ć ze > > > > słownika ortograficznego. > > > > > > Tylko na tyle cie stac. Oto rada prawdziwego polaczka. Co za prymityw > . > > > > spierniczaj gnoju i uwazaj co i do kogo mowisz > > > Bardzo dobrze chris odpowiedział na chamskiego posta kathy38.A ty mikołajku > siódemko nie chojracz tak tutaj.Bardzo chciałbym cię zobaczyć jak te wszystkie > syfy,które tu wypisujesz mówisz ludziom prosto w oczy.Staćby cię było na to, > gdyby nie internet gnoju. sluchaj, 'bohaterze'. ja ludziom dawno przestalem mowic, co o nich mysle. ale jesli ktos bezczelnie i chamsko obraza moja znajoma to nie bede sie certolil. koncze z toba tez polemiki, bos niewart mojego czasu. w kazdym razie - twoje zenujace posty nie robia na mnie specjalnego wrazenia, a juz na pewno nie takie, jakiego bys oczekiwal. Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 do Stalina 13.07.02, 19:19 Mój post był jedynie złośliwy, chamskie natomiast są Twoje. Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: do Stalina 13.07.02, 19:31 Niech żyje Stalin !!!.... ups przepraszam, Nie żyje Stalin !! (no bo Lenin wiecie wiecznie żywy)... Aha Stój Halina... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Popieram kathy38 IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 13.07.02, 20:58 Też mnie denerwują analfabeci ortografii. Pewnie ma zaświadczenie o dysortografii i byki może strzelać. Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: Popieram kathy38 14.07.02, 00:06 ja tez ale watku nie czytalem bo mi sie nie chce, mecz ogladam Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Popieram kathy38 14.07.02, 11:13 prokocim1 napisał: > ja tez ale watku nie czytalem bo mi sie nie chce, mecz ogladam nie ma czego czytac... jaki mecz? futbol amerykanski, czy graja w normalna pilke nozna ? Odpowiedz Link Zgłoś
gustlik102 Re: SZUKAM DOBREGO OKÓLISTY 14.07.02, 06:13 Gość portalu: Stalin napisał(a): > mikolaj7 napisał: > > > Gość portalu: chris napisał(a): > > > > > kathy38 napisała: > > > > > > > Fakt, znajdź okulistę, zrób sobie okulary, żebyś mógł lepiej kor > zysta > > ć ze > > > > słownika ortograficznego. > > > > > > Tylko na tyle cie stac. Oto rada prawdziwego polaczka. Co za prymityw > . > > > > spierniczaj gnoju i uwazaj co i do kogo mowisz > > > Bardzo dobrze chris odpowiedział na chamskiego posta kathy38.A ty mikołajku > siódemko nie chojracz tak tutaj.Bardzo chciałbym cię zobaczyć jak te wszystkie > syfy,które tu wypisujesz mówisz ludziom prosto w oczy.Staćby cię było na to, > gdyby nie internet gnoju. hahahoho gdyby nie internet to "stacby" cie bylo tylko na gnoj a tak mozesz troche swiata zakosztowac. palisz gumy? buraku Odpowiedz Link Zgłoś
boogienights Re: SZUKAM DOBREGO OKÓLISTY 14.07.02, 18:37 Wsciekle reakcje imbecyli, dla ktorych ortografia jest czarna magia, na slusznie wytykana im przez innych tepote - to zawsze dobra okazja do posmiania sie... :-D Odpowiedz Link Zgłoś
gustlik102 Re: SZUKAM DOBREGO OKÓLISTY 14.07.02, 06:10 Gość portalu: chris napisał(a): > kathy38 napisała: > > > Fakt, znajdź okulistę, zrób sobie okulary, żebyś mógł lepiej korzystać ze > > słownika ortograficznego. > > Tylko na tyle cie stac. Oto rada prawdziwego polaczka. Co za prymityw. milo cie poznac "co za prymityw" pancerny jestem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: SZUKAM DOBREGO OKÓLISTY IP: 149.156.12.* 14.07.02, 15:03 Prymitywem to Ty Chris jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris Re: SZUKAM DOBREGO OKÓLISTY IP: *.ausys.se / 172.17.139.* 14.07.02, 16:26 posiadasz przyjacielu taki mozg jak zwierzatko od ktorego nick przyjales. Sorry, but don't worry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: SZUKAM DOBREGO OKÓLISTY IP: 149.156.12.* 14.07.02, 20:09 Ale mózg jest wydajny. Nie liczy się ilość tylko jakość. Ty przyjacielu nie rozumiesz ironii kathy38. Nie jesteś też w stanie pojąć podobnie jak Pan Starzec zasad ortografii. To Twój problem -"niepolaczku". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris. Re: SZUKAM DOBREGO OKÓLISTY IP: *.ausys.se / 172.17.139.* 15.07.02, 08:47 Gość portalu: koliber napisał(a): > Ale mózg jest wydajny. Nie liczy się ilość tylko jakość. Z tej ilosci nie da sie wykrzesac zadnej jakosci. To smutne. Ale to Twoj problem, na szczescie. > Ty przyjacielu nie rozumiesz ironii kathy38. To nie jest ironia. To po prostu prymitywna zlosliwosc. Czepianie sie rzeczy nieistotnych. W zwyklej rozmowie tzw. face to face, ten ktos o nicku kathy38 nie zwrocil by przeciez uwagi na wymowe slowa "okulista". Jest powiedzenie, nie pytany nie odpowiada. Jesli wiec kathy38 nie miala nic do pwiedzenia poza malpia zlosliwoscia to po co sie odezwala. Ano wlasnie po to bo jest malpio zlosliwa i tyle. > Nie jesteś też w stanie pojąć podobnie jak Pan Starzec zasad ortografii. > To Twój problem -"niepolaczku". Szczerze mowiac chcialbym miec TYLKO problemy z ortografia. Niestety mam ich wiecej. A faktycznie Polakiem sie nie czuje. To fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: SZUKAM DOBREGO OKÓLISTY 15.07.02, 10:25 Gość portalu: chris. napisał(a): > To nie jest ironia. To po prostu prymitywna zlosliwosc. Czepianie sie rzeczy > nieistotnych. W zwyklej rozmowie tzw. face to face, ten ktos o nicku kathy38 > nie zwrocil by przeciez uwagi na wymowe slowa "okulista". Ale tutaj jest forum i obowiązuje tu słowo pisane. A pisownią rządzą pewne reguły ortograficzne. Jeśli ktoś pisze "w świat", tak że czyta go potem wiele osób, mógłby sobie zadać trochę trudu by sprawdzić poprawność swojej wypowiedzi. Coraz częściej spotyka się ludzka niedbałość – w mowie, piśmie, "w obejściu". A mnie się to nie podoba. Tak jak nie wyjdzie ktoś na mównicę i będzie dukał, rzucał yyy, eee, bo zostanie wyśmiany i wygwizdany, tak pisząc w miejscu publicznym nie powinien sadzić byków. I nie jest to rzecz nieistotna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris. Re: SZUKAM DOBREGO OKÓLISTY IP: *.ausys.se / 172.17.139.* 15.07.02, 10:31 > miejscu publicznym nie powinien sadzić byków. I nie jest to rzecz nieistotna. To jest chore. Swiadczy tylko o jakims kompleksie, lub ogromnym braku tolerancji. Ale to u Polakow jest chyba normalne. Chory narod i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: SZUKAM DOBREGO OKÓLISTY IP: 149.156.12.* 14.07.02, 15:02 Okulisty analfabeto, OKULISTY. Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: SZUKAM DOBREGO OKÓLISTY 14.07.02, 16:40 Faktycznie, ortografia Naszych Foromowitrzuf jest zatrwazajaca. Czego ucza dzisiaj i wczoraj w szkolach podstawowych? Odpowiedz Link Zgłoś