Dodaj do ulubionych

SZUKAM DOBREGO OKÓLISTY

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.02, 17:17
Szukam dobrego prywatnego okólisty w Krakowie, posiadającego aparaturę
Obserwuj wątek
    • kathy38 Re: SZUKAM DOBREGO OKÓLISTY 13.07.02, 17:31
      Fakt, znajdź okulistę, zrób sobie okulary, żebyś mógł lepiej korzystać ze
      słownika ortograficznego.
      • Gość: chris Re: SZUKAM DOBREGO OKÓLISTY IP: *.ausys.se / 172.17.139.* 13.07.02, 17:42
        kathy38 napisała:

> Fakt, znajdź okulistę, zrób sobie okulary, żebyś mógł lepiej korzystać ze
        > słownika ortograficznego.

Tylko na tyle cie stac. Oto rada prawdziwego polaczka. Co za prymityw.
        • mikolaj7 Re: SZUKAM DOBREGO OKÓLISTY 13.07.02, 18:28
          Gość portalu: chris napisał(a):

> kathy38 napisała:
          >
          > > Fakt, znajdź okulistę, zrób sobie okulary, żebyś mógł lepiej korzystać ze
          > > słownika ortograficznego.
          >
          > Tylko na tyle cie stac. Oto rada prawdziwego polaczka. Co za prymityw.

spierniczaj gnoju i uwazaj co i do kogo mowisz
          • Gość: Stalin Re: SZUKAM DOBREGO OKÓLISTY IP: *.intech.pl 13.07.02, 18:53
            mikolaj7 napisał:

> Gość portalu: chris napisał(a):
            >
            > > kathy38 napisała:
            > >
            > > > Fakt, znajdź okulistę, zrób sobie okulary, żebyś mógł lepiej korzysta
            > ć ze
            > > > słownika ortograficznego.
            > >
            > > Tylko na tyle cie stac. Oto rada prawdziwego polaczka. Co za prymityw.
            >
            > spierniczaj gnoju i uwazaj co i do kogo mowisz

Bardzo dobrze chris odpowiedział na chamskiego posta kathy38.A ty mikołajku
            siódemko nie chojracz tak tutaj.Bardzo chciałbym cię zobaczyć jak te wszystkie
            syfy,które tu wypisujesz mówisz ludziom prosto w oczy.Staćby cię było na to,
            gdyby nie internet gnoju.
            • mikolaj7 Re: SZUKAM DOBREGO OKÓLISTY 13.07.02, 18:57
              Gość portalu: Stalin napisał(a):

> mikolaj7 napisał:
              >
              > > Gość portalu: chris napisał(a):
              > >
              > > > kathy38 napisała:
              > > >
              > > > > Fakt, znajdź okulistę, zrób sobie okulary, żebyś mógł lepiej kor
              > zysta
              > > ć ze
              > > > > słownika ortograficznego.
              > > >
              > > > Tylko na tyle cie stac. Oto rada prawdziwego polaczka. Co za prymityw
              > .
              > >
              > > spierniczaj gnoju i uwazaj co i do kogo mowisz
              >
              >
              > Bardzo dobrze chris odpowiedział na chamskiego posta kathy38.A ty mikołajku
              > siódemko nie chojracz tak tutaj.Bardzo chciałbym cię zobaczyć jak te wszystkie
              > syfy,które tu wypisujesz mówisz ludziom prosto w oczy.Staćby cię było na to,
              > gdyby nie internet gnoju.

sluchaj, 'bohaterze'. ja ludziom dawno przestalem mowic,
              co o nich mysle. ale jesli ktos bezczelnie i chamsko obraza
              moja znajoma to nie bede sie certolil. koncze z toba tez
              polemiki, bos niewart mojego czasu.

w kazdym razie - twoje zenujace posty nie robia na mnie
              specjalnego wrazenia, a juz na pewno nie takie, jakiego bys
              oczekiwal.
            • kathy38 do Stalina 13.07.02, 19:19
              Mój post był jedynie złośliwy, chamskie natomiast są Twoje.
              • faciu Re: do Stalina 13.07.02, 19:31
                Niech żyje Stalin !!!.... ups przepraszam, Nie żyje Stalin !! (no bo Lenin
                wiecie wiecznie żywy)...

Aha Stój Halina...
                :)
              • Gość: Zbigniew Popieram kathy38 IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 13.07.02, 20:58
                Też mnie denerwują analfabeci ortografii. Pewnie ma zaświadczenie o
                dysortografii i byki może strzelać.
                • prokocim1 Re: Popieram kathy38 14.07.02, 00:06
                  ja tez ale watku nie czytalem bo mi sie nie chce, mecz ogladam
                  • mikolaj7 Re: Popieram kathy38 14.07.02, 11:13
                    prokocim1 napisał:

> ja tez ale watku nie czytalem bo mi sie nie chce, mecz ogladam

nie ma czego czytac... jaki mecz? futbol amerykanski, czy
                    graja w normalna pilke nozna ?
            • gustlik102 Re: SZUKAM DOBREGO OKÓLISTY 14.07.02, 06:13
              Gość portalu: Stalin napisał(a):

> mikolaj7 napisał:
              >
              > > Gość portalu: chris napisał(a):
              > >
              > > > kathy38 napisała:
              > > >
              > > > > Fakt, znajdź okulistę, zrób sobie okulary, żebyś mógł lepiej kor
              > zysta
              > > ć ze
              > > > > słownika ortograficznego.
              > > >
              > > > Tylko na tyle cie stac. Oto rada prawdziwego polaczka. Co za prymityw
              > .
              > >
              > > spierniczaj gnoju i uwazaj co i do kogo mowisz
              >
              >
              > Bardzo dobrze chris odpowiedział na chamskiego posta kathy38.A ty mikołajku
              > siódemko nie chojracz tak tutaj.Bardzo chciałbym cię zobaczyć jak te wszystkie
              > syfy,które tu wypisujesz mówisz ludziom prosto w oczy.Staćby cię było na to,
              > gdyby nie internet gnoju.

hahahoho gdyby nie internet to "stacby" cie bylo tylko na gnoj a tak mozesz
              troche swiata zakosztowac.
              palisz gumy? buraku
            • boogienights Re: SZUKAM DOBREGO OKÓLISTY 14.07.02, 18:37
              Wsciekle reakcje imbecyli, dla ktorych ortografia jest czarna magia, na
              slusznie wytykana im przez innych tepote - to zawsze dobra okazja do posmiania
              sie... :-D
        • gustlik102 Re: SZUKAM DOBREGO OKÓLISTY 14.07.02, 06:10
          Gość portalu: chris napisał(a):

> kathy38 napisała:
          >
          > > Fakt, znajdź okulistę, zrób sobie okulary, żebyś mógł lepiej korzystać ze
          > > słownika ortograficznego.
          >
          > Tylko na tyle cie stac. Oto rada prawdziwego polaczka. Co za prymityw.

milo cie poznac "co za prymityw"
          pancerny jestem
        • Gość: koliber Re: SZUKAM DOBREGO OKÓLISTY IP: 149.156.12.* 14.07.02, 15:03
          Prymitywem to Ty Chris jesteś
          • Gość: chris Re: SZUKAM DOBREGO OKÓLISTY IP: *.ausys.se / 172.17.139.* 14.07.02, 16:26
            posiadasz przyjacielu taki mozg jak zwierzatko od ktorego nick przyjales.
            Sorry, but don't worry.
            • Gość: koliber Re: SZUKAM DOBREGO OKÓLISTY IP: 149.156.12.* 14.07.02, 20:09
              Ale mózg jest wydajny. Nie liczy się ilość tylko jakość.
              Ty przyjacielu nie rozumiesz ironii kathy38.
              Nie jesteś też w stanie pojąć podobnie jak Pan Starzec zasad ortografii.
              To Twój problem -"niepolaczku".
              • Gość: chris. Re: SZUKAM DOBREGO OKÓLISTY IP: *.ausys.se / 172.17.139.* 15.07.02, 08:47
                Gość portalu: koliber napisał(a):

> Ale mózg jest wydajny. Nie liczy się ilość tylko jakość.

Z tej ilosci nie da sie wykrzesac zadnej jakosci. To smutne. Ale to Twoj
                problem, na szczescie.

> Ty przyjacielu nie rozumiesz ironii kathy38.

To nie jest ironia. To po prostu prymitywna zlosliwosc. Czepianie sie rzeczy
                nieistotnych. W zwyklej rozmowie tzw. face to face, ten ktos o nicku kathy38
                nie zwrocil by przeciez uwagi na wymowe slowa "okulista".
                Jest powiedzenie, nie pytany nie odpowiada. Jesli wiec kathy38 nie miala nic do
                pwiedzenia poza malpia zlosliwoscia to po co sie odezwala. Ano wlasnie po to
                bo jest malpio zlosliwa i tyle.

> Nie jesteś też w stanie pojąć podobnie jak Pan Starzec zasad ortografii.
                > To Twój problem -"niepolaczku".

Szczerze mowiac chcialbym miec TYLKO problemy z ortografia. Niestety mam ich
                wiecej.
                A faktycznie Polakiem sie nie czuje. To fakt.
                • kathy38 Re: SZUKAM DOBREGO OKÓLISTY 15.07.02, 10:25
                  Gość portalu: chris. napisał(a):

> To nie jest ironia. To po prostu prymitywna zlosliwosc. Czepianie sie rzeczy
                  > nieistotnych. W zwyklej rozmowie tzw. face to face, ten ktos o nicku kathy38
                  > nie zwrocil by przeciez uwagi na wymowe slowa "okulista".

Ale tutaj jest forum i obowiązuje tu słowo pisane. A pisownią rządzą pewne
                  reguły ortograficzne. Jeśli ktoś pisze "w świat", tak że czyta go potem wiele
                  osób, mógłby sobie zadać trochę trudu by sprawdzić poprawność swojej
                  wypowiedzi. Coraz częściej spotyka się ludzka niedbałość – w mowie, piśmie, "w
                  obejściu". A mnie się to nie podoba. Tak jak nie wyjdzie ktoś na mównicę i
                  będzie dukał, rzucał yyy, eee, bo zostanie wyśmiany i wygwizdany, tak pisząc w
                  miejscu publicznym nie powinien sadzić byków. I nie jest to rzecz nieistotna.
                  • Gość: chris. Re: SZUKAM DOBREGO OKÓLISTY IP: *.ausys.se / 172.17.139.* 15.07.02, 10:31

> miejscu publicznym nie powinien sadzić byków. I nie jest to rzecz nieistotna.

To jest chore. Swiadczy tylko o jakims kompleksie, lub ogromnym braku
                    tolerancji. Ale to u Polakow jest chyba normalne. Chory narod i tyle.
    • Gość: koliber Re: SZUKAM DOBREGO OKÓLISTY IP: 149.156.12.* 14.07.02, 15:02
      Okulisty analfabeto, OKULISTY.
      • magazyn1 Re: SZUKAM DOBREGO OKÓLISTY 14.07.02, 16:40
        Faktycznie, ortografia Naszych Foromowitrzuf jest zatrwazajaca. Czego
        ucza dzisiaj i wczoraj w szkolach podstawowych?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka