Gość: JACEK IP: 64.9.159.* 18.07.02, 17:00 Pozdrowienia zza wody !!! Szczegolnie dla kolezanki Jottki i kolegi Mikolaja !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marcin Re: Witom witom , pozdrowiom , pozdrowiom !!!! IP: *.szczecin.telan.pl 18.07.02, 17:03 Gość portalu: JACEK napisał(a): > Pozdrowienia zza wody !!! Szczegolnie dla kolezanki Jottki i kolegi Mikolaja ! > !!! Siemanko Co tam w Stanach slychac. Czy masz juz jakas robote. Czyli tyrke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Witom witom , pozdrowiom , pozdrowiom !!!! IP: 64.9.159.* 18.07.02, 17:16 Oj mam mam, od 14 lat a od 10 w tej samej firmie ,lol i tak ciagniemy do emeryturki he he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Witom witom , pozdrowiom , pozdrowiom !!!! IP: *.szczecin.telan.pl 18.07.02, 17:21 Gość portalu: JACEK napisał(a): > Oj mam mam, od 14 lat a od 10 w tej samej firmie ,lol i tak ciagniemy do emeryt > urki he he he he a na emeryturze wila w Tatrach.Tez bym tak chcial. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Witom witom , pozdrowiom , pozdrowiom !!!! IP: 64.9.159.* 18.07.02, 18:19 Nie willa a maly domek, nie w tatrach a w plytnicy(taka mala wioska z rzeczka) pod pila, tam kiedys jezdzilem na wetkowanie na muszke!! a tak to oryginalnie tom ja zez szczecina , tak jak jottka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jottka oranyboskie :)) 18.07.02, 19:39 jacuś, nudzi ci się??? no jak miło widzieć na tym oddalonym krakforum :))) a m7 najwyraźniej jeszcze śpi, a ja tu mam książki dla niego .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: oranyboskie :)) IP: 64.9.159.* 18.07.02, 19:52 Tak se pomyslalem ze odwiedze !!!! mily kurde jezdem, no nie???? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: oranyboskie :)) 18.07.02, 20:34 :)) no do szaleństwa wprost ale nie zaniedbuj forumszczecin, skuter dzielnie walczy o jego nieco nadwątloną urodę :)) trzeba mu pomóc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: oranyboskie :)) IP: 64.9.159.* 19.07.02, 15:18 Przeca pisze!! z pracy , z domu, z lotniska i teraz to nawet z atlanty !!!!! zgadnij jak to robie ze mam takie same ip ???? he he he Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: oranyboskie :)) 19.07.02, 23:15 jottka napisała: > jacuś, nudzi ci się??? no jak miło widzieć na tym oddalonym krakforum :))) > > a m7 najwyraźniej jeszcze śpi, a ja tu mam książki dla niego .. mikolaj chyba sobie pojdzie z forum, do czasu kiedy ta przekleta zaraza /michal pewnie/ nie spierniczy spowrotem do szwecji. a co z tymi ksiazkami ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: oranyboskie :)) 19.07.02, 23:24 mikolaj7 napisał: > a co z tymi ksiazkami ? :-) a to zajrzyj sobie na pocztę :) ale za wiele nie ma :( Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: oranyboskie :)) 19.07.02, 23:42 jottka napisała: > mikolaj7 napisał: > > > > a co z tymi ksiazkami ? :-) > > > a to zajrzyj sobie na pocztę :) ale za wiele nie ma :( nie szkodzi :-) na poczte juz lece.... Odpowiedz Link Zgłoś