kriss.forum Re: KATHY38 -POCZTA DLA CIEBIE 20.07.02, 00:15 Jeeeeeeezu, nie zaśmiecajmy Forum!!! Przecież prędzej czy później kathy sprawdzi pocztę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: KATHY38 -POCZTA DLA CIEBIE 20.07.02, 00:18 kriss.forum napisał: > Jeeeeeeezu, nie zaśmiecajmy Forum!!! Przecież prędzej czy później kathy > sprawdzi pocztę!!! > > Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: KATHY38 -POCZTA DLA CIEBIE 20.07.02, 00:21 prokocim1 napisał: > kriss.forum napisał: > > > Jeeeeeeezu, nie zaśmiecajmy Forum!!! Przecież prędzej czy później kathy > > sprawdzi pocztę!!! > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: KATHY38 -POCZTA DLA CIEBIE 20.07.02, 00:28 prokocim1 napisał: > kriss.forum napisał: > > > Jeeeeeeezu, nie zaśmiecajmy Forum!!! Przecież prędzej czy później kathy > > sprawdzi pocztę!!! > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: KATHY38 -POCZTA DLA CIEBIE 20.07.02, 00:31 kriss.forum napisał: > prokocim1 napisał: > > > kriss.forum napisał: > > > > > Jeeeeeeezu, nie zaśmiecajmy Forum!!! Przecież prędzej czy później kat > hy > > > sprawdzi pocztę!!! > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: KATHY38 -POCZTA DLA CIEBIE IP: *.client.attbi.com 20.07.02, 00:34 kriss.forum napisał: > prokocim1 napisał: > > > kriss.forum napisał: > > > > > Jeeeeeeezu, nie zaśmiecajmy Forum!!! Przecież prędzej czy później kat > hy > > > sprawdzi pocztę!!! > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: KATHY38 -POCZTA DLA CIEBIE 20.07.02, 01:00 Witam wszystkich, którzy tu jeszcze są o tak późnej porze. Trochę się poimprezowało :-) Prokocim dzięki, pocztę odebrałam. Konto mam skonfigurowane w Outlooku, więc nie ma obawy, że nie odbiorę. A tak poza tym to tu bardzo powszechny zwyczaj informowania się o wysłanym emilu, przyznam, że trochę wkurzający. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: KATHY38 -POCZTA DLA CIEBIE IP: *.client.attbi.com 20.07.02, 01:14 kathy38 napisała: > Witam wszystkich, którzy tu jeszcze są o tak późnej porze. Trochę się > poimprezowało :-) > Prokocim dzięki, pocztę odebrałam. Konto mam skonfigurowane w Outlooku, więc > nie ma obawy, że nie odbiorę. A tak poza tym to tu bardzo powszechny zwyczaj > informowania się o wysłanym emilu, przyznam, że trochę wkurzający. ha, zmienilem dzisiaj haslo i nie bardzo pamietam na jakie. Jutro bede sobie przypominal bo teraz nie moge wejsc na poczte gazety. Cos mi sie pomieszalo ale jutro bedzie nowy dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: KATHY38 -POCZTA DLA CIEBIE IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 20.07.02, 09:05 > A tak poza tym to tu bardzo powszechny zwyczaj > informowania się o wysłanym emilu, przyznam, że trochę wkurzający. Nawet taki subtelny "[emilek]" ?? :) Przeciez to tylko napomkniecie i chyba nikomu na nerwy nie dziala, no moze poza tym, ktory musi na niego odpisac, a niebradzo ma na to ochote :P [emilek m7] To moj ostatni post dzisiaj, znowu Was opuszczam.. tym razem wizyta w Busku Zdroju do wtorku. Do nastepnego postu! =) Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: KATHY38 -POCZTA DLA CIEBIE 20.07.02, 13:22 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > > A tak poza tym to tu bardzo powszechny zwyczaj > > informowania się o wysłanym emilu, przyznam, że trochę wkurzający. > > Nawet taki subtelny "[emilek]" ?? :) Przeciez to tylko napomkniecie i chyba nik > omu na nerwy nie dziala, no moze poza tym, ktory musi na niego odpisac, a niebr > adzo ma na to ochote :P [emilek m7] > > To moj ostatni post dzisiaj, znowu Was opuszczam.. tym razem wizyta w Busku Zdr > oju do wtorku. Do nastepnego postu! =) Tak, właśnie chodzi o to, że nic się nie stanie, jeśli ktoś w już założonym wątku da znać komuś o mailu, ale żeby dla krótkiego poinformowania zakładać nowy wątek??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: KATHY38 -POCZTA DLA CIEBIE IP: *.client.attbi.com 20.07.02, 16:31 kriss.forum napisał: > Gość portalu: tomCrac napisał(a): > > > > A tak poza tym to tu bardzo powszechny zwyczaj > > > informowania się o wysłanym emilu, przyznam, że trochę wkurzający. > > > > Nawet taki subtelny "[emilek]" ?? :) Przeciez to tylko napomkniecie i chyb > a > nik > > omu na nerwy nie dziala, no moze poza tym, ktory musi na niego odpisac, a > niebr > > adzo ma na to ochote :P [emilek m7] > > > > To moj ostatni post dzisiaj, znowu Was opuszczam.. tym razem wizyta w Busk > u > Zdr > > oju do wtorku. Do nastepnego postu! =) > > Tak, właśnie chodzi o to, że nic się nie stanie, jeśli ktoś w już założonym > wątku da znać komuś o mailu, ale żeby dla krótkiego poinformowania zakładać > nowy wątek??? > > Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: KATHY38 -POCZTA DLA CIEBIE 20.07.02, 17:33 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > ale zeby plakac na jeden temat przez dwa dni? tego ja nie rozumie Bynajmniej nie mam ochoty płakać, po prostu wytłumaczyłem tomcracowi o co chodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 PROKOCIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.07.02, 13:28 I jak z hasłem, przypomniałeś sobie. Jako osoba kulturalna chciałabym Ci odpisać, ale skoro nie możesz się dobrać do skrzynki to szkoda mego trudu. A może zdradzisz ten drugi adres? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: PROKOCIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.client.attbi.com 21.07.02, 16:48 juz sobie przypomnialem Odpowiedz Link Zgłoś