Dodaj do ulubionych

KATHY38 -POCZTA DLA CIEBIE

20.07.02, 00:11
maly surprajzik
Obserwuj wątek
    • kriss.forum Re: KATHY38 -POCZTA DLA CIEBIE 20.07.02, 00:15
      Jeeeeeeezu, nie zaśmiecajmy Forum!!! Przecież prędzej czy później kathy
      sprawdzi pocztę!!!
      • prokocim1 Re: KATHY38 -POCZTA DLA CIEBIE 20.07.02, 00:18
        kriss.forum napisał:

> Jeeeeeeezu, nie zaśmiecajmy Forum!!! Przecież prędzej czy później kathy
        > sprawdzi pocztę!!!
        >
        >
        • mikolaj7 Re: KATHY38 -POCZTA DLA CIEBIE 20.07.02, 00:21
          prokocim1 napisał:

> kriss.forum napisał:
          >
          > > Jeeeeeeezu, nie zaśmiecajmy Forum!!! Przecież prędzej czy później kathy
          > > sprawdzi pocztę!!!
          > >
          > >
        • kriss.forum Re: KATHY38 -POCZTA DLA CIEBIE 20.07.02, 00:28
          prokocim1 napisał:

> kriss.forum napisał:
          >
          > > Jeeeeeeezu, nie zaśmiecajmy Forum!!! Przecież prędzej czy później kathy
          > > sprawdzi pocztę!!!
          > >
          > >
          • mikolaj7 Re: KATHY38 -POCZTA DLA CIEBIE 20.07.02, 00:31
            kriss.forum napisał:

> prokocim1 napisał:
            >
            > > kriss.forum napisał:
            > >
            > > > Jeeeeeeezu, nie zaśmiecajmy Forum!!! Przecież prędzej czy później kat
            > hy
            > > > sprawdzi pocztę!!!
            > > >
            > > >
          • Gość: PROKOCIM Re: KATHY38 -POCZTA DLA CIEBIE IP: *.client.attbi.com 20.07.02, 00:34
            kriss.forum napisał:

> prokocim1 napisał:
            >
            > > kriss.forum napisał:
            > >
            > > > Jeeeeeeezu, nie zaśmiecajmy Forum!!! Przecież prędzej czy później kat
            > hy
            > > > sprawdzi pocztę!!!
            > > >
            > > >
            • kathy38 Re: KATHY38 -POCZTA DLA CIEBIE 20.07.02, 01:00
              Witam wszystkich, którzy tu jeszcze są o tak późnej porze. Trochę się
              poimprezowało :-)
              Prokocim dzięki, pocztę odebrałam. Konto mam skonfigurowane w Outlooku, więc
              nie ma obawy, że nie odbiorę. A tak poza tym to tu bardzo powszechny zwyczaj
              informowania się o wysłanym emilu, przyznam, że trochę wkurzający.
              • Gość: PROKOCIM Re: KATHY38 -POCZTA DLA CIEBIE IP: *.client.attbi.com 20.07.02, 01:14
                kathy38 napisała:

> Witam wszystkich, którzy tu jeszcze są o tak późnej porze. Trochę się
                > poimprezowało :-)
                > Prokocim dzięki, pocztę odebrałam. Konto mam skonfigurowane w Outlooku, więc
                > nie ma obawy, że nie odbiorę. A tak poza tym to tu bardzo powszechny zwyczaj
                > informowania się o wysłanym emilu, przyznam, że trochę wkurzający.

ha, zmienilem dzisiaj haslo i nie bardzo pamietam na jakie.
                Jutro bede sobie przypominal bo teraz nie moge wejsc na poczte gazety.
                Cos mi sie pomieszalo ale jutro bedzie nowy dzien.
              • Gość: tomCrac Re: KATHY38 -POCZTA DLA CIEBIE IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 20.07.02, 09:05
                > A tak poza tym to tu bardzo powszechny zwyczaj
                > informowania się o wysłanym emilu, przyznam, że trochę wkurzający.

Nawet taki subtelny "[emilek]" ?? :) Przeciez to tylko napomkniecie i chyba nikomu na nerwy nie dziala, no moze poza tym, ktory musi na niego odpisac, a niebradzo ma na to ochote :P [emilek m7]

To moj ostatni post dzisiaj, znowu Was opuszczam.. tym razem wizyta w Busku Zdroju do wtorku. Do nastepnego postu! =)
                • kriss.forum Re: KATHY38 -POCZTA DLA CIEBIE 20.07.02, 13:22
                  Gość portalu: tomCrac napisał(a):

> > A tak poza tym to tu bardzo powszechny zwyczaj
                  > > informowania się o wysłanym emilu, przyznam, że trochę wkurzający.
                  >
                  > Nawet taki subtelny "[emilek]" ?? :) Przeciez to tylko napomkniecie i chyba
                  nik
                  > omu na nerwy nie dziala, no moze poza tym, ktory musi na niego odpisac, a
                  niebr
                  > adzo ma na to ochote :P [emilek m7]
                  >
                  > To moj ostatni post dzisiaj, znowu Was opuszczam.. tym razem wizyta w Busku
                  Zdr
                  > oju do wtorku. Do nastepnego postu! =)

Tak, właśnie chodzi o to, że nic się nie stanie, jeśli ktoś w już założonym
                  wątku da znać komuś o mailu, ale żeby dla krótkiego poinformowania zakładać
                  nowy wątek???
                  • Gość: PROKOCIM Re: KATHY38 -POCZTA DLA CIEBIE IP: *.client.attbi.com 20.07.02, 16:31
                    kriss.forum napisał:

> Gość portalu: tomCrac napisał(a):
                    >
                    > > > A tak poza tym to tu bardzo powszechny zwyczaj
                    > > > informowania się o wysłanym emilu, przyznam, że trochę wkurzający.
                    > >
                    > > Nawet taki subtelny "[emilek]" ?? :) Przeciez to tylko napomkniecie i chyb
                    > a
                    > nik
                    > > omu na nerwy nie dziala, no moze poza tym, ktory musi na niego odpisac, a
                    > niebr
                    > > adzo ma na to ochote :P [emilek m7]
                    > >
                    > > To moj ostatni post dzisiaj, znowu Was opuszczam.. tym razem wizyta w Busk
                    > u
                    > Zdr
                    > > oju do wtorku. Do nastepnego postu! =)
                    >
                    > Tak, właśnie chodzi o to, że nic się nie stanie, jeśli ktoś w już założonym
                    > wątku da znać komuś o mailu, ale żeby dla krótkiego poinformowania zakładać
                    > nowy wątek???
                    >
                    >
                    • kriss.forum Re: KATHY38 -POCZTA DLA CIEBIE 20.07.02, 17:33
                      Gość portalu: PROKOCIM napisał(a):

> ale zeby plakac na jeden temat przez dwa dni? tego ja nie rozumie

Bynajmniej nie mam ochoty płakać, po prostu wytłumaczyłem tomcracowi o co
                      chodzi :)
    • kathy38 PROKOCIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.07.02, 13:28
      I jak z hasłem, przypomniałeś sobie. Jako osoba kulturalna chciałabym Ci
      odpisać, ale skoro nie możesz się dobrać do skrzynki to szkoda mego trudu. A
      może zdradzisz ten drugi adres?
      Pozdrawiam.
      • Gość: PROKOCIM Re: PROKOCIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.client.attbi.com 21.07.02, 16:48
        juz sobie przypomnialem
        • kathy38 Re: PROKOCIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.07.02, 17:19
          :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka