25.07.02, 08:18
wczoraj o 22.48 przyszedł emilek od Ciebie pt:
instead should solve this problem
czy wiesz cos o tym?:-((
Dora
(usunęłam bo nie było BW :-))
Obserwuj wątek
    • Gość: tomCrac Re: Kriss!!! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 25.07.02, 09:55
      No Kriss'ie, masz pole do popisu :D ciekawe co zrobisz w tej prywatnej sprawie ;)
    • Gość: mtq Re: Kriss!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 25.07.02, 10:54
      Dora - usuwaj!!! Wątpię, żeby Kriss pisał coś do Ciebie po
      angielsku :-)
    • viking73 Re: Dora5!!! 25.07.02, 11:04
      Wczoraj o 22.48 przyszedł do mnie jakiś tajemniczy emilek od Ciebie (serio
      mówię, nie ściemniam) z jakimiś dwoma dziwnymi załącznikami. Wywaliłem od razu -
      mam nadzieję, że nie zrobiłem nic głupiego :-)
      • Gość: dora5 Viking!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 25.07.02, 15:14
        NIEEEEE! nic Ci nie posyłałam!czy to tez było o japońskich panienkach?
        usunąłeś - to najlepsze co mogłes zrobic! a użyłeś do tego długiego kija,
        gumowych rękawic i lizolu?!!!
        Dora
        ps. u mnie w komputrze wydaje się wszystko ok. Co ja mam zrobić?!!!!
        • Gość: mtq Re: Viking!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 25.07.02, 15:24
          jak już mówiłem:
          1. Skasuj Książkę Adresową
          2. Nie loguj się na forum

albo:
          1. Zrob sobie konto na WP i przekierowywuj pocztę z
          gazeta.pl na tamtą skrzynkę. WP ma b.dobry skaner
          antywirusowy.
          • mikolaj7 Re: Viking!!! 25.07.02, 19:10
            Gość portalu: mtq napisał(a):

> jak już mówiłem:
            > 1. Skasuj Książkę Adresową

co ty mowisz, ja nie umiem uzywac ksiazki adresowej na
            zadnym portalu, a spamy mam na wszystkich kontach,
            ktorych uzywam :-)
          • viking73 Re: Viking!!! 26.07.02, 11:22
            Chyba masz rację. Dziś przyszły trzy nowe, tym razem niby od kathy38. Wszystkie
            się nazywają "darling", albo coś w tym stylu. Do wczoraj tego nie było!
            • kathy38 Re: Viking!!! 26.07.02, 11:35
              viking73 napisał:

> Chyba masz rację. Dziś przyszły trzy nowe, tym razem niby od kathy38.
              Wszystkie
              >
              > się nazywają "darling", albo coś w tym stylu. Do wczoraj tego nie było!

To nie ode mnie, nie użyłabym darling w temacie. Mąż by zobaczył i bym się
              musiała tłumaczyć ;-)
    • kriss.forum Re: Kriss!!! 25.07.02, 21:08
      dora5 napisała:

> wczoraj o 22.48 przyszedł emilek od Ciebie pt:
      > instead should solve this problem
      > czy wiesz cos o tym?:-((
      > Dora

A od czego mamy wątek "Masz maila!" ??? ;-)

> (usunęłam bo nie było BW :-))

No, o to mi chodziło :)

--
      Kriss.
      • Gość: tomCrac Re: Kriss!!! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 25.07.02, 21:21
        > A od czego mamy wątek "Masz maila!" ??? ;-)

Co tak slabo Kriss'ie?? ;)))
        • mikolaj7 Re: Kriss!!! 25.07.02, 21:33
          Gość portalu: tomCrac napisał(a):

> > A od czego mamy wątek "Masz maila!" ??? ;-)
          >
          > Co tak slabo Kriss'ie?? ;)))

brakuje Ci tam jakiegos 'kurwa' ? czy o co chodzi?
          • Gość: tomCrac Re: Kriss!!! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 25.07.02, 21:41
            > brakuje Ci tam jakiegos 'kurwa' ? czy o co chodzi?

Tak jakby ;D
            • kriss.forum Re: Kriss!!! 26.07.02, 12:31

> Tak jakby ;D

Nie rozumiem tego żartu.
              :(
              WRRR
            • kriss.forum Re: Kriss!!! 27.07.02, 15:08

> > brakuje Ci tam jakiegos 'kurwa' ? czy o co chodzi?
              >
              > Tak jakby ;D

Czy naprawdę tak Cię cieszą próby zrobienia z kogoś chama i pokazania przy tym
              jakim się jest eleganckim? Najpierw obiektywnie popatrz na siebie, a dopiero
              potem psuj komuś reputację.
              Współczuję Ci.
              Amen.

--
              Kriss.
              • Gość: tomCrac Re: Kriss!!! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 27.07.02, 17:13
                > Czy naprawdę tak Cię cieszą próby zrobienia z kogoś chama i pokazania przy
                > tym jakim się jest eleganckim?

Nic a nic Kriss'ie, natomiast martwi mnie to, ze nie umiesz na siebie spojrzec w krzywym zwierciadle. Jezeli opierdalasz wszystkich na okolo poniewaz tworza prywatne watki, to aby zachowac forme powinienes to samo stosowac wobec innych (bardziej lubianych) i na tym polegala moja ironia i lekkie rozczarowanie(?) nie to chyba jednak juz za duzo powiedziane :) TAM BYLO PRZYMROZONE OCZKO, a to juz samo mowi za siebie..

> Najpierw obiektywnie popatrz na siebie, a dopiero
                > potem psuj komuś reputację.

Obiektywnie powiadasz? hmmm dobrze wiec: kurwuje czesciej niz Ci sie to wydaje, korzystam z zycia poki moge, pije raz na czas jabola z kolegami ze szkoly, mam kolczyka w brwi, nie lubie sprzatac, hmmm cos jeszcze? bardzo duzo ale sobie nie przypominam. Jezeli ktos Ciebie bardzo zbulwersuje swoim zachowaniem to napisz tutaj a ja sprawdze czy jestem podobny :)
                No wiec teraz juz moge psuc? Ehe ale juz mi sie nie kce ;)

> Współczuję Ci.

Nie ma czego Kriss'ie, moze czasami troszke lepszego poczucia humoru od innych, ale to juz inna historia. Przepraszam jezeli naprawde wziales to az tak bardzo do siebie.

pozdroofka
                • kriss.forum Re: Kriss!!! 28.07.02, 14:58

Nic a nic Kriss'ie, natomiast martwi mnie to, ze nie umiesz na siebie spojrzec
                  w krzywym zwierciadle. Nie ma czego Kriss'ie, moze czasami troszke lepszego
                  poczucia humoru od innych, ale to juz inna historia. Przepraszam jezeli
                  naprawde wziales to az tak bardzo do siebie.

Tak, wziąłem (może nie "bardzo"), ponieważ JA tego jako żart nie potraktowałem.
                  A śmiać się z siebie umiem, i to doskonale. Jest jednak (przynajmniej dla mnie)
                  różnica pomiędzy obrazą a żartem na mój temat, z którego mógłbym się śmiać.
                  Pewnie Ty byś nie zwrócił uwagi na takie coś, jednak każdy jest inny o czym
                  doskonale wiesz.
                  Jest jeszcze jedna kwestia: co chwilę się pojawia jakaś nowa osoba. Jedna
                  zostaje, druga odchodzi. Wystarczy że ta, która zostanie przeczyta takiego
                  posta (a nie wie o nas jeszcze nic, nie jest tu zorientowana) i już
                  mnie "zapamięta". Tak więc dziękuję Ci bardzo!
                  Idź na pocztę.

Kriss.
                  • mikolaj7 Re: Kriss!!! 28.07.02, 15:12
                    kriss.forum napisał:

> Gość portalu: tomCrac napisał(a):
                    >
                    > Nic a nic Kriss'ie, natomiast martwi mnie to, ze nie umiesz na siebie spojrzec
                    > w krzywym zwierciadle. Nie ma czego Kriss'ie, moze czasami troszke lepszego
                    > poczucia humoru od innych, ale to juz inna historia. Przepraszam jezeli
                    > naprawde wziales to az tak bardzo do siebie.
                    >
                    > Tak, wziąłem (może nie "bardzo"), ponieważ JA tego jako żart nie potraktowałem.
                    >
                    > A śmiać się z siebie umiem, i to doskonale. Jest jednak (przynajmniej dla mnie)
                    >
                    > różnica pomiędzy obrazą a żartem na mój temat, z którego mógłbym się śmiać.
                    > Pewnie Ty byś nie zwrócił uwagi na takie coś, jednak każdy jest inny o czym
                    > doskonale wiesz.
                    > Jest jeszcze jedna kwestia: co chwilę się pojawia jakaś nowa osoba. Jedna
                    > zostaje, druga odchodzi. Wystarczy że ta, która zostanie przeczyta takiego
                    > posta (a nie wie o nas jeszcze nic, nie jest tu zorientowana) i już
                    > mnie "zapamięta". Tak więc dziękuję Ci bardzo!

spoko Kriss. przeczyta to sie ja wyprowadzi z bledu, ja juz
                    sie o sobie dowiedzialem w zeszlym miesiacu, ze 'nie
                    czytam forum Krakow, odkad sie zaczales na nim udzielac,
                    prymitywie' (luzny cytat)... to, ze czasem lubisz przeklac to
                    nic zlego, zwlaszcza jesli ma sluzyc poprawieniu sytuacji na
                    forum. zreszta jak, napisalem wyzej nie Ty jeden
                    przeklinasz i nie jest to rzecz do wytykania przez innych,
                    jesli sie jej nie naduzywa :-)
                  • Gość: tomCrac Re: Kriss!!! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 08:41
                    > Jest jeszcze jedna kwestia: co chwilę się pojawia jakaś nowa osoba. Jedna
                    > zostaje, druga odchodzi. Wystarczy że ta, która zostanie przeczyta takiego
                    > posta (a nie wie o nas jeszcze nic, nie jest tu zorientowana) i już
                    > mnie "zapamięta".

Nie boj sie Kriss'ie, jezeli tylko nie bedzie idiota, to postanowi zweryfikowac go z Twoimi wypowiedziami (i wtedy sama sie przekona jaki jestes), badz co bardziej prawdopodobne uzna to za ZART.

> Idź na pocztę.

Fakt, musze kupic pocztofki, dzieki :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka