Dodaj do ulubionych

Wielkie Derby Stolicy

16.03.12, 19:23

Rys historyczny

A jak będzie dzisiaj zobaczymy na pewno wygra lepszy wink - kriss typujemy wynik ?
Obserwuj wątek
    • ptasiek_777 Re: Wielkie Derby Stolicy 16.03.12, 19:28
      remis.
      • ptasiek_777 Re: Wielkie Derby Stolicy 16.03.12, 22:23
        Postawiłem na jeden z remisem pięć kawałków. Ale trząsłem się do końca smile jestem do przodu cztery i pół paczki. Szacunek dla piłkarzy czarnych koszul i dla wojskowych. Niezłe widowisko dali.
        • morfeusz_1 Re: Wielkie Derby Stolicy 16.03.12, 22:39

miałeś nosa

tak beznadziejnego meczu nie oglądałem od wielu lat...no to się doczekałem
          • nioma Re: Wielkie Derby Stolicy 17.03.12, 00:23
            Wlasnie wrocilam z meczu.
            Atmosfera swietna, gardlo zdarte tak, ze mowic nie moge.
            POLONIA!!!!
            • ptasiek_777 Re: Wielkie Derby Stolicy 17.03.12, 05:55
              Mecz niezły aczkolwiek odniosłem wrażenie ,że chłopaki umówili się na remis co wywróżyłem smile Na koniec sezonu widzę Legię i Polonię na czubie. Podobnie jak w Anglii, dwa Manchestery na czele tylko nie wiadomo jak w Wawie, który będzie nad kim smile
              • nioma Re: Wielkie Derby Stolicy 17.03.12, 10:31
                Mecz był słaby a szczegolnie II polowa.
                • ptasiek_777 Re: Wielkie Derby Stolicy 17.03.12, 10:44
                  Nie przesadzaj. Polonia grała bardzo rozważnie a Legia...spanikowana była. Obydwa kluby grały bardzo zachowawczo ale mecz był całkiem całkiem. I dobrze że padł taki wynik. Dobrze dla Legii i dla Czarnych Koszul też dobrze. Legia praktycznie już ma 'misia' a Polonia ? oby była druga na koniec czego szczerze Jej życzę smile
                  • nioma Re: Wielkie Derby Stolicy 17.03.12, 12:42
                    Nie przesadzam.
                    II polowa to dziury w obronie Polonii, szereg niedokladnych podan, za duzo gry góra, w wyniku czego pilka trafiala do przeciwnikow.
                    II polowa tego meczu przypominala zywo I polowe meczu z Jagiellonia.
                    To, ze legia byla spanikowana to jedno, to, ze strzelali babole to drugie ale Polonia powinna sporo rzeczy poprawic. To jest druzyna z wielkim potencjalem, tylko nierowno gra. Szczegolnie zaluje, ze wczoraj Wszołek zaprezentowal sie duzo slabiej niz ostatnio.
    • kriss67 Re: Wielkie Derby Stolicy 17.03.12, 12:21
      Czaołem Morfiismile

Rys historyczny - bardzo ciekawa lektura.

A żeby było po równo dla obu klubów, to i remisik.

A tu piekna bramka młodzieniaszka Wolskiego z meczu z Podbeskidziem:

ekstraklasa.tv/ekstraklasa/12,91668,11315480,Podbeskidzie___Legia_0_1__Najciekawsze_akcje.html
      Pozdro
      Krzysztof
      • ptasiek_777 Re: Wielkie Derby Stolicy 17.03.12, 12:31
        No co Ty Krzyś, przecież napisałem że będzie remis smile pzdr.
        kriss67 napisał:

> Czaołem Morfiismile
        >
        > Rys historyczny - bardzo ciekawa lektura.
        >
        > A żeby było po równo dla obu klubów, to i remisik.
        >
        > A tu piekna bramka młodzieniaszka Wolskiego z meczu z Podbeskidziem:
        >
        > ekstraklasa.tv/ekstraklasa/12,91668,11315480,Podbeskidzie___Legia_0_1__Najciekawsze_akcje.html
        > Pozdro
        > Krzysztof

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka