Gość: Cartman's donuts IP: *.icm.edu.pl / 64.41.194.* 25.07.02, 17:07 Dlaczego nie wraca Dunkin' Donuts? No donuts in Cracow? Czy w calym miescie mozna juz dostac tylko te niejadalne polskie paczki, rownie wstretnie w smaku, jak w wygladzie? >:-E Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zdenio Re: Ah want mah donuts goddammit! IP: 2.4.STABLE* / *.krak.gazeta.pl 25.07.02, 17:10 POLSKIE paczki sa najlepsze na swiecie, nie to cos co przypomina opone a w samku rowniez jej czesci skladowe czyli gume!!! Niech zyja polskie paczki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
an-nah Re: Ah want mah donuts goddammit! 25.07.02, 18:24 a co, jesteś nowojorskim gliną? ;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Ah want mah donuts goddammit! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.02, 20:24 biedaku, może ty cały jesteś artifiszyl ?... Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Ah want mah donuts goddammit! 25.07.02, 20:30 Najlepsze pączki w Krakowie mozna dostać u Michałka na Krupniczej! Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Ah want mah donuts goddammit! 25.07.02, 20:34 ja lubie te z karefura, w billi mieli kiedys dobre, ale dawno tam nie bylem. aaa i na grodzkiej byla kiedys piekarnia francuska (za 'arkadami', idac od rynku) - tam mieli super paczki Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Ah want mah donuts goddammit! 25.07.02, 20:43 Ale tak ponad wszystko są pączki smażone w domu. Tylko komu chce się jeszcze je robić. Mnie już nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Ah want mah donuts goddammit! IP: 64.9.159.* 25.07.02, 20:49 Trzeba przyznac ze Dunkin' Donuts ma pysznosci, ja lubie rano w drodze do biura kupic Kolachie z serem i szynka !!! ALE NAJLEPSZE SA POLSKIE PACZKI !!!!! i tyle !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Ah want mah donuts goddammit! 25.07.02, 20:54 Gość portalu: JACEK napisał(a): > Trzeba przyznac ze Dunkin' Donuts ma pysznosci, ja lubie rano w drodze do biura > kupic Kolachie z serem i szynka !!! tez lubie takie rzeczy, ale w Krakowie to takich nie ma prawie w ogole :-( Odpowiedz Link Zgłoś
an-nah Re: Ah want mah donuts goddammit! 26.07.02, 15:57 A mnie się wydaje że donut i pączek to zupełnie co innego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Ah want mah donuts goddammit! IP: 64.9.159.* 26.07.02, 16:34 Generalnie to roznica polega na dziurze , polski ma dziure zaklejona i pelna przepysznego dzymu ;-)))) Hamerykanski ma dziure na wylot ( taka bez zaklejenia) ale moga byc wyjatki , takie donatsy z dziura zaklejona i wypelniona kremem !!! No , te ta rzeczywiscie sa super !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;^) DD faktycznie juz chyba nie ma w Krakowie :\ IP: *.thestudy.qc.ca 26.07.02, 20:03 AFAICT, DD w Polsce jest, natomiast w Krakowie rzeczywiscie juz nie, nad czym tez ubolewam, bo faktycznie porownywanie polskich paczkow do rozplywajacych sie w ustach DD nie ma najmniejszego sensu... to jak porownywanie lotniska Balice do LAX albo np. Macierewicza do FDR... Odpowiedz Link Zgłoś