Gość: Joseph IP: *.interkom.pl / *.interkom.pl 26.07.02, 10:41 archiwum.naszemiasto.pl/artykul.asp?id=585159&miasto=katowice Czy nasze NGT6 mają podobne właściwości? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.in Re: Pytanie do specjalistów tramwajowców 26.07.02, 10:55 otwiera się archiwum :(( bez tekstów na 1. stronie :(( w czeluściach znalazłem tylko coś o metrze :) jeśli toto ma jeździć po kolejowych torach to raczej nie może mieć wiele wspólnego z NGT6. polecam opis naszego (i innych) na stronie firmowej: www.bombardier.com/index.jsp?id=0_0&lang=en&file=/en/0_0/0_0_1_7/0_0_1_7.html przełamał się link, wiec musisz po kawałku :)) Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Pytanie do specjalistów tramwajowców 26.07.02, 10:56 ha, a na forum sie nie przełamał :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joseph Re: Pytanie do specjalistów tramwajowców IP: *.interkom.pl / *.interkom.pl 26.07.02, 10:59 Jak to sie, goddamt, robi?! Raz mi się wstawia link, a raz nie chce. A to o co mi chodziło, to artykuł w "Trybunie Śląskiej" o tym, jak to tamtejsze najnowocześniejsze tramwaje zakłócają do nieprzytomności odbiorniki radiowe i nikt nie wie co z tym zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Pytanie do specjalistów tramwajowców 26.07.02, 11:09 aha, przeczytałem, ciekawe w Kraku jeżdżą bombardiery i jeszcze nikt się nie skarżył. mieszkam niedaleko linii tramwajowej i jest OK. aczkolwiek ciekawe jest, ze w Katowicach problem wystepuje tylko na jednej ulicy, znaczy problem nie lezy w elektronice tramwaju a w czyms innym. jakbym wiedział o tym pół roku temu, to mógłbym spróbowac jakos pchnąć te sprawę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joseph Re: Pytanie do specjalistów tramwajowców IP: *.interkom.pl / *.interkom.pl 26.07.02, 11:12 Gratuluję wpisu 4000 :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Pytanie do specjalistów tramwajowców 26.07.02, 20:34 m.in napisał: > aczkolwiek ciekawe jest, ze w Katowicach problem > wystepuje tylko na jednej ulicy, znaczy problem nie lezy w elektronice tramwaju > > a w czyms innym. Być może jest to spowodowane tym, że w Katowicach nowe tramwaje jeżdżą tylko po tej jednej ulicy :))) Tzn jeżdżą jeszcze przez Chorzowską (l. 6 i 41) i Korfantego (l. 16), ale tam nie ma zabudowy bezpośrednio przy drodze. Natomiast logiczne byłoby, gdyby ten sam problem występował w centrum Bytomia, gdzie 41 porusza się wąskimi uliczkami, ale na ten temat nic nie piszą. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Pytanie do specjalistów tramwajowców 26.07.02, 20:36 Aha, przepraszam, są jeszcze wyjazdy i zjazdy do zajezdni przez 3 maja, ale może po prostu około 4 rano i północy nikomu one nie przeszkadzają :))) Odpowiedz Link Zgłoś