Gość: Magda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 16:39 Jak w temacie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dfg Re: BROKERS UNION TO ZŁODZIEJE !!!! IP: *.compower.pl 23.06.05, 16:46 a Magda to oszolom z dostepem do neostrady ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: BROKERS UNION TO ZŁODZIEJE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 08:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krisio Re: BROKERS UNION TO ZŁODZIEJE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 08:26 co za głupoty piszesz??? ja tez moge napisac ze firma x to złodzieje i co??? Odpowiedz Link Zgłoś
sex_pistols Re: BROKERS UNION TO ZŁODZIEJE !!!! 24.06.05, 10:25 Jeszcze jeden dowód na to, że trzeba czytać umowy. No bo chyba podpisywałaś coś? Czy może tak na gębę dałaś im pieniądze? Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: BROKERS UNION TO ZŁODZIEJE !!!! 24.06.05, 11:45 jak mozna być takim kretynem żeby wpłacać zaliczke bo ktoś "obiecuje " załatwić kredyt. trzeba było pomysleć przez chwile, a nie zasypywać teraz forum wątkami jacy to oni niedobrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: BROKERS UNION TO ZŁODZIEJE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 11:51 Umowa jak najbardziej jest podpisana. To była zaliczka do rozliczenia po otrzymaniu kredytu. Niestety z kredytu nici, a zaliczki nie chcą zwrócić, i nawet nie poczuwają się do takiego obowiązku, choć to jest w umowie zapisane. A tak wogóle to wiem ze dalam się nabrać i pisze to tylko dlatego żeby inne osoby nie postąpiły tak lekkomyślnie jak ja, i żeby unikały kontaktu z tą firmą i jej właścicielką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y_Sam Re: BROKERS UNION TO ZŁODZIEJE !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.05, 12:21 Działalność parabankowa w takim systemie jest akurat zakazana prawnie, składaj doniesienie do prokuratury i cześć pieśni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: BROKERS UNION TO ZŁODZIEJE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 14:44 Wlaśnie to zrobiłam, tylko że powiedziano mi w prokuraturze że to będzie bardzo długo trwać i poradzono żeby złożyć to w sądzie. I w poniedziałek tak też zrobię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: BROKERS UNION TO ZŁODZIEJE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 08:55 To są Ci od ubezpieczeń? Jeśli tak to dzięki za przestrogę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: BROKERS UNION TO ZŁODZIEJE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 21:00 Tak to dokładnie Ci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: BROKERS UNION TO ZŁODZIEJE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 22:38 A gdzie oni mają swoją siedzibę jeśli można wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rut Re: BROKERS UNION TO ZŁODZIEJE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 00:34 tez chetnie bym sie dowiedzial. Odpowiedz Link Zgłoś