Dodaj do ulubionych

BROKERS UNION TO ZŁODZIEJE !!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 16:39
Jak w temacie
Obserwuj wątek
    • Gość: dfg Re: BROKERS UNION TO ZŁODZIEJE !!!! IP: *.compower.pl 23.06.05, 16:46
      a Magda to oszolom z dostepem do neostrady ;)
      • Gość: Magda Re: BROKERS UNION TO ZŁODZIEJE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 08:09
    • Gość: krisio Re: BROKERS UNION TO ZŁODZIEJE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 08:26
      co za głupoty piszesz??? ja tez moge napisac ze firma x to złodzieje i co???
    • sex_pistols Re: BROKERS UNION TO ZŁODZIEJE !!!! 24.06.05, 10:25
      Jeszcze jeden dowód na to, że trzeba czytać umowy. No bo chyba podpisywałaś coś?
      Czy może tak na gębę dałaś im pieniądze?
      • luckystrike Re: BROKERS UNION TO ZŁODZIEJE !!!! 24.06.05, 11:45
        jak mozna być takim kretynem żeby wpłacać zaliczke bo ktoś "obiecuje " załatwić
        kredyt. trzeba było pomysleć przez chwile, a nie zasypywać teraz forum wątkami
        jacy to oni niedobrzy.
        • Gość: magda Re: BROKERS UNION TO ZŁODZIEJE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 11:51
          Umowa jak najbardziej jest podpisana. To była zaliczka do rozliczenia po
          otrzymaniu kredytu. Niestety z kredytu nici, a zaliczki nie chcą zwrócić, i
          nawet nie poczuwają się do takiego obowiązku, choć to jest w umowie zapisane. A
          tak wogóle to wiem ze dalam się nabrać i pisze to tylko dlatego żeby inne osoby
          nie postąpiły tak lekkomyślnie jak ja, i żeby unikały kontaktu z tą firmą i jej
          właścicielką.
          • Gość: Y_Sam Re: BROKERS UNION TO ZŁODZIEJE !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.05, 12:21
            Działalność parabankowa w takim systemie jest akurat zakazana prawnie, składaj
            doniesienie do prokuratury i cześć pieśni.
            • Gość: Magda Re: BROKERS UNION TO ZŁODZIEJE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 14:44
              Wlaśnie to zrobiłam, tylko że powiedziano mi w prokuraturze że to będzie bardzo
              długo trwać i poradzono żeby złożyć to w sądzie. I w poniedziałek tak też zrobię.
              • Gość: xxx Re: BROKERS UNION TO ZŁODZIEJE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 08:55
                To są Ci od ubezpieczeń? Jeśli tak to dzięki za przestrogę.
                • Gość: Magda Re: BROKERS UNION TO ZŁODZIEJE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 21:00
                  Tak to dokładnie Ci.
                  • Gość: max Re: BROKERS UNION TO ZŁODZIEJE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 22:38
                    A gdzie oni mają swoją siedzibę jeśli można wiedzieć?
                    • Gość: rut Re: BROKERS UNION TO ZŁODZIEJE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 00:34
                      tez chetnie bym sie dowiedzial.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka