Gość: tomCrac IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 27.07.02, 00:53 Watek dla tych, ktorzy chca zakomunikowac, iz ich obecnosc w danym dniu na forum skonczyla sie :) Lekkich snow zycze, pozdroofka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gatsby Re: Ide lulu :) IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 27.07.02, 00:59 Miłych snów!:) Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: Ide lulu :) 27.07.02, 13:08 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > Watek dla tych, ktorzy chca zakomunikowac, iz ich obecnosc w danym dniu na foru > m skonczyla sie :) Lekkich snow zycze, pozdroofka Takich wątków była cała masa. -- Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Ide lulu :) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 27.07.02, 16:52 > Takich wątków była cała masa. Czyli jeszcze jeden roznicy nie robi :) Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: Ide lulu :) 28.07.02, 15:28 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > > Takich wątków była cała masa. > > Czyli jeszcze jeden roznicy nie robi :) No nie, ale zamiast tego można by odgrzebać ten stary :) Spoko, mieszkasz na Woli Duchockiej? Zawsze mi się wydawało, że jest Duchacka! -- Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Ide lulu :) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 29.07.02, 23:25 > No nie, ale zamiast tego można by odgrzebać ten stary :) Nawet gdybym o nim wiedzial, to i tak nie chcialoby mi sie :) > Spoko, mieszkasz na Woli Duchockiej? Zawsze mi się wydawało, że jest Duchacka! Taaaaa Katchy38 tesh juz to zauwazyla :) Chyba TP zrobila mi przeprowadzke bez mojej wiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
kilroy_was_here Re: Ide lulu :) 27.07.02, 22:27 W takim wątku to można polecić takie jedno: film.onet.pl/6720,film.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Ide lulu :) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 27.07.02, 22:57 Ide lulac, milych snow wszystkim zycze! i do 'przeczytania sie' we wtorek, wtedy wracam ze stolycy :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Czy dużo 27.07.02, 23:56 kathy38 napisała: > A dużo tu tych co jeszcze nie lulu? ze 4 osoby... bylaby rita, ale na podforum sport napisala, ze spalila za soba wszystkie mosty na forum i sie zalamala.... hmm... Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: Czy dużo 28.07.02, 00:01 mikolaj7 napisał: > kathy38 napisała: > > > A dużo tu tych co jeszcze nie lulu? > > ze 4 osoby... bylaby rita, ale na podforum sport napisala, ze > spalila za soba wszystkie mosty na forum i sie zalamala.... > hmm... spalic to mozna te drewniane, a betonowo stalowe wysadzic. Pozostaly jeszcze zwodzone, te mozna zamknac i nie bedzie tak zle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora5 Dobrej nocy IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.07.02, 23:34 Ide spać, właśnie wróciłam z Orawy i Słowacji. Odcinek od Tenczyna do Myślenic jechaliśmy prawie godzine, okropne! serdecznie Was pozdrawiam Dora Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Dobrej nocy 28.07.02, 23:39 też widzieliście same 18-tki ;-) ??? :-((( pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora5 Re: Dobrej nocy IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.07.02, 23:41 nie, ale jedna 16-tka siedziała obok w aucie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Mięcha były supcio... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.02, 23:44 ale czas na lulu, przez weekend przybyło mi 5 kg i 5 promille... :C) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Mięcha były supcio... 28.07.02, 23:45 Dla zaakcentoania Twojego stanu podpisuj się :CCC) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora5 Re: Mięcha były supcio... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.07.02, 23:48 a teraz chyba czas właściwy by stracić i kalorie i promile..:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Dobranoc wszystkim IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 29.07.02, 23:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac lulajcie spokojnie IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 31.08.02, 22:53 Ja juz klade sie na loze, na ktorym zaraz sie miesciutko rozloze i pojde spac :) Odpowiedz Link Zgłoś
gatsby_ck Re: lulajcie spokojnie 31.08.02, 23:05 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > Ja juz klade sie na loze, na ktorym zaraz sie miesciutko rozloze i pojde spac : a tu Cię mam! miłych snów o Woli - dzielnicy jakże rozrywkowej;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Spokojnej nocy Towarzysze! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 31.07.02, 00:16 Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: Spokojnej nocy Towarzysze! 31.07.02, 00:18 a spijze juz "murzynie" hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: Spokojnej nocy Towarzysze! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 31.07.02, 00:56 śpij dziecię śpij, i o jagodziance śnij, ach, twoja główka, niczym ta drożdżówka [bez urazy], nim nastanie poranek, wyśnisz obwarzanek;) He he dalej mi sie nie chce, bo też spać ide :))) P.S. Ma sie ten talent...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Dobranoc rekordzisci! :) 01.08.02, 00:47 Jeszcze tylko ogladne najnowszy South Park i ide lulac... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Dobranoc rekordzisci! :) 01.08.02, 00:55 tomcrac napisał: > Jeszcze tylko ogladne najnowszy South Park uuu... nie ogladalem juz chyba 100 lat, odkad niemam juz c+ :-((( ja tez ide juz... nudniej sie zrobilo troche... Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Dobranoc rekordzisci! :) 01.08.02, 00:57 > uuu... nie ogladalem juz chyba 100 lat, odkad niemam juz c+ a internet masz? to czemu nie korzystasz? :) Z qmplem nagralismy pierwsze 4 sezony na cd. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Dobranoc rekordzisci! :) 01.08.02, 01:04 tomcrac napisał: > > uuu... nie ogladalem juz chyba 100 lat, odkad niemam juz c+ > > a internet masz? to czemu nie korzystasz? :) Z qmplem nagralismy pierwsze 4 sez > ony na cd. rzadko cos sciagam - idzie woooolno. tak, jak forum czasem :-) moze jak mnie kiedys przycisnie to sciagne, na razie robie to bardzo rzadko :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Sophia+Carlsberg+Steffl... IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 01.08.02, 23:11 .. robia swoje! aha zapomnialem jeszcze dodac o Asterix'ie&Obelix'ie -najwiekszej nudzie jaka ostatnio widzialem :( hmmm tylko dlaczego wszystkim sie podoba? spijcie slodko i snijcie o KatHy38 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: Sophia+Carlsberg+Steffl... IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 01.08.02, 23:14 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > .. robia swoje! aha zapomnialem jeszcze dodac o Asterix'ie&Obelix'ie - najwieksz > ej nudzie jaka ostatnio widzialem :( hmmm tylko dlaczego wszystkim sie podoba? > spijcie slodko i snijcie o KatHy38 ;) Zobaczymy kto tobie sie przyśni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Sophia+Carlsberg+Steffl... IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 01.08.02, 23:26 > Zobaczymy kto tobie sie przyśni... Mam nadzieje, ze KatHy38 :) przynajmniej nie bedzie to koszmar :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Ide lulu :) IP: *.elblag.dialog.net.pl 01.08.02, 23:34 jak tu spać a taki upał......:((((( pozdr-ewa Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Bezwietrznej nocy zycze 02.08.02, 23:41 Jeszcze przed snem ogladne sobie horrorek :) Podobno jeden z najlepszych jakie wyprodukowalo Hoolywood! Resident Evil, moze Prokocimiu juz widziales? Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: Bezwietrznej nocy zycze 02.08.02, 23:57 tomcrac napisał: > Jeszcze przed snem ogladne sobie horrorek :) Podobno jeden z najlepszych jakie > wyprodukowalo Hoolywood! Resident Evil, moze Prokocimiu juz widziales? Nie widzialem, zreszta nie przepadam za horrorami. Jednak podoba mi sie "Vampires" z James Woods. Ostatnio widzialem jakby druga czesc z Jon bon Jovi. Nie pamietam tytulu ale nie podobal mi sie juz tak bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Do jutra IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 03.08.02, 22:39 Zle sie czuje, leb boli, chorobsko sie nade mna pastwi a ja za 6 dni mam oboz! :( Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Do jutra 03.08.02, 22:48 Ja się nie dziwię, druga pięćdziesiąt o świcie na forum, każdy by spasował Odpowiedz Link Zgłoś
gatsby_ck Re: Do jutra 31.08.02, 22:59 a ja muszę wstac o 4.00:((( mam o 6.00 pociag... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Do jutra IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 31.08.02, 23:02 > a ja muszę wstac o 4.00:((( mam o 6.00 pociag... Gatsby moja wypowiedz byla sprzed miesiaca prawie (co nie znaczy, ze Ci nie wspolczuje :) Nie wiem czemu ale dzisiejszy post wyladowal jakos w polowie calego watku.. Odpowiedz Link Zgłoś