Dodaj do ulubionych

Firma Artman

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 08:27
Mam propozycję pracy w Firmie Artman - czy ktoś moze wie czy gra jest warta
świeczki i czy warto ryzykować zmianą pracy. Potrzebuję informacji czy warto
ryzykować w obecnej firmie w której pracuję mam bardzo silną pozycję tylko
troszkę firma jest niestabilna w tej chwili. Chcę zminić tylko nie wiem czy
Artman to dobry wybór
Obserwuj wątek
    • Gość: gosija Re: Firma Artman IP: *.crowley.pl 28.06.05, 09:44
      ja tu pracuję od roku i jest spox
      • Gość: gość Re: Firma Artman IP: *.autocom.pl 28.06.05, 10:58
        A ja znam osoby, ktorych ta firma pozbyla sie w bardzo kiepskim stylu.
    • Gość: Artman NIE! Re: Firma Artman IP: 81.21.197.* 28.06.05, 12:09
      absolutnie nie polecam!!! jeśli masz pracę to nie rezygnuj bo możesz się nieźle
      przejechać! to była dobra firma kiedyś ale w tej chwili wykorzystują
      pracowników i są straszne warunki pracy. lepiej sobie odpuść.
      • Gość: Artman NIE! Re: Firma Artman IP: 81.21.197.* 28.06.05, 12:10
        Poza tym oni się pozbywają ludzi w bardzo nieelegancki sposób!
    • Gość: Nick Re: Firma Artman IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.05, 12:16
      Nie polecam omijaj z daleka bo trafisz z deszczu pod rynne. Poza tym zwolnią
      Cię w ich stylu czyli nie wiadomo kiedy jak i jakoś calkowicie bez żadnych
      przyslugujacych Ci praw.
      • Gość: gosija Re: Firma Artman IP: *.crowley.pl 28.06.05, 12:26
        o jakich prawach mówisz???
        • Gość: Nick Re: Firma Artman IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.05, 13:08
          Mowie o prawie pracy nagminnie lamanym przy odejsciu a raczej wypowiedzeniu na
          zasadac zastraszenia czyli podpiszesz cos albo ci daja dyscyplinarke i sie sadz
          w sadzie pracy. I co wygrasz zapewne ale w papierach masz ze sie sadzilas i
          powodzenia ze cie ktos potem bedzie chcial przyjac, taki klopotliwy pracownik
    • Gość: NN Re: Firma Artman IP: 80.50.167.* 28.06.05, 12:58
      Pracowałam w firmie Artman i powiem jedno: brak szacunku dla autentycznych
      umiejętności pracowników, sposób zwalniania pozostawia wiele do życzenia
      (trzeba uważać, żeby firma faktycznie zapłaciła za okres wypowiedzenia),no a
      największym "błędem" jest zajście w ciążę - z urlopu macierzyńskiego się w tej
      firmie po prostu nie wraca...Można by długo pisać - to pierwsze rzeczy, które
      mi przyszły na myśl. Pozdrawiam!
    • Gość: Łukasz Re: Firma Artman IP: *.crowley.pl 28.06.05, 13:54
      Witam Panią N.Ś., wybór należy do Pani - a opinie tradycyjnie są przekazywane
      10 razy złe i raz dobre
      • Gość: NNN Re: Firma Artman IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.05, 14:13
        Jasne zwlaszcza ze te dobre pochodza od osob sciagnietych za dobra kase z
        konkurencji, ktorzy sa traktowani jak osmy cud swiata i wykopuja starych
        pracownikow. Powodzenia jak sie tak kariere robi :-) Nie na darmo smieja sie z
        Artmana ze to juz drugie LPP tylko jakby nie ta liga :-)
        • Gość: ja Re: Firma Artman IP: *.crowley.pl 28.06.05, 17:26
          A mi się jakoś tu podoba od dwóch lat i czytając te narzekania mam wrażenie ,ze
          ze dwie osoby się zgadały i sobie narzekają ,żeby narobić smrodu:)
          • Gość: detektyw Re: Firma Artman IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 28.06.05, 20:19
            natomiast ja mam wrazenie, ze wszystkie pozytywne sa pisane przez jedna osobe z ip crowley.pl
            - lukasz, ja i gosija to jedna osoba... zalosne...
            • Gość: dr watson Re: Firma Artman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 20:24
              czyżby jakaś sekretarka z zabłocia?
            • Gość: :))to się usmiałam Do kiepskiego Detektywa IP: *.pl / 212.244.43.* 29.06.05, 00:44
              Żałosne to jest to ,że z Ciebie taki kiepski detektyw :) Może te osoby po
              prostu są z jednej fimy - nie wpadłeś na to ???? :)
          • Gość: NN Re: Firma Artman IP: 80.50.167.* 29.06.05, 11:53
            Powiem jeszcze jedno: widzę, że osoby, które piszą o pozytywach spędziły w tej
            firmie naprawdę jeszcze zbyt mało czasu, że by poznać wszystkie "uroki" pracy w
            Artmanie...Natomiast, gdyby w kwestii minusów tej firmy chciały się
            wypowiedzieć wszystkie osoby, które mają ku temu jak najbardziej uzasadnione
            powody, to zapewniam, że byłoby ich znacznie więcej niż dwie...
        • Gość: XXX Re: Firma Artman IP: *.olimp.unis.pl / *.crowley.pl 01.07.05, 18:07
          hmmm ostatnio jakiś LPP-owiec stracił posadę... bo za dużo sobie pozwalał...
          mówi się że firma nieelegancko traktuje ludzi, a z tego co wiem to ta osoba
          nieelegancko zachowywała sie wobec współpracowników i nieelegancko karierę
          skończyła nie bedąc fair wobec niektórych pracowników (niekoniecznie tych z
          centrali...) KMWTW...
    • Gość: Ktoś Re: Firma Artman IP: *.crowley.pl 28.06.05, 21:29
      <poszukująca> jeśli masz w miarę spoko pracę to lepiej nie ryzykuj ze zmianami.
      jeśli nie masz znajomości to w tej nowej firmie zbyt długo nie popracujesz chyba
      że będziesz dyspozycyjna przez 7 dni w tygodniu i mogła pracowac dłużej . pomyśl
      wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. no i jescze jedno czy ci się to opłaca
      finansowo bo można pracować dłużej ale trzeba mieć z tego większą kasę.
      • sabbina Artman ma coraz gorsze wyniki finansowe 29.06.05, 00:14
        chyba faktycznie najlepsze lata nm ajuz za sobą

www.parkiet.com/narzedzia/pigula.jsp?isin=PLARTMN00034
      • Gość: zainteresowana Re: Firma Artman IP: *.crowley.pl 29.06.05, 14:49
        jeśli jest się regionalnym i spędza się weekendy na imprezach z dyrektorem, to
        rzeczywiście praca trwa 7 dni w tygodniu, a jeśli chodzi o prace w weekend to
        chyba potem są wolne dni w tygodniu lub np. office day - czyli odczytywanie
        maili i g.... robienie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka