Dodaj do ulubionych

tragedia na Felińskiego

IP: *.net.pl / *.devs.futuro.pl 27.06.05, 21:17
czy ktos wie czy ten czlowiek przezył co go reanimowali kolo puchatków?Alurat
tamtedy przejezdallismy i widzialm to na wlasne oczy-do tej pory mam ten
widok przed oczami i modle sie zeby przezył.
Obserwuj wątek
    • casual Re: tragedia na Felińskiego 27.06.05, 21:22
      ??? Az zadzwonilam do meza... ma szczescie to nie on...
      Co sie wlasciwie stalo?
    • Gość: 123 Re: tragedia na Felińskiego IP: *.net.pl / *.devs.futuro.pl 27.06.05, 21:27
      jak przejezdzalismy to on lezał i robili mu masaz sercqa-czyli wyglada na
      zawał.Ale nie wiem-kurcze tak mi go szkoda.To bybyła juz 2 tragedia-w tamtym
      roku faceta przecieła lina od zurawia.Cos okropnego.Jeszce wczesniej zuraw sie
      przewrocił,całe szczescie ze nie bylo ludzi wtedy.Same nieszcescia na tej
      budowie.
      • Gość: ggswer Re: tragedia na Felińskiego IP: *.emu.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 23:00
        cale szczescie ze od przyszlego sezonu przenosi sie do Celtiku Glasgow
    • Gość: załamana Re: tragedia na Felińskiego IP: *.idea.pl 29.06.05, 22:19
      czy ta okolica rzeczywiście jest taka pechowa czy tylko mi sie tak wydaje?
      • Gość: anonim Re: tragedia na Felińskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 22:50
        Miał 55 lat, zostawił gromadke dzieci, niestety nie przezył.Zabrał go zawał serca! Podłe zycie, a sk... chodza zdrowe po swiecie!Nie chce się mówic...
        • Gość: purv Re: tragedia na Felińskiego IP: *.idea.pl 29.06.05, 22:55
          przeciesz to była kobieta głąbie
          • Gość: 123 Re: tragedia na Felińskiego IP: *.net.pl / *.devs.futuro.pl 30.06.05, 11:19
            purv- głąbem to jest ty.Jak mozesz robic sobie jaja z takiej tragiedii.
            Widziałm na własne oczy jak go reanimowali- do dzis widze ten widok,cos
            okropnego.
            Wspolczuje jego rodzinie i dzieciom. [*]
    • Gość: purv Re: tragedia na Felińskiego IP: *.idea.pl 30.06.05, 23:01
      to zmów litania za niego i nie dołuj sie, jaka wrazliwa mi sie znalazła
      • Gość: 123 Re: tragedia na Felińskiego IP: *.net.pl / *.devs.futuro.pl 01.07.05, 09:43
        w przeciwienstwie do ciebie mam jakies uczucia - idioto. Zamknij gębe i sie nie
        odzywaj jak masz pisac takie wywody.Wrazliwa jestem-a jak ci to przeszkadza to
        poprostu nie podejmuj rozmowy. Skonczyłam z toba pogaduszki. jezeli szukasz
        prowokacji to przenies sie moze na inne forum np.dla psychicznie chorych.Zegnam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka