Dodaj do ulubionych

Fizyka techniczna na AGH

IP: *.pl / *.kompex.pl 01.07.05, 22:39
Czy ktoś może napisać czy warto studiować fizykę techniczną na AGH. Mnie
wydaje się tam ciekawa fizyka komputerowa. Co o tym myślicie? Macie jakieś
opinie? Czy to w większości fizyka czy informatyki też jest dużo?
Obserwuj wątek
    • Gość: kj Re: Fizyka techniczna na AGH IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 22:05
      niezly lajcik
      • Gość: tover Re: Fizyka techniczna na AGH IP: *.pl / *.kompex.pl 05.07.05, 06:41
        Sorki, a gdzie ty właściwie studiujesz?
        • Gość: intom [...] IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 05.07.05, 13:47
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: malta Re: Fizyka techniczna na AGH IP: *.lipska.net / *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 17:02
      hej! mogę polecić naprawde warto, fajne perspektywy. pierwszy rok to czas na
      poznanie sekretó życia studenckiego- fajnie rozplanowane zajecia, których nie
      jest wiele daja taka mozliwość, dalsze lata no cóż trza sie trcoche przyłożyc,
      ale warto. na 3 roku wybierasz specjalizacje- czy informatyka czy fizyka
      kompueterowa, a reszte sam zobaczysz, pozdrawiam
      • Gość: intom Re: Fizyka techniczna na AGH IP: *.pl / *.kompex.pl 05.07.05, 18:23
        Dzięki za wskazówki!! Ale powiedz czy jest jakaś wyraźna różnica poziomów
        pomiędzy informatyką na EAIiE (oprócz ilości kandydatów na jedno miejsce :-))?
        • Gość: malta Re: Fizyka techniczna na AGH IP: *.lipska.net / *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 21:24
          zależy co wolisz bardziej
          jezeli lubisz fizyke sie nia interesujesz to cikeawsza bedzie napewno
          komputerówka a jezeli sama inform to ta druga. a róznica to ilosc kandydató+ na
          fizyce mozesz sobie wybrac a informatyka to juz od razu kieruje twoja karrieire
          na programowanie i itd
          • Gość: intom Re: Fizyka techniczna na AGH IP: *.pl / *.kompex.pl 05.07.05, 22:54
            Dzięki wielkie! Dużo mi pomogłeś.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka