Dodaj do ulubionych

Szukam mężczyzny...

04.07.05, 21:38
na męża. Szukam Kogoś kto zaopiekowałby się mną.
Obserwuj wątek
    • Gość: reni Re: Szukam mężczyzny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 21:45
      ja też. jak znajdziesz dwóch, to się podzielisz?
      • p.olenka Re: Szukam mężczyzny... 04.07.05, 21:46
        oczywiście!
        • Gość: Y_Sam Re: Szukam mężczyzny... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 09:26
          A jaki rodzaj opieki wchodzi w grę?
          • p.olenka Re: Szukam mężczyzny... 05.07.05, 11:19
            każdy
    • Gość: lg Ile masz lat?? IP: 81.210.17.* 05.07.05, 08:20
      • p.olenka Re: Ile masz lat?? 05.07.05, 10:40
        35lat
        • Gość: lg ja ma 32 zainteresowana????????? IP: 81.210.17.* 05.07.05, 11:01
          • p.olenka Re: ja ma 32 zainteresowana????????? 05.07.05, 11:18
            jeszcze nie wiem...Tobie nie przeszkadza,że jestem starsza?Jak Twoim zdaniem
            wygląda dobry związek?
            • Gość: lg mi nie przeszkadza IP: 81.210.17.* 05.07.05, 11:33
            • Gość: lg mi nie przeszkadza c.d. IP: 81.210.17.* 05.07.05, 11:36
              najważniejszy jest szacunek i wzajemne zaufanie
              bez tego nie przetrwa zaden związek - nawet radziecki
              • p.olenka Re: mi nie przeszkadza c.d. 05.07.05, 11:50
                Może moje pytanie Cię odstraszy, nie taki jednak mam zamiar. Po prostu
                zapytam "na skróty"-jeśli już dojdzie do zgrzytów, to jak się kłócisz?Pozdrawiam
                • Gość: lg do zgrzytów zawsze dojdzie prędzej IP: 81.210.17.* 05.07.05, 12:12
                  czy póżniej, wszysko zależy od podłoża konfliktu, jak to jest jakaś
                  głupota to zlewam to.
                  większość związkowych wojem wynika z zazdrości i niezdrowych podejrzeń.
                  jak staje się to jakąś manią prześladowczą to uciekam..

A i na pewno nikogo nie tłuczę..
                  • p.olenka Re: do zgrzytów zawsze dojdzie prędzej 05.07.05, 12:23
                    Niezupełnie o to pytałam. Czy milczysz, rozmawiasz rzeczowo, uciekasz,
                    krzyczysz? Wiem już, że nie tłuczesz;)
                    • Gość: lg temat poważny - trzeba rozmawiać IP: 81.210.17.* 05.07.05, 12:53
                      temat z kosmosu - milczenie jest złotem..
                      ciekawe dlaczego od razu zakładasz kłótnie
                      chyba kobiety potrzebują tego rodzaju sportu..
                      • p.olenka Re: temat poważny - trzeba rozmawiać 05.07.05, 13:04
                        Nie odpowiem za inne kobiety, nie lubię generalizowania tak jak i nie lubię
                        kłotni. Jesli coś jest nie tak wolę jednak rzeczowe rozmowy, krótko, na temat i
                        po sprawie. Choć czasem pewnie potrzeba chwil ciszy, zeby odczuć, że
                        brakuje...czegoś...kogoś. A jak lubisz spędzać wolny czas?
                      • p.olenka Re: temat poważny - trzeba rozmawiać 05.07.05, 13:09
                        jeszcze na chwilę wrócę jednak do tematu "zgrzyty". A kto decyduje o tym, ze
                        temat jest poważny (wtedy rozmowa) czy z kosmosu (wtedy milczenie)? Przecież
                        dwie osoby mogą mieć całkiem odmienne zdanie o tym.
                        • Gość: lg Nikt nie decyduje - to kwestia wyczucia.. IP: 81.210.17.* 05.07.05, 13:30
                          widzisz wszysko prowadzi do tego ze podstawa jest zaufanie
                          i czyste sumienie..
                          • p.olenka Re: Nikt nie decyduje - to kwestia wyczucia.. 05.07.05, 14:04
                            Czy dopuszczasz kłamstwo w związku? A z gatunku lżejszych pytań - jak lubisz
                            spędzać wolny czas?
                            • Gość: lg chyba studiujesz psychologię albo piszesz IP: 81.210.17.* 05.07.05, 14:18
                              pracę na temat konfliktów związkowych..
                              jeśli dopuszczasz kłamstwo to nie jest to prawdziwy związek tylko
                              tzw. wolny układ - istnieją osoby których to satysfakcjonuje gdyż niezależnie
                              mogą prowadzić obok drugie zycie.

wolny czas - spotkania z przyjaciółmi, kino, sport a czasami
                              lenistwo z racji pracoholizmu.
                              • p.olenka Re: chyba studiujesz psychologię albo piszesz 05.07.05, 14:34
                                Nie studiuję psychologii (ale bardzo bym chciała), kłamstwa nie toleruję.
                                • Gość: lg no widzisz - przyznajesz mi rację IP: 81.210.17.* 05.07.05, 14:52
                                  • p.olenka Re: no widzisz - przyznajesz mi rację 05.07.05, 15:04
                                    W pewnym sensie przyznaję, ale tak naprawdę to jest także moje zdanie -
                                    taki "zbieg okoliczności";) A jak ważny jest dla Ciebie wygląd?
                                    • Gość: lg ocena wyglądu jest subiektywna IP: 81.210.17.* 05.07.05, 15:20
                                      mimo róznych teorii każdy zwraca na to uwagę
                                      to także kwestia zadbania, gustu itp.
                                      • p.olenka Nie przeraził Cię 05.07.05, 15:33
                                        ...tytuł wątku? Napisałam wyraźnie, że szukam Kogoś na męża.
                                        • Gość: lg A co jest w tym przerażającego, no chyba IP: 81.210.17.* 05.07.05, 15:42
                                          ze zamiarzasz wkrótce po rejestracji ubić małżonka..
                                          • p.olenka Re: A co jest w tym przerażającego, no chyba 05.07.05, 15:49
                                            wprost przeciwnie!
                                            • Gość: lg no to co mnie straszysz IP: 81.210.17.* 05.07.05, 15:52
                                              związek kobiety i mężczyzny to najlepsza konsumpcja życia..

• p.olenka A jak u Ciebie 05.07.05, 16:00
                                                ...z nałogami, uzależnieniami? Napisałeś tylko, ze jesteś pracoholikiem. A jak
                                                z innymi?
                                                • Gość: lg Umiar trzeba mieć we wszystkim IP: 81.210.17.* 05.07.05, 16:09
                                                  także w wymaganiach..

PRACOHOLIZM WYNIKA Z RODZAJU PRACY - PROJEKTOWANIE INSTALACJI
                                                  ALKOHOL - W TOWARZYSTWIE I NIE TYLKO
                                                  PAPIEROSY - PRECZ
                                                  NARKOTYKI- PRECZ

p.s. kończe pracę i do jutra rana będę OFFLINE..
                                                  POZDRAWIAM
                                                  • p.olenka Re: Umiar trzeba mieć we wszystkim 05.07.05, 16:17
                                                    A zatem pa!
                                                  • Gość: lg a moze lepiej trzasnąć klona na zamówienie IP: 81.210.17.* 06.07.05, 11:01
                                                    to wtedy będziesz miała ideał

bo w gruncie rzeczy każdy facet jest beznadziejny i nie rozumie kobiet

Majac tyle wymagan moze inaczej długo szukać
                                                  • p.olenka Re: a moze lepiej trzasnąć klona na zamówienie 06.07.05, 11:35
                                                    o co Ci chodzi?
                                                  • p.olenka Re: a moze lepiej trzasnąć klona na zamówienie 06.07.05, 23:32
                                                    Nie oceniaj mnie tak srogo. To o czym pisałam było w formie pytań o Twój
                                                    stosunek do różnych spraw dotyczących związku dwojga ludzi. Uwazasz, że lepiej
                                                    nic o sobie nie wiedzieć, wejść w coś w ciemno?
    • Gość: bik Re: Szukam mężczyzny... IP: *.net.autocom.pl 05.07.05, 08:32
      Może fliziarza? albo polskiego hydraulika?
      • p.olenka Re: Szukam mężczyzny... 05.07.05, 10:41
        Dobrym mężczyzną może być każdy niezaleznie od profesji,nie jestem małostkowa.
    • cammelia Re: Szukam mężczyzny... 05.07.05, 10:42
      spoznilas sie
      mialam jednego na zbycie
      odstapilabym tanio
      ale
      juz poszlo...
      • p.olenka Re: Szukam mężczyzny... 05.07.05, 10:49
        z tym nie można się spóźnić,najwyżej przegapić.A żeby tego nie przegapić szukam
        wszem i wobec ;))
    • lothar_m Re: Szukam mężczyzny... 06.07.05, 11:27
      ok. zwarty i gotowy. gg 5118511 lub lothar_m@gazeta.pl
      tel....to za chwilkę, wszystko po kolei.
      • p.olenka Re: Szukam mężczyzny... 06.07.05, 11:37
        Jestes taki bezpośredni czy żartujesz z mojego wątku?
        • lothar_m Re: Szukam mężczyzny... 06.07.05, 11:51
          nie żartuję bynajmniej.
          miałem nadzieję, że np. określim Pani bliżej swe wymagania co do potencjalnego
          kandydata
          natomiast podane adresy świadczą o tym, że nie żartuję właśnie.
          • p.olenka Re: Szukam mężczyzny... 06.07.05, 12:07
            Nie wiem czy mozna to nazwać wymaganiami. Szukam dobrego mężczyzny. Po prostu.
            • lothar_m Re: Szukam mężczyzny... 06.07.05, 12:17
              ...no to właśnie znalazłaś.
              i niech to będzie tak samo enigmatyczne jak temat tego wątku...
              • p.olenka Re: Szukam mężczyzny... 06.07.05, 12:21
                hm...mogę się już cieszyć z tego co mnie spotkało? Szukałam i znalazłam Kogoś?
                Co z tym zrobimy? :)
                • lothar_m Re: Szukam mężczyzny... 06.07.05, 12:32
                  uważam, iż skoro znalazła Pani to czego szukała to dalsze sprawy powinny
                  potoczyć się same...przy li tylko niewielkiej pomocy osoby, która szukała.
                  • p.olenka Re: Szukam mężczyzny... 06.07.05, 14:19
                    Chętnie porozmawiałabym Z Tobą(Panem) na gg, ale niestety padło mi całkowicie i
                    nie umiem sobie z tym na razie poradzić.
                  • p.olenka Re: Szukam mężczyzny... 06.07.05, 23:33
                    co mam teraz począć?
                    • lothar_m Re: Szukam mężczyzny... 07.07.05, 07:22
                      myślę, iż najlepiej byłoby np dla odmiany wysłać maila....? co Pani na to?
                      • Gość: Deviil Re: Szukam mężczyzny... IP: *.org / *.prokocim.org 07.07.05, 09:31
                        No i jest następna ofiara ...
                        z tym tylko, że:
                        - piję
                        - palę
                        - używam sobie jak mogę z kobietami i nie tylko (czasem je to przerasta)
                        - czasem marysia ... ale tylko jak jest wolna :)

taki ze mnie model
                        • deviil Re: Szukam mężczyzny... 07.07.05, 09:37
                          No to chyba już wszystko o mnie wiesz :), a jak za moło to pytaj.
                          Chętnie odpowiem.
                          • Gość: magda Re: Szukam mężczyzny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 20:02
                            nie rozumie o co tu chodzi a ty deviil to jakis nienormalny jestes chyba
    • p.olenka Re: Szukam mężczyzny... 16.07.05, 20:43
      i nadal szukam. Może nie męża, może nie partnera, może nawet nie przyjaciela,
      ale kogoś bliskiego, kolegę miłego...?
      • Gość: lola Re: Szukam mężczyzny... IP: 195.136.99.* 16.07.05, 22:09
        nie wydaje Ci sie ze tutaj nie znajdziesz takiego????? pozdr
        • p.olenka Re: Szukam mężczyzny... 16.07.05, 22:49
          właśnie...wydaje mi się ;)
          • Gość: lola Re: Szukam mężczyzny... IP: 195.136.99.* 16.07.05, 22:55
            wlasnie, ale sam Cie kiedys znajdzie :) pozdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka