prokocim1 02.08.02, 23:22 Co raz czesciej mowia u nas o ataku na Irak. Niby jeszcze nie ale cholera ich wie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikolaj7 Re: Bedzie wojna 02.08.02, 23:28 prokocim1 napisał: > Co raz czesciej mowia u nas o ataku na Irak. Niby jeszcze nie ale cholera ich > wie. podobno w listopadzie... ale jak cos to wracaj do Polski i Krakowa - nas nikt nie ruszy, w Iraku nawet nie wiedza o naszym istnieniu (mam nadzieje) Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: Bedzie wojna 02.08.02, 23:34 mikolaj7 napisał: > prokocim1 napisał: > > > Co raz czesciej mowia u nas o ataku na Irak. Niby jeszcze nie ale cholera > ich > > wie. > > podobno w listopadzie... > > ale jak cos to wracaj do Polski i Krakowa - nas nikt nie > ruszy, w Iraku nawet nie wiedza o naszym istnieniu (mam > nadzieje) A w Gdansku na dworcu PKP trzy bombki znalezli. Pamietasz Gumisia w Krakowie? A Irak nas dobrze zna, wojna w zatoce perskiej. Zabrali wszystkim polskim firmom sprzet ktory byl na terenie Iraku. Taka mala kara za popieranie kampanii antyirackiej. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Bedzie wojna 02.08.02, 23:53 prokocim1 napisał: > mikolaj7 napisał: > > > prokocim1 napisał: > > > > > Co raz czesciej mowia u nas o ataku na Irak. Niby jeszcze nie ale cho > lera > > ich > > > wie. > > > > podobno w listopadzie... > > > > ale jak cos to wracaj do Polski i Krakowa - nas nikt nie > > ruszy, w Iraku nawet nie wiedza o naszym istnieniu (mam > > nadzieje) > > A w Gdansku na dworcu PKP trzy bombki znalezli. Pamietasz Gumisia w Krakowie? pamietam, balem sie wtedy... chyba ostatnio go skazali... > A Irak nas dobrze zna, wojna w zatoce perskiej. Zabrali wszystkim polskim > firmom sprzet ktory byl na terenie Iraku. Taka mala kara za popieranie kampanii > > antyirackiej. aaa.... ale teraz beda mieli chyba gorsze problemy niz Polska... Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: Bedzie wojna 03.08.02, 00:04 mikolaj7 napisał: > prokocim1 napisał: > > > mikolaj7 napisał: > > > > > prokocim1 napisał: > > > > > > > Co raz czesciej mowia u nas o ataku na Irak. Niby jeszcze nie al > e cho > > lera > > > ich > > > > wie. > > > > > > podobno w listopadzie... > > > > > > ale jak cos to wracaj do Polski i Krakowa - nas nikt nie > > > ruszy, w Iraku nawet nie wiedza o naszym istnieniu (mam > > > nadzieje) > > > > A w Gdansku na dworcu PKP trzy bombki znalezli. Pamietasz Gumisia w Krakow > ie? > > pamietam, balem sie wtedy... chyba ostatnio go skazali... > > > > A Irak nas dobrze zna, wojna w zatoce perskiej. Zabrali wszystkim polskim > > firmom sprzet ktory byl na terenie Iraku. Taka mala kara za popieranie kam > panii > > > > antyirackiej. > > aaa.... ale teraz beda mieli chyba gorsze problemy niz > Polska... No bo widzisz Mikosiu, wtedy ukarali polskie firmy za popieranie innych narodow dazacych do oswobodzenia Kuwejtu. A w przypadku nowej wojny Polska jako czlonek NATO udzieli poparcia. Tak jest w karcie NATO. Wszyskie kraje czlonkowskie to zrobia bo na tym polega caly uklad. Jesli jakis natowski kraj jest w stanie wojny to reszta musi go wspierac. Niekoniecznie militarnie, jesli nie ma mozliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Bedzie wojna 03.08.02, 00:07 prokocim1 napisał: > mikolaj7 napisał: > > > prokocim1 napisał: > > > > > mikolaj7 napisał: > > > > > > > prokocim1 napisał: > > > > > > > > > Co raz czesciej mowia u nas o ataku na Irak. Niby jeszcze n > ie al > > e cho > > > lera > > > > ich > > > > > wie. > > > > > > > > podobno w listopadzie... > > > > > > > > ale jak cos to wracaj do Polski i Krakowa - nas nikt nie > > > > ruszy, w Iraku nawet nie wiedza o naszym istnieniu (mam > > > > nadzieje) > > > > > > A w Gdansku na dworcu PKP trzy bombki znalezli. Pamietasz Gumisia w K > rakow > > ie? > > > > pamietam, balem sie wtedy... chyba ostatnio go skazali... > > > > > > > A Irak nas dobrze zna, wojna w zatoce perskiej. Zabrali wszystkim pol > skim > > > firmom sprzet ktory byl na terenie Iraku. Taka mala kara za popierani > e kam > > panii > > > > > > antyirackiej. > > > > aaa.... ale teraz beda mieli chyba gorsze problemy niz > > Polska... > > No bo widzisz Mikosiu, wtedy ukarali polskie firmy za popieranie innych narodow > > dazacych do oswobodzenia Kuwejtu. A w przypadku nowej wojny Polska jako czlonek > > NATO udzieli poparcia. Tak jest w karcie NATO. Wszyskie kraje czlonkowskie to > zrobia bo na tym polega caly uklad. Jesli jakis natowski kraj jest w stanie > wojny to reszta musi go wspierac. Niekoniecznie militarnie, jesli nie ma > mozliwosci. o naszych obowiazkach dot. NATO wiem.. ale w tej chwili naszym 'eksportowym' wojskiem sa, jesli sie myle to sorry, logistycy i grom... Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: Bedzie wojna 03.08.02, 00:15 mikolaj7 napisał: > prokocim1 napisał: > > > mikolaj7 napisał: > > > > > prokocim1 napisał: > > > > > > > mikolaj7 napisał: > > > > > > > > > prokocim1 napisał: > > > > > > > > > > > Co raz czesciej mowia u nas o ataku na Irak. Niby jesz > cze n > > ie al > > > e cho > > > > lera > > > > > ich > > > > > > wie. > > > > > > > > > > podobno w listopadzie... > > > > > > > > > > ale jak cos to wracaj do Polski i Krakowa - nas nikt nie > > > > > ruszy, w Iraku nawet nie wiedza o naszym istnieniu (mam > > > > > nadzieje) > > > > > > > > A w Gdansku na dworcu PKP trzy bombki znalezli. Pamietasz Gumisi > a w K > > rakow > > > ie? > > > > > > pamietam, balem sie wtedy... chyba ostatnio go skazali... > > > > > > > > > > A Irak nas dobrze zna, wojna w zatoce perskiej. Zabrali wszystki > m pol > > skim > > > > firmom sprzet ktory byl na terenie Iraku. Taka mala kara za popi > erani > > e kam > > > panii > > > > > > > > antyirackiej. > > > > > > aaa.... ale teraz beda mieli chyba gorsze problemy niz > > > Polska... > > > > No bo widzisz Mikosiu, wtedy ukarali polskie firmy za popieranie innych na > rodow > > > > dazacych do oswobodzenia Kuwejtu. A w przypadku nowej wojny Polska jako cz > lonek > > > > NATO udzieli poparcia. Tak jest w karcie NATO. Wszyskie kraje czlonkowskie > to > > zrobia bo na tym polega caly uklad. Jesli jakis natowski kraj jest w stani > e > > wojny to reszta musi go wspierac. Niekoniecznie militarnie, jesli nie ma > > mozliwosci. > > o naszych obowiazkach dot. NATO wiem.. ale w tej chwili > naszym 'eksportowym' wojskiem sa, jesli sie myle to sorry, > logistycy i grom... Grom to sie zblaznil ostatnio, jeden zolnierz sie utopil w Baltyku podczas cwiczen. Jednak to dobra jednostka i powinna zostac w kraju. Kto wie, moze sie przyda za jakis czas. A sojusz to nie zawsze wojsko. Mozna wspierac medycznie, wysylac jedzenie czy popierac politycznie. Dzisiaj opublikowali sytuacje armii brytyjskiej. Chyba najwiekszy sojusznik militarny usa. Jest beznadziejna, sprzet sie psuje i nie dziala. Widzialem raport na CNN. Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: Bedzie wojna 03.08.02, 12:30 mikolaj7 napisał: > pamietam, balem sie wtedy... chyba ostatnio go skazali... Eee tam, opowiadasz. Nie bałeś się go, bo wtedy byłeś małym dzieckiem, wtedy się o takich rzeczach nie myśli, a tym bardziej się ich nie boi. A z tego co wiem (ale nie pamiętam dokładnie), to skazali go już dawno. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Bedzie wojna 03.08.02, 12:34 mowili o nim w wiadomsociach, ja je ogladalem i sie balem!!! mialem jakies 7 lat i wiadomosci z otoczenia juz do mnie docieraly! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: Bedzie wojna 03.08.02, 13:22 mikolaj7 napisał: > mowili o nim w wiadomsociach, ja je ogladalem i sie > balem!!! mialem jakies 7 lat i wiadomosci z otoczenia juz > do mnie docieraly! :-))) No tak, ale takie wiadomości się wtedy inaczej odbierało. K_O_N_I_E_C -- Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Bedzie wojna 02.08.02, 23:35 > Iraku nawet nie wiedza o naszym istnieniu (mam nadzieje) Niestety wiedza, o ile pamietam to swego czasu sprzedawalismy im jakies podzespoly do rakiet :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: substance nie bądźcie naiwni IP: 57.67.18.* 02.08.02, 23:57 chodzi po prostu o rozruszanie gospoarki amerykańskiej....a wojna jak wiadomo niezły deal.... a zagrożeniem dla nas jest nie rak tylko delikatne włazidupstwo amerykańcom....i to moze nam ściagnąc na głowę bombeczki a nie sam iraq Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: nie bądźcie naiwni IP: *.skane.se 03.08.02, 06:10 Ciekawe jak to sie wszystko potoczy. w razie czego......... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: nie bądźcie naiwni 03.08.02, 11:51 szwecja jest neutralna, wiec mozesz tam zostac, he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuna Re: Bedzie wojna IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.02, 12:09 Ja mam psa -buldoga -groźne bydle. Sam jeden rozpędzi armie iracką, jak go poszczuję. Za usługę tylko 1000$ Odpowiedz Link Zgłoś