Dodaj do ulubionych

AGH TO KOMPLETNE DNO!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 11:32
tan mozna zdawac 5 rok na pierwszym i nauki jest zero.....odradzam wszystkim
ta uczelnie bo totragedia żeby można było tyle razy podchodzic do egzaminów!u
nas na AP to od razu po niezdaniu poprawki a potem komisa wywalają a tam moj
kumpel ostatniop zdawał 10 razy 1 egzamin..i wiekszosc tak zdaje....ludzie
zrozumciwe ze potem takie marne studenciki z agh wyjda i krzywe mosty buduja!
to nie uczelnia tylko jakas kpina!
Obserwuj wątek
    • Gość: Jasiu_smietana Re: AGH TO KOMPLETNE DNO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.autocom.pl 07.07.05, 12:20
      Potwierdzam ja jestem na 3 roku a zdaje fize z pierszego roku juz 5 raz :P
    • Gość: pio Re: AGH TO KOMPLETNE DNO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pl / *.kompex.pl 07.07.05, 14:35
      Słuchaj, jak możesz się wypowiadać na temat uczelni, na której nie studiujesz -
      to chyba nie na miejscu, nie sądzisz? Szkoda, że nie podałeś konkretnego
      wydziału i kierunku, bo rzeczywiście na niektórych traktują ludzi z dużą dozą
      'wyrozymiałości', ale przez pryzmat jednej części tej uczelni nie możesz oceniać
      jej całej...
      • Gość: nie student agh Re: AGH TO KOMPLETNE DNO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 15:46
        porownanie z ap to jest jak porownanie piernika z wiatrakiem!!
        calkiem inna uczelnia, jedna jest techniczna a druga ksztalci glownie
        nauczycieli, nawet nie akademickich,
        na jednej uczelni lepiej zrozumiec, a na drugiej wykuc,
        zadko co wymaga glebszego myslenia,
        poza tym kto powiedzial ze jezeli ktos zda egazmin za 5..10-tym razem to znaczy
        ze jest mniej umie, zwykle latwiej jest zdac zerowke a nie 5-ty termin
        • Gość: Adam Re: AGH TO KOMPLETNE DNO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 18:23
          "poza tym kto powiedzial ze jezeli ktos zda egazmin za 5..10-tym razem to znaczy
          ze jest mniej umie, zwykle latwiej jest zdac zerowke a nie 5-ty termin" 100 % racji
          To prawda na AGH daja ci setki terminów warunków dziekanek, ale nauczyć sie tego
          i zdac musisz i tak i tak, predzej czy póxniej. Mam oceny 4.5 5.0 z zerówek i
          mam tez 3.0 z 5 terminów i powiem, ze jedyne czego mnie nauczyli to to co odbyło
          sie póxniej niż na 2 terminie
          • Gość: eM Re: AGH TO KOMPLETNE DNO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.mpi-cbg.de 11.07.05, 12:37
            "powiem, ze jedyne czego mnie nauczyli to to co odbyło
            sie póxniej niż na 2 terminie"
            - mam nadzieje, ze w historii Twoich studiow wiecej bylo tych "po 2 terminie"
            niz zerowek ....

• Gość: eM Re: AGH TO KOMPLETNE DNO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.mpi-cbg.de 11.07.05, 12:42
      raczej swiadczy to dobrze o uczelni, jesli nie daje ocen za darmo, ale wymaga
      wiedzy, zeby na nie zasluzyc...
      a ze jest 20 terminow?... - w koncu ktos traktuje studentow jak ludzi - nie
      kazdy jest na tyle blyskotliwy, tudziez ma wystarczajaco samozaparcia, zeby dac
      rade zdac 10 roznych egzaminow w ciagu 10 dniu roboczych ....

i wreszcie - wiedza wymagana na egzaminie nie ma nic wspolnego z umiejetnoscia
      budowania mostow.. - tego sie absolwent uczy po studiach - nie ma sie o co
      goraczkowac zatem -
      • Gość: pio Re: AGH TO KOMPLETNE DNO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pl / *.kompex.pl 11.07.05, 13:48
        (...)
        > i wreszcie - wiedza wymagana na egzaminie nie ma nic wspolnego z umiejetnoscia
        > budowania mostow.. - tego sie absolwent uczy po studiach - nie ma sie o co
        > goraczkowac zatem -

Kompletnie się z tobą zgadzam!!!!
        • ola_rt Re: AGH TO KOMPLETNE DNO!!!!!!!!!!!!!! 11.07.05, 21:19
          jesli kompletnie-to możesz sie nie zgadzac. a jeśli zgadzasz to- całkowicie.
          Trzymaj sie hehe
    • Gość: marrekk Re: AGH TO KOMPLETNE DNO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.broker.com.pl 11.07.05, 13:53
      Gość: marek jest zapewne z KSW...
      • Gość: alicja Re: AGH TO KOMPLETNE DNO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 17:22
        zgadzam sie ze agh to dno bo sama tam studiowałam jako jedyna dziewczyna na
        roku i wiem ze dopiero teraz gdy studiuje na AP jestem zadowolona bo tam
        przynajmniej czegos sie naucze a na agh ..tragedia!jesli ktos chce studiowac
        madrze niech stawia na AP!
        • Gość: eM Re: AGH TO KOMPLETNE DNO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.mpi-cbg.de 11.07.05, 18:45
          to jakis marny zart - AGH jest uczelnia techniczna - AP pedagogiczna - kwestia
          sugerowania "jesli sie chcesz czegos nauczyc" jest cokolwiek nie na miejscu...
        • Gość: StudentkaOdX2005:) Re: AGH TO KOMPLETNE DNO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.autocom.pl 02.09.05, 22:53
          blablabla

ktoś z UJ-tu powie, że aby postawić na przyszłość studiuj na UJ, podobnie na AE
          i innych;
          to już nie jest ważne jak się studiuje i ile daje się z siebie, ile korzysta
          się z wykładów, itd. , czy się wogóle przykłada do nauki - ciągle najważniejsze
          gdzie - bo tu prestiż, tam co innego...blablabla
    • jsq Re: AGH TO KOMPLETNE DNO!!!!!!!!!!!!!! 16.07.05, 13:14
      AP - marzenie każdego studenta, panteon wiedzy, stolica mądrości promieniująca
      na całą Małopolskę... powiedzmy sobie szczerze: taka specyfika uczelni
      technicznych, na Polibudzie w Wawie też często ostatni rok polega na zaliczaniu
      oblanych egzaminów z lat wcześniejszych, a nikt nie krzyczy że to dno
      (kompletne w dodatku :)

nie wiem, może na agh wiedzą, że jak człowiek oblewa to znaczy że zbyt ciężką
      noc miał ostatnio i zda potem, a na ap wiedzą, że i tak nic z tego nie będzie.
      bez urazy :D
    • Gość: student PK Re: AGH TO KOMPLETNE DNO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 13:39
      NO to wszyscy błysneli!!!!!
      Mosty buduje się krzywe........żeby woda spływała:)
    • Gość: falkenberg Re: AGH TO KOMPLETNE DNO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 23:48
      na AGH kazdy sie dostaje... a to zle swiadczy.
      • Gość: farbenlehre Re: AGH TO KOMPLETNE DNO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.mt.pl / *.mt.pl 18.07.05, 09:49
        mam pytanie
        skąd wiesz że na agh się każdy dostaje ???
        agh to najleprza uczelnia techniczna w kraju
        i zapewniam że nie jest tam tak prosto się dostać
        • Gość: AJ Re: AGH TO KOMPLETNE DNO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 11:49
          Jest prosto, ale na PK jest jeszcze prościej <lol2>
        • Gość: Piotrek Re: AGH TO KOMPLETNE DNO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.is.net.pl 20.07.05, 11:15
          Na niektóre kierunki jest niedobór kandydatów, wiec logiczne ze przyjmują
          wszytskich, nawet tych ze słabym wynikiem. Wiem po sobie, ja sie dostałem na
          tech chemiczną z wyników z matury, ale chemia mi poszła bardzo dobrze, ogólnie
          reszta tez. Ale moi znajomi- nieporównywalnie niższe wyniki- też sie dostali.
          poza tym przyjumą bardzo dużo ludzi a każdy wie, ze robia to po to bo wiaodmo ze
          po pierwszym roku odpadnie 1/4 i potem wiecej i wiecej.... Jest znacznie łątwiej
          sie dostac, naparwde. nie mowie o telekominukacji gdzieb ylo bardzo duzo
          chetnych, bo to ewenement. Ale moja dziewczyan startowała z bardzo dobrymi
          ywnikami na jkierunki humanistyczne i sie nie dostala.. zeby byc na polonistyce
          na Uj tzreba bylo mniec okolo 90% z rozsz, polskiego itd itd. O wiele wiele
          trudniej...Zreszta uczelnie techniczne ogolnie nie nalezą do bardzo bardzo
          oblegancyh wiec nic w tym dziwnego , poza tym jest wiecej miejsc dla kandydatów.
          • madzia_k Re: AGH TO KOMPLETNE DNO!!!!!!!!!!!!!! 07.08.05, 21:29
            chyba znamy calkiem inny agh!! jestem na czwartym roku i jeszcze nie słyszalam
            o piatym terminie, sa trzy i ani jednego wiecej! jezeli sie zawali cos na
            pierwszym roku to "dowidzenia" wiele moich znajomych wylecialo. a ja nie jeden
            raz uczylam sie kilka dni i kilka nocy do egzaminu!!
            • Gość: zabiello Re: AGH TO KOMPLETNE DNO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.mt.pl / *.mt.pl 08.08.05, 01:31
              prawda o agh jest taka,ze jak wszedzie ilosc terminów zalezy od kierunku.. np.
              na EAIiE jest trudno się dostać, wszyscy się uczą i mało kto odpada, ale jest
              podejscie pro-student. Na wimir przyjmuja duzo osob ( bo maja z tego kase ) po
              czym wielu odwalają, mają podejscie rodem z komuny : po chamsku - do studenta
              jak do petenta. ZNaczy tez jest duzo terminów, ale chamskie podejście.
    • futszencja oooooooooo :o 08.08.05, 03:26
      wychodzi na to, że w Kraowie nie ma dobrych uczelni... UJ to same osły
      przetrzymuje, AGH to dno, AP podstawówka dla dorosłych... KSW! tam nasz ratunek!
      jak to powiedział ktoś z forum: Kupmy Sobie Wykształcenie :) cóż my wiemy o
      studiowaniu i byciu dorosłymi?
      • Gość: StudentkaOdX2005:) Re: oooooooooo :o IP: *.autocom.pl 02.09.05, 22:47
        hehehe no właśnie - wogóle brak jakichkolwiek uczelni "na poziomie" - no i po
        co Ci ludzie tam idą? co roku to samo: uj, agh, ekonomik, polibuda i jeszcze
        kilka innych uczelni oblegane jak się da - i same matoły sie tam pewnie uczą -
        pewnie;P i co jeszcze???

to może jedyną świetną uczelnią jest jakaś zagraniczna - może cambridge i
        jakieś takie, co? na to co mamy pod nosem ciągle się narzeka...dżizys...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka