Gość: pepik IP: 5.2.1R* / *.public.svc.webtv.net 04.08.02, 22:22 krakow bardzo ladne miasto a krakusow lubio od morza do tatr(wyloczajoc warszawe ale oni wam zazdroszczo ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: substance Re: prawda o krakowie IP: 57.67.18.* 04.08.02, 22:33 ciekowe zecy godos....moja znajoma pochodzi z łodzi i wręcz chronicznie nie znosi kraka i krakersów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakowianka Re: prawda o krakowie IP: 62.233.183.* 04.08.02, 22:42 Ale Kraków jest śliczny.Ma swój klimat i ludzie są fajni.A w Łodzi nie ma rynku :))) Pozdrawiam wszystkich Krakowian. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bombel Re: prawda o krakowie IP: *.proxy.aol.com 04.08.02, 23:01 I w Krakowie jest Golas z Rokitom a w Lodzi tylko Widzew i Miller i to ino czasami! Hey! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: substance KRAKÓW TO RYNEK IP: 57.67.18.* 04.08.02, 23:08 rzeczywiście klimat tu jest ale cokolwiek niezdrowy;) no własnie to jest prblem kraka jest kojarzony z rynkiem i wawelem i....to wszystko - ubogo cio? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t. Re: KRAKÓW TO RYNEK IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 04.08.02, 23:15 > i....to wszystko - ubogo cio? ile masz lat? ostatnio to chyba, gdy chodzilem do przedszkola kojarzylem Krakow tylko z tymi przymiotami.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakfan KRAKÓW TO RYNEK IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.02, 12:58 Gość portalu: substance napisał(a): > rzeczywiście klimat tu jest ale cokolwiek niezdrowy;) > no własnie to jest prblem kraka jest kojarzony z rynkiem i wawelem i....to > wszystko - ubogo cio? Wiele miast nawet tego (a może aż tego) nie jest w stanie zaoferować. Poza tym zapomniałeś mój drogi o Kazimierzu i ewentualnie starej Nowej Hucie. Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: prawda o krakowie 05.08.02, 11:46 Gość portalu: substance napisał(a): > ciekowe zecy godos....moja znajoma pochodzi z łodzi i wręcz chronicznie nie > znosi kraka i krakersów Bo jest prostakiem i żal jej d... ściska, że takich buraków nie wpuszczają do Krakowa. :-> -- Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
mlodybatiuk Re: prawda o krakowie 05.08.02, 13:18 Krakow oczywiście nie jest idealny, ma swoje wady, a i ludzie często są nie tacy jak byśmy chcieli, ale po tym jak spędziłem ostatnio miesiąc w Warszawie (z przymusu), nauczyłem się doceniać ten nasz zaścianek. Żyję się tu dużo przyjemniej i spokojniej, oczywiście jeśli jest z czego żyć bo przecież z pracą tu raczej krucho. I na szczęście nie dotarł tu jeszcze (w tak dużym stopniu) warszawski wyścig szczurów. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: prawda o krakowie 05.08.02, 13:34 wszystkim palantom narzekającym na nasze miasto dedykuję starą maksymę łacińską: patria nostra non quia magna, sed quia nostram est, amamus... tylko czy te burasy to zrozumieją ? peteen prokrakowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juraw Re: prawda o krakowie IP: *.bci.net.pl 05.08.02, 13:40 mlodybatiuk napisał: > Krakow oczywiście nie jest idealny, ma swoje wady, a i ludzie często są nie > tacy jak byśmy chcieli, ale po tym jak spędziłem ostatnio miesiąc w Warszawie > (z przymusu), nauczyłem się doceniać ten nasz zaścianek. Żyję się tu dużo > przyjemniej i spokojniej, oczywiście jeśli jest z czego żyć bo przecież z pracą > > tu raczej krucho. I na szczęście nie dotarł tu jeszcze (w tak dużym stopniu) > warszawski wyścig szczurów. W Warszawie jest tylko tor, bo szczury przyjeżdzają z całej Polski (z Krakowa również). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juraw Re: prawda o krakowie IP: *.bci.net.pl 05.08.02, 13:42 Gość portalu: pepik napisał(a): > krakow bardzo ladne miasto a krakusow lubio od morza do tatr(wyloczajoc warszaw > e ale oni wam zazdroszczo ) Kto Ci do głowy nawkładał takich frazesów? Ja Kraków bardzo lubię, mimo że jestem z Warszawy...a zazdrość jest po obu stronach...jedni drugich warci... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś