hellious 05.07.09, 15:23 Maszynka. I po co ja sie glupia tak balam, ze kawalek lba tylko zdaze bo bedzie protestowal, a jemu sie podobalo I wyglada jak facet teraz Juz mi nikt nie powie "jaka ladna dziewczynka" Pokaze wam potem jak wczesniej i jak teraz, jak chcecie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madame_zuzu Re: Obstrzygłam młodego 05.07.09, 15:32 mam coś z ozami, bo przeczytałam w tytule "obrzygałam" :d i tak czytam dalej..maszynką....no i w końcu przeczytałam raz jeszcze, co by nie było ze nie potrafię czytać ze zrozumieniem. Odpowiedz Link
ez-aw Re: Obstrzygłam młodego 05.07.09, 17:38 Zuzu - przeczytałam dokładnie to samo I byłam bardzo ciekawa jak to się stało Oczywiście ze chcemy zdjęcia zobaczyć Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Obstrzygłam młodego 05.07.09, 18:36 ja też przeczytałam, że helka obrzygała młodego. Pomyślałam, że może to w nawiązaniu do poprzednich wątków jak to za dużo procentów wypiła Odpowiedz Link
hellious Re: Obstrzygłam młodego 05.07.09, 18:55 hehe, ale wy to jestescie a tyle sie trabi o czytaniu ze zrozumieniem Foty wstawie jutro, bo mi sie dzis nie chce zdjec na kompa zrzucac, a karta w aparacie full. Odpowiedz Link
bernimy Re: Obstrzygłam młodego 05.07.09, 21:58 No niestety ja też tak przeczytałam Czekamy na fotki Odpowiedz Link
andziulec Hellka pocieszyć Cię? 06.07.09, 09:07 Na mojego młodego też mówili śliczna dziewczynka. Jak poszliśmy do fryzjera i skróciliśmy włosy tak konkretnie na chłopaka to od jednej pani usłyszałam taki komentarz:" Co Pani zrobiła tej dziewczynce! Jak ona teraz wygląda jak chłopak!" Na to ja:"Bo to jest chłopak psze pani!" Mina pani bezcenna Odpowiedz Link
hellious Re: Obstrzygłam młodego 06.07.09, 11:25 Teraz jest tak: fotoforum.gazeta.pl/3,0,1877822,2,2.html A bylo tak: fotoforum.gazeta.pl/3,0,1877824,2,1.html Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Obstrzygłam młodego 06.07.09, 11:33 helka - a co on miał wcześniej na głowie???? Teraz to fajniusi facet z niego. No i ten uśmiech - zajebisty Odpowiedz Link
hellious Re: Obstrzygłam młodego 06.07.09, 11:35 Taka fryzura mu sie robila po kazdym wstaniu i niczym tego ujarzmic nie moglam... Musialam mu za kazdym razem glowe moczyc Odpowiedz Link
ez-aw Re: Obstrzygłam młodego 06.07.09, 12:30 Fajnie wygląda. I chłodniej mu będzie w ten upał. Świetny chłopak Odpowiedz Link
liwilla1 Re: Obstrzygłam młodego 06.07.09, 13:16 tez syna musze obstrzyc, bo zarosł okrutnie. tyle, ze mi zal tych rudych kedziorkow maszynka traktowac i cieniuje mu nozyczkami czupryne zazwyczaj okolo godzinki mi to zajmuje. Odpowiedz Link
moninia2000 Re: Obstrzygłam młodego 06.07.09, 14:07 Jaki uroczy, wesoly malec!!!!!! No widze, ze pojechalas rowno maszynka Z czasem nauczysz sie po mistrzowsku, ze nawet pojedyncze klaczki zza uszka wystawac nie beda Odpowiedz Link
hellious Re: Obstrzygłam młodego 06.07.09, 14:11 Ale jak na pierwszy raz, to chyba niezle, co? Teraz widze coraz to nowe niedociagniecia, ale nie chce go tak co chwile ta maszynka meczyc, coby sie nie zrazil Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: Obstrzygłam młodego 06.07.09, 14:16 fajnie wygląda ps. Też przeczytałam, że obrzygałaś młodego Odpowiedz Link
hellious Re: Obstrzygłam młodego 06.07.09, 14:17 hehe, jeszcze sie mu w tym nie zrewanzowalam, bo on w zyciu rzygal trzy razy i trzy razy na mnie.... Odpowiedz Link
moninia2000 Re: Obstrzygłam młodego 06.07.09, 14:19 Pewnie- jak na 1raz rewelacja! Musialabys widziec mojego meza hahahaha, gdy Go ostrzyglam maszynka...Potem Mu ciachalam nozyczkami niedociagniecia, ale On cierpliwy jest. Gratulacje Odpowiedz Link