Gość: tomCrac Re: Pozdrowienia z Freiburga IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 16:32 Tos nas pozdrowil! Ile tam internet kosztuje, ze Ci tylko na 3 slowa kasy wystarczylo??? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Pozdrowienia z Freiburga 05.08.02, 16:36 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > Tos nas pozdrowil! Ile tam internet kosztuje, ze Ci tylko na 3 slowa kasy wysta > rczylo??? ;D Noooo, godzina w kafejce kosztuje 4 euro :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Pozdrowienia z Freiburga IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 16:39 > Noooo, godzina w kafejce kosztuje 4 euro :))) Dla forum Krakow powinnienes wydac 10x tyle! ;D [wspolczuje] Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Pozdrowienia z Freiburga 05.08.02, 16:43 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > Dla forum Krakow powinnienes wydac 10x tyle! ;D [wspolczuje] Siedze juz czwarta godzine, jak tak dalej pojdzie, to wroce przed czasem, bo zbankrutuje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Pozdrowienia z Freiburga IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.02, 16:34 a mają tam tramwaje ? a jakie modele ?... :c) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Pozdrowienia z Freiburga 05.08.02, 16:41 Gość portalu: peteen napisał(a): > a mają tam tramwaje ? a jakie modele ?... > :c) Maja, a jakze :))) Sa GT8, GT8Z oraz Siemensy Combino. www.members.aol.com//ffsev/wagen.html Hehe, jesli kogos to interesuje oczywiscie :))) Jestem sobie na kursie jezykowym na miejscowym uniwersytecie, a co byscie jeszcze chcieli wiedziec? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Pozdrowienia z Freiburga IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 16:57 > co byscie jeszcze chcieli wiedziec? :))) ile pieknych dziewczyn przypada tam na metr kwadratowy! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Pozdrowienia z Freiburga 07.08.02, 15:04 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > ile pieknych dziewczyn przypada tam na metr kwadratowy! ;D Hehe, wiecej, niz myslisz :))) Nawet Polek fajnych kilka spotkalem, nie jest zle :))) Odpowiedz Link Zgłoś
piekny-mikolaj7 Re: Pozdrowienia z Freiburga 05.08.02, 16:38 Czy mają tam dużo luster? Jeśli tak, to może wybiorę się tam (jeśli nie będę się widział dostatecznie dużo razy, miasto nie będzie miało dla mnie znaczenia). Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: Pozdrowienia z Freiburga 05.08.02, 18:49 A do kiedy tam jesteś? Pozdrawiam! -- Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Pozdrowienia z Freiburga 07.08.02, 15:04 kriss.forum napisał: > A do kiedy tam jesteś? Od 01.08. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Pozdrowienia z Freiburga 07.08.02, 15:07 kuba203 napisał: > Od 01.08. Qrde, zle przeczytalem :))) Do 30.08. Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Pozdrowienia z Freiburga 06.08.02, 12:56 No to widzę, że dość daleko Cię zagnało. Dość dawno tam byłem (na wymianie w liceum 11 lat temu), ale czy na placu pod katedrą dalej stoi supermarket Kaufhof, i czy na Feldberg dalej spaceruje się wyasfaltowanymi alejkami? A do Strasbourga na wycieczkę się nie wybierasz? Pzdr:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Pozdrowienia z Freiburga 07.08.02, 15:11 viking73 napisał: > ale czy na placu pod katedrą dalej stoi supermarket > Kaufhof, Stoi to moze duzo powiedziane, on jest w kamienicy, w kazdym razie jest tam nadal. :))) > i czy na Feldberg dalej spaceruje się wyasfaltowanymi > > alejkami? Eeeee, ten tego, a co to? Nie bylem, nie wiem :))) > A do > Strasbourga na wycieczkę się nie wybierasz? Pzdr:-) Alez wybieram sie, jak najbardziej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Pozdrowienia z Freiburga 07.08.02, 15:18 kuba203 napisał: > > i czy na Feldberg dalej spaceruje się wyasfaltowanymi > > > alejkami? > > Eeeee, ten tego, a co to? Nie bylem, nie wiem :))) To najwyższy szczyt Schwarzwaldu. Pamiętam, że jechało się jakieś pół godziny pociągiem z Freiburga a potem tymi pięknie zadbanymi alejkami na górę. Wiadomo - Niemcy lubią komfort :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba203 Re: Pozdrowienia z Freiburga IP: *.pingwing.net / 192.168.0.* 07.08.02, 15:47 viking73 napisał: > To najwyższy szczyt Schwarzwaldu. Pamiętam, że jechało się jakieś pół godziny > pociągiem z Freiburga a potem tymi pięknie zadbanymi alejkami na górę. Wiadomo > - > Niemcy lubią komfort :-))) Aha, tam jeszcze nie bylem, ale pewnie sie kiedys wybierzemy, :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: Pozdrowienia z Freiburga IP: *.p.lodz.pl 06.08.02, 23:49 A to dopiero! Mam byc we Fryburgu po 20-tym. To znaczy chce byc, bo tramwaje tam maja bardzo ciekawe. No i miasteczko simpaticzne. Pzdr z miasta Lodzi dla tramwajomaniaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: Pozdrowienia z Freiburga IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 06.08.02, 23:55 Freiburg i Fryburg to nie to samo. To które??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Pozdrowienia z Freiburga 07.08.02, 15:12 Gość portalu: Gatsby napisał(a): > Freiburg i Fryburg to nie to samo. To które??:)) To gdzie sie w koncu kol. Flip wybiera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: Pozdrowienia z Freiburga IP: *.p.lodz.pl 07.08.02, 23:04 Do Badenii, do Fryburga Bryzgowijskiego - na chwile. Do tego drugiego znanego, szwajcarskiego, byc moze tez. Tamtejszego Mehoffera-smy jeszcze nie widzieli. I wodnego funikularu - prawie ostatniego w Europie - takoz. A nie utop sie w Baechli! ---- PS: Disce, puer, latinae. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Pozdrowienia z Freiburga 07.08.02, 15:16 Gość portalu: flip napisał(a): > A to dopiero! Mam byc we Fryburgu po 20-tym. To znaczy chce byc, bo tramwaje > tam maja bardzo ciekawe. Falls mowimy o tym samym miescie, jestes proszony o kontakt :))) A tramwaje rzeczywiscie fajne, zwiedzilem juz cala siec :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: Pozdrowienia z Freiburga IP: *.p.lodz.pl 07.08.02, 23:22 Sprawdz poczte gazety. ---- Fryburg Bryzgowijski to jedna z najzabawniejszych nazw polskich, jakie istnieja. Chyba bierze sie z hrabstwa Bryzgowii, czyli regionu wokol Breisach - ktore zdaje sie jest bardzo ladnym miasteczkiem nieopodal Renu. Po alzackiej stronie masz Nowy Breisach czyli Neu-Brisach - miasto-twierdze ludwikanska. Tez ciekawe. Tylko tramwajow nie ma. Mnostwo innych zabawnych nazw jest tutaj: www.p.lodz.pl/I35/personal/jw37/EUROPE/europe.html Polecam Akwizgran. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip do kuby IP: *.p.lodz.pl 07.08.02, 23:46 Niestety - wrocilo. Podaje swoj e-mail: jw37@p.lodz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: do kuby 07.08.02, 23:50 Gość portalu: flip napisał(a): > Niestety - wrocilo. Podaje swoj e-mail: jw37@p.lodz.pl Wyrzuć NOSPAM z adresu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: do kuby IP: *.p.lodz.pl 07.08.02, 23:54 Dzieki. A na cholere to tak skomplikowali??? Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: do kuby 07.08.02, 23:56 NOSPAM to no spam, czyli żeby nie dochodziły różne bzdety na adresy pobierane automatycznie Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: do kuby 08.08.02, 13:08 Jeszcze sobie przypomniałem o jednej atrakcji w rzeczonym Fryburgu Bryzgowijskim. To tzw. "Europa Park" czyli taki trochę lepszy Chorzów. To też jakieś pół godziny jazdy za miasto. Jak będziesz miał chwilę wolnego, trochę EURO na pozbyciu i będziesz chciał się trochę "wyszumieć" to polecam. No chyba, że już za stary jesteś na takie głupstwa... A Strasbourg też jest ciekawy. Pamiętam zwłaszcza tę katedrę z "uciętą" wieżą. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: do kuby 08.08.02, 14:43 viking73 napisał: No chyba, > > że już za stary jesteś na takie głupstwa... Nooo, zalezy, co rozumiemy przez "za stary", moze 19 lat to nie za duzo :))) > A Strasbourg też jest ciekawy. Pamiętam zwłaszcza tę katedrę z "uciętą" wieżą. Bestimmt sie wybierzemy, choc jeszcze nie wiem, kiedy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Pingwini IP IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 10:56 "pingwing.net / 192.168.0." To z kafejki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba203 Re: Pingwini IP IP: *.info.uni-freiburg.de 08.08.02, 14:44 Gość portalu: mtq napisał(a): > "pingwing.net / 192.168.0." > > To z kafejki? Nooo, a jak? Wiem, ze w domu mam prawie identyczne :))) Teraz jestem na Uni, ciekawe, co wyskoczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba203 Re: Pingwini IP IP: *.info.uni-freiburg.de 08.08.02, 14:45 Gość portalu: kuba203 napisał(a): > Teraz jestem na Uni, ciekawe, co wyskoczy... Czy teraz lepiej? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Pingwini IP IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 09.08.02, 15:09 Ale tamto fajniejsze... Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Pingwini IP 09.08.02, 15:12 Gość portalu: mtq napisał(a): > Ale tamto fajniejsze... Nie znasz sie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Pingwini IP IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 09.08.02, 16:05 pingwing jest fajniejszy niż uni-freiburg !!! Odpowiedz Link Zgłoś