emusia 10.07.05, 21:49 jakoś dawno jej nie widziałam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kika Re: biała dama - co z nią? IP: *.crowley.pl 10.07.05, 22:03 W ubiegłym tygodniu stała, rzeczywiscie coraz rzadziej ją mozna oglądać, za to "małpiarzy" coraz więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goesha Re: biała dama - co z nią? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 22:11 wczoraj ja widzialam przy mariackim zdaje sie, ze to ona - nie przypatrywalam sie bo mnie drazni Odpowiedz Link Zgłoś
anisua Re: biała dama - co z nią? 10.07.05, 22:47 ja też wczoraj ją widziałam ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo Re: biała dama - co z nią? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 00:36 a o co/kogo chodzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iron Re: biała dama - co z nią? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 08:32 O takiego potwora, co myśli że jest zabawny - a nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morgiana Re: biała dama - co z nią? IP: *.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 08:39 Biała dama jako ze jest aktorką zaangazowała sie ostatnimi czasy w prace nad spektaklem i stąd pewnie brak czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Foxy Aktor IP: *.emu.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 20:31 Tak facetowi przypomnialo sie ze kiedys przed duzymi zmianami w zyciorysie konczyl PWST i cos tam pogrywa- glosu jednak zmienic nie idzie! Odpowiedz Link Zgłoś