Gość: eroica IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.05, 12:19 ani do Parlamentu, ani na prezydenta. Może Wy znajdziecie kogoś, kto by był wart pójścia do urn. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacekm22 Re: NIE MA NA KOGO GŁOSOWAĆ!!! 13.07.05, 12:29 No to siedz w domu ! Tylko pozniej nie jecz , ze znowu post komunisci zwyciezyli !! Ich elektorat na pewno bedzie glosowal!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TT DOKŁADNIE TRZEBA IŚĆ - CZERWONOSKÓRZY IP: 81.210.17.* 13.07.05, 12:33 ZAWSZE CHODZĄ, CHCESZ ZEBY ZNOWU WYGRAŁY KOMUCHY CZYLI SOJUSZ LEWYCH DOCHODÓW?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroica Re: DOKŁADNIE TRZEBA IŚĆ - CZERWONOSKÓRZY IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.05, 14:09 Nie chcę, żeby wygrali sovieticus, ale nie chcę również SUPERPOLAKÓW spod sztandaru giertychów, olszewskich,(notabene zawiodłam się na panu mecenasie) i innych chłopskich "naprawiaczy - krzykaczy". No i co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
bdx65 Re: TO GŁOSUJ NA PO ew. PiS 14.07.05, 13:59 ...żeby tak od PO trochę w prawo, a od PiS-u trochę w lewo. NIE MOŻNA MIEĆ WSZYSTKIEGO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Allo Re: Ja głosuję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 12:38 na BUBLA leszka, przynajmniej będzie komicznie a nazwisko adekwatne do sytuacji w kraju Pozdrawiam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: NIE MA NA KOGO GŁOSOWAĆ!!! 13.07.05, 14:46 Stan Tymiński Prezydentem Wszystkich Polaków!!!!!!! A Lepper Premierem, a Balcerowicz musi odejść!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroica Re: NIE MA NA KOGO GŁOSOWAĆ!!! IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.05, 15:06 Pora umierać? Odpowiedz Link Zgłoś
bo98 jest 13.07.05, 15:41 Mój wybór jest prosty w październiku Donald Tusk. We wrześniu ktoś z listy PO, na pewno znajdzie się ktoś sensowny. Marcher ou mourir. Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: jest 13.07.05, 16:06 Platforma, mówisz?? Fakt chyba jedyna rozsądna i realistycznie myślęca część "posranej "klasy" politycznej. Oczywiście, po cholerę, wdają się w idiotyczne, nic nie wnoszące i nie potrzebne pyskówki z Cimoszewiczem.... Bo kto ma być Prezydentem? Kaczor? Wtedy uciekam z Polski... a nie daj Bóg Kaczory na dwóch najwyższych, brrrrr Jezeli Platforma nie "ułoży" się z postkomuną - tą normalną - to zawsze zobaczymy zamiast gospodarki, państwa... teczki i oszołomów takich ja Maciarewicz, Janowski, Pałubicki czy Rokita. Rokita, Rokita to wg mnie gorszy, bo madrzejszy, lisek niż Giertych bo ten to głupi cham. A Rokita to szczwany lisek:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bo98 Re: jest 13.07.05, 16:41 PO ma najbliżej do prawicy w rozumieniu słownikowym, a nie hipokryzyjnie obiegowym, które za prawicę ma populistów n. p. Adolfa Hitlera, czy dla odmiany LPR. Donald Tusk- zacytuję siebie z innego forum „argument: Jedyny, z którym chciałbym porozmawiać o czymkolwiek i mógłbym zrobić to bez przykrości, obrzydzenia, lub lęku o portfel -lisek chytrasek, to sympatyczne zwierzątko Marcher ou mourir. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakowianka Re: NIE MA NA KOGO GŁOSOWAĆ!!! IP: 81.21.196.* 13.07.05, 16:12 zgadzam się, nie ma na kogo głosowac:// "same świnie ktore tylko pchaja sie do koryta" a jak sie tam dopchaja to reszta ich juz nie obchodzi. wszystkich wymienic, na normalnych ludzi ktorzy w koncu moze cos zmienia na lepsze w tym chorym kraju;/ Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: NIE MA NA KOGO GŁOSOWAĆ!!! 13.07.05, 16:19 Święta racja tylko, żeby tak było to SEJM RP musi zmienić Konstytucje i wprowadzić wybory "większościowe" i okręgi jednomandatowe a nie obecne proporcjonalne i całkiem upolitycznione w których do wyboru mamy: Pawlaka albo Pastusiaka. Nie mówiąc o Lepperza i Maciarewiczu albo innym Pęku. I wymienić ich może tylko śmierć bo kanapy partyjne zmieniają szybciej podatki:) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: NIE MA NA KOGO GŁOSOWAĆ!!! 13.07.05, 19:20 Sa tacy którym taka opinia pasuje. Ignorując swoje prawo wyboru popierasz takich cwaniaków: www.poczytaj.pl/okladki/16680.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: NIE MA NA KOGO GŁOSOWAĆ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 21:37 A jakby krola ktoregos wskrzesic ? Tylko ktorego? Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Król. 13.07.05, 21:40 My w Zielonkach mamy już miłościwie panującego Króla. Zawsze polecałem to rozwiązanie. Tylko by umiał choć troche po polsku, bo w historii z tym gorzej bywało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Król. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 21:46 Stas Poniatowski? Nie , moze sie z Cimoszkiem skumac. Szukajmy dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Król. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 21:53 Trza by list moze wyslac do Londynu, do Jasnie panujacej, wszak ona z nami w Unii , moze co podpowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Jednak Cimoszewicz! IP: *.net.autocom.pl 13.07.05, 22:29 Donald Tusk ma nienajlepszy zgryz i to imię... Odpowiedz Link Zgłoś
bo98 Re: Jednak Cimoszewicz! 14.07.05, 07:40 Gość portalu: greg napisał(a): > Donald Tusk ma nienajlepszy zgryz i to imię... Wiem, że są wierni, dla których imię Włodzimierz ma wymiar mistyczny. Ja jednak Państwa religii unikam jak Islamu. Muszę się też zgodzić z tezą, że zaciśnięte usteczka Włodzimierz C.to argument w moim rankingu twarzuch PRL są bardzo wysoko. Natomiast dlaczego idziecie Państwo w półśrodki. Zaproście od razu Iwana Wielkiego, przynajmniej rzeczywiście ma predyspozycje do rządzenia. Marcher ou mourir. Odpowiedz Link Zgłoś
bdx65 Re: Jednak Cimoszewicz! 14.07.05, 14:16 To chyba żart! W Krakowie są jeszcze jakieś postkomuchy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krkp Jak to nie ma? Na Cimoszewicza!!! IP: *.net.autocom.pl 14.07.05, 16:55 Tylko On!!!! Odpowiedz Link Zgłoś