manra 15.07.05, 21:42 mimo, ze p. olszewskiego z niewyjasnionych do konca powodow lubie, uwazam, ze w serii artykulow o tymze marszu wystepuja elementy leku i histerii ;) pozdrawiam i przepraszam za brak polskich znakow Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beton Re: Marsz ultranacjonalistów przejdzie przez Myśl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 22:02 "brakuje mi tych kilku zdań powiedzianych przez burmistrza, że przemarsz jest bezczelnością i skandalem..." czy przypadkiem nie przesadzacie z żądaniami jakiejś dyspozycyjnej politycznej poprawności? Odpowiedz Link Zgłoś
twprezydent Cios GW dla zdrowego rozsądku 15.07.05, 22:10 Jeśli "pomysł ONR jest ciosem dla dialogu polsko-żydowskiego" to należy ten cios zadać! O kant d... potłuc dialog między narodami, który może zniweczyć "pomysł" grupki ok. stu idiotów wśród 40-milionowego narodu! Szkoda, że Wyborcza nie bije tak na alarm kiedy np. władze Izraela zadają kolejne ciosy dla dialogu z Polakami odmawiając ekstradycji zbrodniarza Salomona Morela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telesfor Psss! Twoj komentarz jest ANTYSEMICKI. IP: *.ny325.east.verizon.net 16.07.05, 00:10 Potrzeba tu glosy madre i rozwazne. Ktore przyczynia sie do owocnego dialogu. A nie jakies tam... twprezydent napisał: > Jeśli "pomysł ONR jest ciosem dla dialogu polsko-żydowskiego" to należy ten > cios zadać! > O kant d... potłuc dialog między narodami, który może zniweczyć "pomysł" grupki > > ok. stu idiotów wśród 40-milionowego narodu! > Szkoda, że Wyborcza nie bije tak na alarm kiedy np. władze Izraela zadają > kolejne ciosy dla dialogu z Polakami odmawiając ekstradycji zbrodniarza > Salomona Morela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baranek Re: Cios GW dla zdrowego rozsądku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 04:50 masz rację, jaki to żalosny dialog, ze byle manifestacja i od razu ciosy. Niech sobie manifestują, niech odpowiadają, jeżeli naruszą prawo, maja prawo - takie samo jak przyjeżdżać do nas. Nie mam nic do Żydów - jestesmy jedynym krajem w Europie, gdzie sie robi festwial, jedynym gdzie jest muzem, jedynym, gdzie była wystwa "Żydzi polscy" - wszędzie byłyby protesty, podpalenia i inne akty zgorszenia... nie opowiadajcie mi, że trzeb asie bać, niech sobie manifestują - a jeżeli złamią prawo - karać. Karać także proszę młodych Żydów, którzy przylatują do Polski z takimi dziwnymi panami (agentami chyba Mosadu), potem chodzą z ochorną po ulicach i krzyczą na nas po angielsku, że zamrodowalismy im dziadków, czy inną rodzinę. Gdyby był to Polak znalazłby się w sądzie. Tego nie nauczyli sie w Polsce - to przywieźli ze sobą z Izraela. To jest skanadal, by młodzież żydowska tak traktowała obywateli Krakowa. Obrazek taki zaobserwowałem parę razy na ulicach... ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nanana Twoj glos tez jest antysemicki, synu. IP: *.ny325.east.verizon.net 16.07.05, 07:10 Odpowiedz Link Zgłoś
ppppp7 Re: Twoj glos tez jest antysemicki, synu. 16.07.05, 15:23 To ciekawe, w którym miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glogi Re: Cios GW dla zdrowego rozsądku IP: *.pptp.stw-bonn.de 16.07.05, 23:25 Jestesmy jedynym krajem gdzie robi sie festiwal??! gdzie jest(zydowskie jak mniemam) muzeum?? No to rzeczywiscie kolega obyty jest w swiecie. Mily ukrycie antysemicki komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tutu Re: Cios GW dla zdrowego rozsądku IP: *.crowley.pl 16.07.05, 23:34 Gość portalu: glogi napisał(a): > Mily ukrycie antysemicki komentarz. A może tak, Herr Glogi, poszukać antysemityzmu bliżej siebie, nawet w samym Bonn? Tego ukrytego i tego jawnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrr Re: Cios GW dla zdrowego rozsądku IP: 195.150.18.* 16.07.05, 11:49 nie możemy jak sądzę używać argumentw z piaskownicy niezależnie od tego jak zachowuje się Pańskim zdaniem inna nacja powinniśmy się w takiej sytuacji znaleźć przyzwoicie i uważnie przypatrywać się wyznawcom jedynie słusznych poglądów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Petertwo jakie argumenty z piaskownicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 12:31 No to jeszcze raz... 1. nigdzie nie nawołuję do bycia brzydkiem, bo ktos jest brzydki... - mówię, że dialog jest podwójnym słowem... di-logos. Nie ma dialogu, jeżeli sie udaje, że się dialoguje. 2. uważam, że więcej uchodzi ludziom narodowości żydowskiej... każda głupota wymalowana na ścianie synagogi - jest na pierwszej stronie Spiegla... - rozrabia sie każdą polska durnotę... a ja żwyczajny Polak niczego nigdy nie namalowałem. Chca krzyczeć w Myślenicach, niech krzycza - a za złamanie prawa, np. nawoływanie do nienawiści na tle rasowym... kratki, czy to jest mentalność człowieka, który... młodzi Żydzi są agresywni i bezczelni - to nie są wyssane bajki, to są fakty. Obserwowalne także na ulicach Krakowa. Jedynie, co ich tłumaczy, to to, że tak są przygotowywani do wizyt w KL Auschwitz - to jest wizyta niemal rytualna... obok faceci z czyms podłużnym w czarnych okularach... co, ja mam tych ludzi zaatakować, długopisem... skąd te względy bezpieczeństwa... dialog - co to jest za dialog... jak głupi i prymitywny rysunek, okrzyk jest w stanie ów dialog zburzyć... a może jest to dialog pozorny, albo dwa na siłę szyte monologi obok... nie ma Pan takiego wrażenia? Że to wszytsko to starszna hipokryzja... - ale i tak jest lepiej niz w Niemczech? Mój dziadek, który nigdy nie przynał się, że był w AK, stracił cały majątrk po wojnie, nigdy złego słowa nie powiedział o ludziach, których wprowadzał zza drutów. Mnie nie przeszkadza kto kim jest, proszę by usznowano moja polskość. Podział na Żydów - tych bardziej cierpiących i nie-Żydów, gdzie jestesmy umieszczani razem z oprawcami... jest dla mnie nie do przyjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helenka Czytać książki trzeba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 12:20 ...lulinku. Władze Izraela nie wydają własnych obywateli z zasady, Gąsiorowskiego też nie wydali (Afera Art B), mimo, że z narodem żydowskim ma takie mniej więcej związki, jak ja. A lista stalinowskich oprawców, którzy się skryli w Izraelu jest długa. Np przesławny komendant obozu w Jaworznie. Nie wiem dlaczego wyróżniłeś tylko jednego Morela. To jednakowoż nie ma związku z kompromitacją, którą sobie dziś zafundują Myślenice na światowej arenie. A z Myślenicami Małopolska - i Polska. Trzeba być debilem, żeby tego nie przewidzieć. Rzeczywisty wymiar tej farsy ( a przyjedzie pewno paru nagrzanych klarnetów)nie ma tu nic do rzeczy. Liczyć się będzie wymiar MEDIALNY. Nie pojmuję, dlaczego nie widzi tego Herr Burgemeister z Myślenic, któremu doradza w sprawach wizerunku miasta naprawdę bardzo przytomny chłopak, niejaki Piskorski (zbieżność nazwisk przypadkowa). Herr Burgemeister odpowiadał w poprzednim zarządzie za turystykę, jako wiceburmistrz. - no to ma teraz turystów. Na głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
carramba7 Re: Czytać książki trzeba 16.07.05, 21:35 Dziwna ocena pana Morela...to ten pan spowodował śmierć tysięcy Slązakow.śląskich Niemców i Polaków wedle p.Helenki sprawa marginalna No cóż można stawiać w jednym szeregu ludobójcę i pospoltego oszusta w niektórych demokratycznych państwach "prawa" Odpowiedz Link Zgłoś
manra Re: Czytać książki trzeba 16.07.05, 21:39 Z niejakim rozbawieniem patrze na to, jak bardzo popularna staje sie w Polsce nowa forma spedzania czasu: marsze. Nie wiadomo skad zjawia sie jakas radykalna czy radykalizujaca grupa, ktora stara sie zaistniec medialnie - czasem ktos im w tym z niewyjasnionych powodow pomaga - ogrganizuja jakies mniej lub bardziej radosne spacery, a nastepnie ci, ktorym dane bylo dowiedziec sie o sprawie, dyskutuja sobie na ten temat, wplatujac nierzadko w dyskusje rozne elementy ideologiczne, ktore nijak sie maja do sprawy wlasciwej. Czasem wydaje mi sie tez, ze nie uswiadamiamy sobie istnienia pewnych opcji ideologiczno-politycznych, dopoki nie zorganizuja one marszu albo podobnego happeningu. Ciekawe, czy podobne kontrowersje beda towarzyszyc krakowskiej paradzie jamnikow.. pozdrawiam i przepraszam za brak polskich znakow. Odpowiedz Link Zgłoś
vinogradoff Czy aresztowano za faszystowskie gesty? 16.07.05, 21:09 Dlaczego nie doszlo do aresztowan wszystkich demonstrujacych faszystowskie gesty? Jak mozna tolerowac w 60 lat po wojnie tego typu zachowania? Traci na tym prestiz panstwa polskiego, ktore bedzie postrzegane przez swiatowa opinie publiczna jako totalnie niesprawne i w zasadzie kwalifikujace sie do miedzynarodowej interwencji pod przywodztwem ONZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PATRIOTA [...] IP: *.boreknet.com 16.07.05, 21:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biały Re: Czy aresztowano za faszystowskie gesty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 23:42 Człowieku ty jesteś chory. jakby każdy takie bzdury pisał w internecie to żadna dyskusja nie miała by tu sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
jaszwan Re: Czy aresztowano za faszystowskie gesty? 16.07.05, 22:30 nie aresztowano, za to na miejscu Policja przylepiała im za karę pomrowie (pomrowy? - takie czarne ślimaki bez skorupek) do paznokci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoga Re: Cios GW dla zdrowego rozsądku IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.07.05, 23:01 Wyluzuj chlopcze, zlosc szkodzi pieknosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawdziwy Polak Re: Marsz ultranacjonalistów przejdzie przez Myśl IP: *.broker.com.pl 15.07.05, 22:49 Żyjemy w końcu w wolnym kraju i zgodnie z obowiązującym prawem każdy może zorganizować sobie demonstrację jaką chce, w przeciwnym wypadku (jakie tutaj ma miejsce - chodzi oczywiście o te chore sprzeciwy i wieczna paplanina o jakimś "antysemityźmie" - słowie którego chyba żaden z używających go nie rozumie, narusza to konstytucyjnie zapewnioną suwerennośc obywatela (czyt. Polaka) tego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alf Re: Marsz ultranacjonalistów przejdzie przez Myśl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 23:10 I o to wlasnie chodzi, duzo szumu niech sie cos dzieje niech mowia nawet zle, byleby tylko mowili jak najwiecej o wscieklych antysemitach Polakach, to jest bardzo na reke politykom Izraelskim zeby pokazac swiatu jacy wredni sa ci Polacy. Ale juz niedlugo rachunki zostana wyrownane, jak bedziemy musieli zaplacic (kolejny raz)wielomiriardowe odszkodowania spadkobiercom zydowskim za pozostawione mienie po wojnie w Posce. Zaloze sie ze w Polsce nikt nawet nie podskoczy zeby zaprotestowac. Bedziemy palkac i placic za to co Niemcy zabrali a potem komunisci przejeli. Czy ktos kiedys zastanowil sie dlaczego Zydzi sa tak nielubianym narodem??? Dla mnie jest to fenomen. O co chodzi? Niewazne co mowisz, wystarczy jak krzywo popatrzysz na Zyda i juz jestes wscieklym,agresywnym antysemita zaslugujacym na wieczne potepienie. Latwo jest oskarazac innych ale trudniej spojrzec na swoje postepowanie. Ale to nie moze trwac wiecznie, kiedys sie zemsci!!! A wtedy bedzie juz za pozno na zmiane polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alojzy Tak nie pyskuj. Masz do czynienia z nadludzmi. IP: *.ny325.east.verizon.net 16.07.05, 00:15 Tak nie pyskuj. Masz do czynienia z nadludzmi. A poza tym jak przyjdzie zaplacic zydom to i tak beda potracac z twojej pensji mala kwote. Tak ze moze nawet jej nie zauwazysz. A na emeryturze bedziesz siedzial na tylku a nie podrozowal. Na jedno wyjdzie. Gość portalu: alf napisał(a): > I o to wlasnie chodzi, duzo szumu niech sie cos dzieje niech mowia nawet zle, > byleby tylko mowili jak najwiecej o wscieklych antysemitach Polakach, to jest > bardzo na reke politykom Izraelskim zeby pokazac swiatu jacy wredni sa ci > Polacy. Ale juz niedlugo rachunki zostana wyrownane, jak bedziemy musieli > zaplacic (kolejny raz)wielomiriardowe odszkodowania spadkobiercom zydowskim za > pozostawione mienie po wojnie w Posce. Zaloze sie ze w Polsce nikt nawet nie > podskoczy zeby zaprotestowac. Bedziemy palkac i placic za to co Niemcy zabrali > a potem komunisci przejeli. Czy ktos kiedys zastanowil sie dlaczego Zydzi sa > tak nielubianym narodem??? Dla mnie jest to fenomen. O co chodzi? Niewazne co > mowisz, wystarczy jak krzywo popatrzysz na Zyda i juz jestes > wscieklym,agresywnym antysemita zaslugujacym na wieczne potepienie. Latwo jest > oskarazac innych ale trudniej spojrzec na swoje postepowanie. Ale to nie moze > trwac wiecznie, kiedys sie zemsci!!! A wtedy bedzie juz za pozno na zmiane > polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helenka Konstytucyjnie zapewniony dostep do lecznictwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 12:35 ...z pewnością by Ci się przydał. A "...konstytucyjnie zapewniona suwerennośc obywatela..." istnieje jedynie w Twojej wybujałej wyobraźni - i być może w waszych fanzinach, w których wykrzyknik zastępuje braki wiedzy PODSTAWOWEJ. Odpowiedz Link Zgłoś
katmoso Re: Marsz ultranacjonalistów przejdzie przez Myśl 16.07.05, 18:46 Gość portalu: Prawdziwy Polak napisał(a): > Żyjemy w końcu w wolnym kraju i zgodnie z obowiązującym prawem każdy może > zorganizować sobie demonstrację jaką chce, w przeciwnym wypadku (jakie tutaj ma > > miejsce - chodzi oczywiście o te chore sprzeciwy i wieczna paplanina o > jakimś "antysemityźmie" - słowie którego chyba żaden z używających go nie > rozumie, narusza to konstytucyjnie zapewnioną suwerennośc obywatela (czyt. > Polaka) tego kraju. chciałbyś, żeby za kilkadziesiąt lat jakaś banda uczcila pamięc zabójcy ks. Popiełuszki na przykład. bo ja nie. niezaleznie od przynalezności etnicznej ofiar - byli oni obywatelami Polski. a za swój czyn ONrowski bohater został skazany prawomocnym wyrokiem. i tutaj jest pierwszy zgrzyt. wydźwięk antysemicki całej tej demonstracji jest ewidentny. a skoro witają się faszystowskim pozdrowieniem podpadają pod artykuły prawa karnego. szerzenie nienawisci narodowej oraz gloryfikacja nazizmu jest w tym kraju prawnie zakazana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niemiec Re: Marsz ultranacjonalistów przejdzie przez Myśl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 23:54 Popieram cię prawdziwy polaku. dlatego trzeba w berlinie zbudować centrum wypędzonych żeby pokazać okrucieństwa polaków na narodzie niemieckim . żyjemy w wolnym kraju i nie będą nam jacyś obcy mówili jak mamy ich rozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przelaczacz Bardzo dobrze. Przylaczam sie. !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ny325.east.verizon.net 16.07.05, 00:04 Bardzo dobrze. Przylaczam sie. !!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glaca Re: Bardzo dobrze. Przylaczam sie. !!!!!!!!!!!!!! IP: *.netax.pl / *.crowley.pl 16.07.05, 00:55 O ktorej ta impreza? Glaca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLAKzKRWIiKOSCI TEN MARSZ TO JAKAS PARANOJA!!! IP: *.ny5030.east.verizon.net 16.07.05, 00:57 Niektorym sie chyba w pustych glowkach poprzewracalo. Do roboty sie wziasc wieczne nieudaczniki i ograniczone antysemickie osilki, a nie na marsz by pokazac swoje krzywe prostackie ryje. Odpowiedz Link Zgłoś
ubekkubek Czy w Myślenicach była już Parada Równosci? 16.07.05, 02:52 Jesli nie, to nalezy natychmiast odrobić zaległości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Portalu do czego doszlo... IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 16.07.05, 10:43 Chcialoby sie, zeby polozenie Polski w hierarchii europejskiej i swiatowej bylo tak mocna, jak Zydow. Cokolwiek sie powie, jest sie skutecznie oskarzanym o antysemityzm, wrogosc etc. stad jest to "grupa" nie do naruszenia, "nacja" pod kloszem. Gratulujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smokkrk Żydzi nie mają tu nic do rzeczy. IP: *.ghnet.pl 16.07.05, 10:56 Demonstracja ONR-u łamie konstytucję RP, gdyż propaguje nienawiść rasową i tym samym nawołuje do aktów przemocy. Czy gdyby stalinowscy komuniści świętowali teraz dzień wyroku na Doboszyńskim to też byłoby to jedynie demonstrowanie swoich poglądów? Odpowiedz Link Zgłoś
twprezydent Histeria i propaganda 16.07.05, 11:04 Gość portalu: smokkrk napisał(a): > Demonstracja ONR-u łamie konstytucję RP, gdyż propaguje nienawiść > rasową i tym samym nawołuje do aktów przemocy. Raczysz żartować. Jak łamie, propaguje i nawołuje? Przecież jej jeszcze nie ma! W deklaracjach ten przemarsz legalnej organizacji niczego nie łamie. Jak będzie w praktyce to się okaże. Jesli złamią prawo to od tego jest policja i sądy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helenka Re: Histeria i propaganda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 12:06 Jak złamie!? Na stronach ONR spotkanko nosi oficjalną nazwę "najazd". Oczywiście, że to nie jest łamanie prawa. Mogę Ci najechać dom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudi Re: Histeria i propaganda? IP: 195.150.18.* 16.07.05, 13:01 fajna staropolska naparzanka już nie widać ONR ani żydów ani czegokolwiek byle komuś dołożyć anonimowo argumenty nędzne ale jaka pasja można by ją wybudować wreszcie do końca Zakopiankę a poważnie marsz jest niestosowny oprócz prawa mamy na szczęście przyzwoitość i dobrze z niej w takich chwilach korzystać I nie życzę sobie aby jacyś narodowcy wszechpolacy i inni reprezentanci samozwańczy starali się popisywać przedemną żałosnym patriotyzmem przy pomocy byczych karków łbów ogolonych czarnych ubranek i równie czarnego niedopastowanego obuwia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helenka elo Rudi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 13:23 Staropolska naparzanka odbywa (-ła?) się zwykle z otwartą przyłbicą. Bo Polaki - FANFARONY!!! A że sam się nie zalogowałeś przy pomocy danych osobowych, więc - uczył Marcin Marcinową. Z drugiej wszak strony zważ, że przeszkadzamy właśnie w działalności organizacji niewątpliwie faszystowskiej, która nie na niby - tylko naprawdę nastaje na zdrowie i życie swoich przeciwników. Więc nie dziw się, że nikt się nie loguje. Oni się nawet chwalą tym swoim bandytyzmem. Korzystają przy tym z pomocy, lub życzliwej obojętności licznych polskich polityków i księży, którzy antysemityzm wyssali - i tak dalej. Bo Polakom w masie bardzo się podoba, jeśli można dokopać Żydowi - lub żydowskiej pamięci. Polacy w masie to chłopi, albo byli chłopi. Wpływy ilościowe pozostałych grup - to fikcja. I jedną z najżywiej przechowywanych chłopskich pamięci jest pamięć o tym, że pożyczone pieniądze trzeba było oddawać, a w sklepiku jak się kupowało "na kreskę", to później trzeba było zapłacić. A to jest prawdziwe nieszczęście. Dzisiejsi sklepikarze na wsiach mają te same problemy. Mimo, że Polak nie widział Żyda od trzech pokoleń. Mam na myśli zwykłego Polaka i zwykłego Żyda. Bo lepiej nie odawać i nie płacić. Odpowiedz Link Zgłoś
ppppp7 Re: elo Rudi. 16.07.05, 16:51 To stereotypy i to takie bardziej przedwojenne. Helenka, kiedy ostatnio byłaś w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TJMAX Ello Helenka!!! IP: *.ny325.east.verizon.net 16.07.05, 20:01 (Korzystają przy tym z pomocy, lub życzliwej obojętności licznych polskich polityków i księży, którzy antysemityzm wyssali). A twoi rabini jaka postawe zajmuja? Sa za owocnym dialogiem polsko-zydowskim czy zajmuja pozycje obojetna? A moze sa stronniczy i antypolscy? Jestem ciekawy. Odpowiedz Link Zgłoś
cziriklo Niech odpowiem w imieniu Helenki: 16.07.05, 21:14 Nasi rabini, a jest ich w Polsce bodaj trzech, wylaza ze skory aby ten,pozal sie Boze, dialog przebiegal bezkonfliktowo. Jesli mi pdaz jakikolwiek przyklad, ze jest inaczej, bede ci wdzieczny.Bo ja takiego przykladu nie znam. Helenka zapewne uznala, ze nie musi wdawac sie w polemiuke z troglodyta, ale ja... prosze bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nimowa Niech odpowiem w swoim imieniu. IP: *.ny325.east.verizon.net 16.07.05, 21:23 Ja mowie o rabinach kutych na 4 nogi. Z Izraela. Politykach zydowskich tez. Ktorzy antypolskosc jak to trafnie ujmuje Helenka, wysysaja z mlekiem matki. Ci miejscowi, jak wiadomo, chowaja leb w piasek nie widzac problemu albo by przypadkiem nie oberwac. Pozdro. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Felka Re: Niech odpowiem w swoim imieniu. IP: *.in-addr.btopenworld.com 16.07.05, 21:49 No, tak. Gdyby ktory z tych izraelskich rabinow kutych na cztery nogi zajrzal na to forum i przeczytal wpisy rozlicznych polskich patriotow, to moglby sobie z latwoscia wyrobic stosunek do wszystkich Polakow. Na szczescie izraelscy rabini maja wieksze zmartwienia na glowie i tylko dlatego chyba nie domagaja sie od swego rzadu aby zerwal stosunki z nasza ojczyzna. Bo faktycznie lepiej w niej nie byc Zydem (Cyganem, Murzynem, homoseksualista i wieloma jeszcze innymi). Niech zyje "odwieczna polska tolerancja"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: Niech odpowiem w swoim imieniu. IP: *.ny325.east.verizon.net 16.07.05, 21:56 Dac ci link na zydowskie forum? Chcesz poczytac cos na swoj-polski temat? Wlosy ci sie zjeza ze strachu. Chyba ze jestes zydem i sie nie wystraszysz. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Felka Jak Rumcajs rozsiewa klamstwa na forum. IP: *.in-addr.btopenworld.com 16.07.05, 22:47 Gość portalu: Rumcajs napisał(a): > Dac ci link na zydowskie forum? Chcesz poczytac cos na swoj-polski temat? > Wlosy ci sie zjeza ze strachu. Chyba ze jestes zydem i sie nie wystraszysz. :) Kazdy, kto zajrzec chce na forum zydowskie moze wystukac sobie: www.jewish.org pl Warto to uczynic aby sie przekonac. ze Rumcajs klamie. A dlaczego klamie? A dla niczego. Bo taka jest jego natura typowego polskiego antysemity, ktory bedzie jatrzyl, klamal, podjudzal i sial metlik w glowach niezorientowanych, bo jest malym, zakompleksionym polaczkiem, ktory wszedzie dopatruje sie swojej krzywdy, ktora mu rzekomo wyrzadzili Zudzi. A tak naprawde to krzywdy go spotykaja bo nie chcial sie uczyc, w domu nie nauczono go prawdomownosci ani szacunku do innych, ani nawet do siebie samego. Taki Rumcajs pojedzie zagranice i bedzie wystawial swiadectwo polskiej tepoty nam wszystkim. Nam, Polakom, znaczy sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helenka Ja bardzo przepraszam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 20:13 ale , by znaleźć się na poziomku dialożku z Rumcajsem, to ja bym chciała przypomniec, że Rumcajs pochodzi z rzaholeckiego lasu, zaraz kolo Jicina, i jako taki jezd Czechem, albo co najwyzy MORAWIANINEM. A tymczasem Polska jest dla Polakuf. Rumcajs - spadaj do Czech. Z obcymi nie gadamy, co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helenka Re: Ello Helenka!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 20:08 A co Ty znów z tymi rabinami? Faceci Ci się podobają, czy co? Ja nie mam swoich rabinów, ja tylko w odróżnieniu od Ciebie czytam badania i używam główki( to z włosami na korpusie, u góry. Po bokach uszy, z przodu oczka). A! Badania - trudne słówko...nie chodzi o lekarza ani o dentystę, nie bój się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PeterTwo Re: Histeria i propaganda i hipokryzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 12:35 cze... mam identyczne poglądy co ty, jestem w szoku, fajnie. Trzymajmy sie razem. Niech zwycięża rozsądek. Nie mam nic do Żydów i nic do narodowców. Są mi obojętni. Wzbudzanie starchu, histerii, podkęcanie i podgrzewanie medialne... czatowanie aż sie kretyn z łysą pałka wychyli, napisza potem o tym, bedą wałkować... gdyby zamilkli = demonstracja byłaby lokalnym wygłupem. Także uważam, że jeżeli zgłoszono te demonstację, to jest ona legalna. Jeżeli złamane zostanie prawo - to do paki. Wszystkich... także Żydów, którzy obrażają Polaków, a to robią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helenka Doszlo do szalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 12:09 Chcialoby sie, zeby polozenie bylo tak mocna, chcialoby sie, chcialo - o Bwana Kubwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudi Re: Marsz ultranacjonalistów przejdzie przez Myśl IP: 195.150.18.* 16.07.05, 13:06 podoba mi się twoja argumentacja rudi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista socjaliści protestują przeciw socjalistom :))) IP: *.net.autocom.pl 16.07.05, 13:29 a to zabawne :)) socjaliści europejscy (PeDecja) prostestują przeciwko socjalisom narodowym. Może być zabawnie Odpowiedz Link Zgłoś
szywek Re: Marsz ultranacjonalistów przejdzie przez Myśl 16.07.05, 18:27 Ten marsz jest zwykłym skandalem!Jak można, w podobno praworządnym kraju, tpolerować przejawy rasizmu?Zgroza! Odpowiedz Link Zgłoś
twmalgoska Re: Marsz ultranacjonalistów przejdzie przez Myśl 16.07.05, 18:55 szywek napisał: "Ten marsz jest zwykłym skandalem!Jak można, w podobno praworządnym kraju, tpolerować przejawy rasizmu?Zgroza!" Jak można stalinowskiemu zbrodniarzowi Morelowi wypłacać polską emeryturę (w wysokości 5000zł miesięcznie) z tytułu "służby więziennej"?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee Re: Marsz ultranacjonalistów przejdzie przez Myśl IP: *.ny325.east.verizon.net 16.07.05, 19:16 Dlatego ze "szywek" zyje w demokratycznym kraju. A nie "podobno praworzadnym", ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee Re: Marsz ultranacjonalistów przejdzie przez Myśl IP: *.ny325.east.verizon.net 16.07.05, 19:14 Przemarsz przejawem rasizmu? Jestes chory. szywek napisał: > Ten marsz jest zwykłym skandalem!Jak można, w podobno praworządnym kraju, > tpolerować przejawy rasizmu?Zgroza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noddy Re: Marsz ultranacjonalistów przejdzie przez Myśl IP: *.dyn.optonline.net 16.07.05, 20:45 A jak mozna w praworzadnym kraju zabronic obywatelom ekspresji ich pogladow politycznych?W legalnej demonstracji? Moze warto zauwazyc,ze w Polsce mieszka wiele osob o pogladach, ktorych inni nie akceptuja ,ale nie oznacza to ze ci pierwsi to koniecznie zboczency i rasisci a ci drudzy to niewinne i prawomyslne jednostki. Co ja zauwazam,to to,ze nacisk na jakis rodzaj wymyslonej poprawnosci politycznej wobec Zydow czy homoseksualistow jest coraz wiekszy i ze jego tworcy usiluja negowac fakt,ze poglady te posiada bardzo wiele osob i ze nie sa oni/one wariatami czy oszolomami-po prostu patrza na swiat bez filtru jedynej slusznej ideologii ,obecnie gloszonej przez GW i jej podobne srodowiska,ktorym wydaje sie,ze co dobre w USa to i dobre w Polsce.A to nie prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
antykretyn [...] 16.07.05, 22:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: Marsz ultranacjonalistów przejdzie przez Myśl 16.07.05, 23:56 antykretyn napisał: > w stosunku do Polski ,ktora jest jednorasowa i > jednonarodowa. Nie, antykretynie. Jednorasowy i jednonarodowy był tylko kraj, który przyśnił się Hitlerowi (ale nie istniał w rzeczywistości). Wg ostatniego spisu powszechnego, w Polsce mieszkają obywatele 18 narodowości. Odpowiedz Link Zgłoś
rubiales tak to juz jest w polsce 16.07.05, 19:17 w wawie kaczynski zabronil marszu rownosci a tu pozwala sie na antysemicko- nazistowska demonstracje. i ani jeden ani drugi nie poniesie za to konsekwencji. a europa i swiat na nas patrzy. byle tak dalej. gratulacje dla naszych urzednikow i politykow. az rece opadaja. Odpowiedz Link Zgłoś
bo98 Re: tak to juz jest w polsce 16.07.05, 19:28 Cała ta dzisiejsza pseudo afera ma tak samo operetkowy wymiar jak „wyprawa myślenicka” Oczywiście interes narodowy na tym straci, bo oplują Polskę we Francji i nawet w Europie. Ale głupków u nas sporo.Dla Polaków zagrożeniem dzisiaj nie są Żydzi, tylko fornalskie dzieci PZPR. Nie takie są sprawy jakie są, ale takie jak je opiszą „autorytety”. A w ogóle, co to dzisiaj jest ONR? Zaczepianie Burmistrza Myślenic jest bez sensu, jeżeli działają tacy goście jak Kwaśniewski, Jaruzelski, Cimoszewicz, członkowie przekształconej organizacji przestępczej PZPR, a ONR jest legalny. Natomiast jest dobra okazja , żeby przypomnieć Doboszyńskiego. Ciekawe, że w Polsce dobrymi ekonomistami są tylko inżynierzy. Pamiętam jak kupiłem w antykwariacie róg Sławkowskiej i Solskiego (dzisiaj znowu Bogu dzięki Św. Tomasza) „Gospodarkę Narodową” miałem chyba z 15 lat, a wchłonąłem to w jedną noc i dziwiłem się dlaczego nikt nie stosuje pomysłów oczywistych (oczywistych dla pietnastolatka). PZPR Go zamęczył, a na końcu zamordował, jak sowieci zabijali Polaków, strzałem w tył głowy. Nie zawracajcie już dupy z tym interesem Żydów, który poniósł jakiś uszczerbek w Myślenicach? Czytajcie trochę, bo nie chce mi się gadać z durnowatymi. Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: tak to juz jest w polsce 17.07.05, 00:03 bo98 napisał: >Pamiętam jak kupiłem (..) „Gospodarkę Narodową” miałem chyba z 15 lat, a >wchłonąłem to w jedną noc i dziwiłem się dlaczego nikt nie stosuje pomysłów >oczywistych (oczywistych dla pietnastolatka). Tak, też to czytałem. Ale przecietny piętnastolatek raczej widzi, że to kupa bredni. Większość dorosłych na szczęście też... Odpowiedz Link Zgłoś
bo98 Re: tak to juz jest w polsce 17.07.05, 18:48 "Tak, też to czytałem. Ale przecietny piętnastolatek raczej widzi, że to kupa bredni. Większość dorosłych na szczęście też..." I tu Szanowny Pan nie ma racji, ponieważ przeciętni piętnastolatkowie nie czytają ani Sw. Tomasza, na którym Doboszynski się oparł, ani Doboszyńskiego, ani w ogóle nic. (Ja najbardziej A.D. jestem wdzięczny za doprowadzenie mnie do Akwinaty) A wiekszość dorosłych z litości pominę. Pozdrawiam gratulując optymizmu Marcher ou mourir. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Telesforek -------------------------------------------------- IP: *.ny325.east.verizon.net 16.07.05, 19:30 W koncu to logiczne. Zydzi to przeciez nie pederasci. Nie chcialbys aby stawiano tutaj znak rownosci. rubiales napisał: > w wawie kaczynski zabronil marszu rownosci a tu pozwala sie na antysemicko- > nazistowska demonstracje. i ani jeden ani drugi nie poniesie za to > konsekwencji. a europa i swiat na nas patrzy. byle tak dalej. gratulacje dla > naszych urzednikow i politykow. az rece opadaja. Odpowiedz Link Zgłoś
rubiales do telesforka 16.07.05, 19:35 nie stawiam tu znaku rownosci miedzy homoseksualistami a zydami. chodz mi raczej o pokazenie braku tolerancji ze strony urzedasow. o pokazanie ze sa antysemitami, ksenofobami i homofobami. wydajac zgode na demonstracje kieruja sie raczej wlasnymi pogladami niz urzedniczymi przepisami dotyczacymi manifestacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Marsz ultranacjonalistów przejdzie przez Myśl IP: *.telsten.com / *.telsten.com 16.07.05, 19:24 Ten marsz to sa potrzeby Polakow wg.Kaczynskiego.Ciekawe wlasciwie kogo oni popieraja na prezydenta?Kaczynski?Gertych?Tyminski?a moze jeszcze inni o ktorych ja nie slyszalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyemeryt Juz ci mowie dziadku. IP: *.ny325.east.verizon.net 16.07.05, 19:29 Wydaje mi sie ze oni popieraja Goldbluma, Rabinowitza albo Silvermana. Gość portalu: Emeryt napisał(a): > Ten marsz to sa potrzeby Polakow wg.Kaczynskiego.Ciekawe wlasciwie kogo oni > popieraja na prezydenta?Kaczynski?Gertych?Tyminski?a moze jeszcze inni o > ktorych ja nie slyszalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: repre$ White power,... IP: *.osk.enformatic.pl 16.07.05, 19:25 ...blue power, red power i inne kolory power. A przeciwko czemu te przygłupy demonstrują? Odpowiedz Link Zgłoś
mr_richie Re: Marsz ultranacjonalistów przejdzie przez Myśl 16.07.05, 19:27 Tem marsz ma Pewien wymowny i trafny aspekt. Popieram uczestnikow tego marszu, on glosno mowi ze niech zydzi wezma swoje lapska jak najdalej od Polski. Coraz to glosniej slychac glosy o odszkodowaniach refundacjach... Kiedys nie bylem antysemita nic nie wiedzialem o tych ludziach zalem chistorie oswiecimia nawet wspólczulem im. Bylem przez pewien czas w USA a widomo tam ich jest najwiecej... Tak sie skladalo ze mieszkalem nie daleko BOGATEJ dzielnicy zydowskiej i moge sie z czystm sumieniem wypowiedziec na ich temat. To jest banda brudasów i ludzi którzy uwazaja sie za rase panów. U nas w polsce mówi sie Muzyni - brudasy... nie prawda ja mieszkalem na mozynskiej dzielnicy jadac metrem ten przyslowiowy muzyn wypil kawe kubek wyzucil do smietnika a ZYD nie dosc ze wyzucil kubek w wagonie metra komus pod nogi rozlewajac przy tym pół kawy, to jescze jak mu sie zwrocilo uwage to wyzywal cie od antysemitów. ONI Odpowiedz Link Zgłoś
rubiales mysli ze z ameryki to mu bledy mozna robic 16.07.05, 19:31 primo: a co to ma do tej demonstracji?? secundo: Historia sie pisze przez "h" a Murzyn przez "rz". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: do mr richie IP: *.sympatico.ca 16.07.05, 21:26 odpowiem krotko: nie rob uogolnien-tak jak wielu to czyni; a czynic to nalezy dobro a nie zlo! Odpowiedz Link Zgłoś
x-y-z Re: Marsz ultranacjonalistów przejdzie przez Myśl 16.07.05, 23:29 mr_richie napisał: Kiedys nie bylem antysemita nic nie wiedzialem o tych ludziach > zalem chistorie oswiecimia nawet wspólczulem im Też do niedawna niewiele o nich wiedziałam. Z natury jestem osobą bardzo tolerancyjna. Toleruje wszystko, do czasu, kiedy nie zauważę, że to mi lub innym szkodzi. Ale nadszedł ten czas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka69 Re: Marsz ultranacjonalistów przejdzie przez Myśl IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.07.05, 19:40 Psy, a raczej pieski, szczekają, a karawana idzie dalej. Było to żałosne widowisko i nie wymierzone przeciwko Żydom, ale, niestety, przeciwko Polakom. I głównie dlatego nie powinno się dopuszczać do tego rodzaju antypolskich wystąpień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teplitz Re: Marsz ultranacjonalistów przejdzie przez Myśl IP: *.ny325.east.verizon.net 16.07.05, 19:54 "Psy, a raczej pieski, szczekają, a karawana idzie dalej." - rozumiem ze karawana to manifestacja a psy - publicznosc (albo kontrmanifestacja, jak kto woli). Gość portalu: emka69 napisał(a): > Psy, a raczej pieski, szczekają, a karawana idzie dalej. Było to żałosne > widowisko i nie wymierzone przeciwko Żydom, ale, niestety, przeciwko Polakom. I > > głównie dlatego nie powinno się dopuszczać do tego rodzaju antypolskich > wystąpień. Odpowiedz Link Zgłoś
konskipsiinteres Re: Marsz ultranacjonalistów przejdzie przez Myśl 16.07.05, 20:11 PRECZ Z FASZYZMEM !!! PRECZ Z FASZYZMEM !!! PRECZ Z FASZYZMEM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beton Re: Marsz ultranacjonalistów przejdzie przez Myśl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 20:21 Cytuję za GW: "Doboszyński! Pamiętamy!", "Komuniści będa wisieć!", "Kamienice odzyskamy!" I gdzie tu jakieś antyżydowskie hasła? O co było tyle bicia piany? Samospełniające się przepowiednie niestety nie zadziałały... Czy może komuś w GW wpadnie do głowy przeproszenie Pana Burmistrza za te wszystkie niezwykle ujmujące uwagi na jego temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nanana Podeslij to redaktorkom - prowodyrom. IP: *.ny325.east.verizon.net 16.07.05, 20:29 Do: Michał Olszewski, Magdalena Grzeba Gość portalu: beton napisał(a): > Cytuję za GW: "Doboszyński! Pamiętamy!", "Komuniści będa wisieć!", "Kamienice > odzyskamy!" I gdzie tu jakieś antyżydowskie hasła? O co było tyle bicia piany? > Samospełniające się przepowiednie niestety nie zadziałały... Czy może komuś w G > W > wpadnie do głowy przeproszenie Pana Burmistrza za te wszystkie niezwykle > ujmujące uwagi na jego temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: Marsz ultranacjonalistów przejdzie przez Myśl IP: *.fnet.pl 16.07.05, 21:18 Nazywajcie rzeczy po imieniu! Żadni ultranacjonaliści, tylko skinheadzi-naziści! Odpowiedz Link Zgłoś
manra Re: Marsz ultranacjonalistów przejdzie przez Myśl 16.07.05, 21:41 p.s. prosze nie obrazac myslenic. watpie, zeby tak naprawde jakis marsz mogl zmienic uroczy wizerunek tego miasta. niewazne, czy bylby to marsz ultranacjonalistow (wiwat political correctness!), gejow czy wlascicielki rozowych miotelek do kurzu. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alter kilkunastu goowniarzy narobiło pożywki dla lewusów IP: *.klon.com.pl / *.crowley.pl 16.07.05, 21:45 i to by było na tyle.... Odpowiedz Link Zgłoś
carramba7 Re: Marsz ultranacjonalistów przejdzie przez Myśl 16.07.05, 21:59 Kiedy wreszcie przed wejściem do KL Auschwitz zostanie postawiona wielojęzyczna tablica o treści:Niemiecki obóz koncentracyjny dla polskich obywateli róznego pochodzenia /mozna to pochodzenie wymienić/No kiedy rządzący Polską oportuniści? Będę głosować na tych którzy to obiecają..dosyć politpoprawności nowej ideologii Wielkiego Brata.A inni mędrcy niech sobie policzą jaki to odsetek 100 osób do 39mln... Strach mieszkać w Polsce ..miałem pradziadka Żyda..był piekarzem...może piekł koszerną macę..Może jutro wyślą mnie do gazu te "Polaczki" wolę być w Israelu.. Aj ,waj ,giewałt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adalbert Częścią żydowskiej historii jest postać ... IP: *.dip.t-dialin.net 16.07.05, 22:01 ..Theodora Herzla, twórcy sjonizmu - w gruncie rzeczy ruchu skrajnie nacjonalistycznego. Jeszcze nie słyszałem by ktoś protestował z okazji daty w kalendarzu związanej z tą postacią. W historii wszystkich właściwie europejskich państw doszukać się można znanych polityków o poglądach narodowych. I nikt ich nie wyklina ( pomijam tu zbrodnie narodowo- socjalistyczne w Niemczech ). Tragiczna postać Adama Doboszyńskiego też należy do polskiej historii. Nikomu nie można zabronić o nim pamiętać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el polacco Re: Częścią żydowskiej historii jest postać ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 22:04 Jak również nie można nikomu zabronić pamiętać o tragicznej postaci Eligiusza Niewiadomskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
jaszwan Re: Częścią żydowskiej historii jest postać ... 16.07.05, 22:23 nie odróżniasz chyba tu czegoś od czegoś, nacjonalizm, jako taki to dość powszechne zjawisko,zwłaszcza u ludzi próbujących zjednoczyć czymś jedną grupę tak żeby stworzyć naród i państwo, upamiętnianie tragicznej postaci doboszyńskiego to nie to samo co upamiętnianie napadu bandy ludzi ogłupionych debilną w sumie ideologią (antysemityzm ekonomiczny - po co się ma Polak starać jak może Żydowi zabrać - hehe)na innych, ciężkie pobicia, podpalenia, grabież i zniszczenie mienia - chyba, że dla ciebie to normalka Odpowiedz Link Zgłoś
m635 Re: Cios GW dla zdrowego rozsądku 16.07.05, 22:02 Gość portalu: Żyd_Pedał napisał: > tak się jednak niestety składa,że dziadków NIEKTÓRYCH zabiliśmy MY tj. > Polacy Tak. Zabiliśmy trochę Żydów. Mam wrażenie, że stosunkowo niewielu z tych, którzy na to zasługiwali. Ginęli jednak nie za to, że byli Żydami a za to, że byli zdrajcami Polski, zbrodniarzami z NKWD i UB, sowieckimi szpiegami. Za to, że układali listy proskrypcyjne polskich sąsiadów, na podstawie których sowieci wywieźli na Sybir albo zamordowali tysiące polskich patriotów. A co, mieli nie zabijać tych sowieckich zbrodniarzy, którzy byli pochodzenia żydowskiego? To byłby rasizm a Polskie Państwo Podziemne nie było rasistowskie - zabijało antypolskich zbrodniarzy bez względu na ich pochodzenie. I bardzo dobrze, szkoda że nie udało się więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
jaszwan bo to chyba nieprawda 16.07.05, 22:14 niektórzy ginęli nie dla tego, że byli z NKWD, UB czy czegoś tam innego, pewnie nie wiesz, ale Niemcy w czasie wojny spe\rzedawali za grosze skonfiskowane Żydom nieruchomości, Polacy je kupowali (właśnie za grosze), razem z tym, co było w środku (bynajmniej nie meble, te też, ale chodzi o ukryte pieniądze, biżuterię, co tam sobie kto ukrył), wyobraź sobie, że kiedy Żyd, który z obozu miał już nie wrócić, wrócił, nabywca jego domu nie był szczęśliwy (chyba, ale nie znam przypadku by się ucieszył i oddał cudzą własność, bezprawnie w sumie zajętą. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 11 kiedy w Polsce Polacy będą mieć prawa równe Żydom? IP: *.dami.pl 16.07.05, 22:06 Może wreszcie przestaniemy udawać że wszyscy żydzi to 'cnotliwe panienki', czas mówić o nich normalnie - rozrabiają i czepiają się wszystkich, i wszystkich chcą oskubać. (co nie powinno przeszkadzać w spałowaniu grupy skinów) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom wstyd !!! IP: 194.150.99.* 16.07.05, 22:06 wstyd mi ze doszło do takiego marszu :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLD-UPek [...] IP: *.autocom.pl 16.07.05, 22:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adalbert Czy ktoś się wstydzi z powodu poglądów ... IP: *.dip.t-dialin.net 16.07.05, 22:16 ..Theodora Herzla, twórcy sjonizmu, ruchu skrajnie nacjonalistycznego ? Odpowiedz Link Zgłoś
demokratus BARDZO WZRUSZAJĄCY KOMENTARZ. I PRAWDZIWY 16.07.05, 22:16 Faszystowska hydra podnosi łeb z gnojowiska. Polacy strzeżcie się! Krwawy pysk antysemityzmu szczerzy kły! Odpowiedz Link Zgłoś