Dodaj do ulubionych

Bardzo nerwowe niemowle. Pomocy

07.01.11, 22:50
ze kazde dziecko jest inne i ze przesadzam chyba bo ona taka slodka. Owszem. Bo u lekarza nigdy tak nie zrobila, bo wtedy cala uwaga skupia sie na niej. A w domu krzyczy i piszczy cały dzien az sie zmeczy i pojdzie spac. Spi 4 razy po pól godziny w dzien i budzi sie z krzykiem. Czasem naprawde lece do niej na złamanie karku bo boje się, że coś jej sie dzieje kiedy juz jestem s to sie smieje. Tak samo zauwazylam i moi rodzice i znajomi rowniez ze potrafi symulowac kaszel. Kiedy pisk nie pomaga i rozmawiamy miedzy soba i niekt przez chwile nie zwraca na nia uwagi to kaszle a kiedy ktos sie popatrzy na nia tylko to sie zaczyna smiac i potrafi tak przez godzine az nie wezmie jej sie na rece. wtedy kaszel przechodzi jak ręką odjął. Naprawde nie wiem juz co robic. Poswiecam jej cały czas jestem z nia 24 na 24. Czy jej zachowanie może być tym spowodowane? Czyzby przyzwyczaila sie do ciaglego kontaktu i nie chce teraz zostac sama? Czym są spowodowane te jej nerwowe odruchy? Czy powinnam udac sie od innego lekarza? Bardzo proszę o odpowiedz. Już nie mam siły.
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka