Gość: Grzechu IP: *.chello.pl 19.07.05, 17:00 Czy ktoś pracuje w Sheratonie na stanowisku kelnera?Zamierzam wkrótce aplikować i interesują mnie zarobki, system pracy, atmosfera itp.itd.Proszę o info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ines Re: KELNER w hotelu SHERATON-jakie zarobki? IP: *.net.autocom.pl 19.07.05, 20:05 nie mam pojecia o kelnerach natomist pewne jest ze w administracji placa bardzo malo daltego w hotelu nie ma najlepszej atmosfery i sheraton potrafi skutecznie zrazic klientow wiem tez ze duzo\duzo\lepiej jest w radissonie pod wzgledem zarobkow a i atmosfera na pierwszy rzut oka \przyjemniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: mało IP: *.77.classcom.pl 19.07.05, 22:02 zarobki są bardzo niskie jak na sheratona. jednym slowem wykorzystywanie ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krk Re: mało IP: *.net.autocom.pl 19.07.05, 22:46 Sheraton to bardzo paskudna buda, psuje panoramę. Podobno były Koserwator , który wyraził zgodę na zburzenie starego browaru i postawienie tej ohydy ma zostać na najbliższym festynie w Kr. publicznie oćwiczony. Czy to prawda? To pójdę zobaczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pl Re: mało IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 04:53 Naucz sie pisac na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
remo4 Re: KELNER w hotelu SHERATON-jakie zarobki? 19.07.05, 22:59 A czy mógłby ktoś konkretnie podać jakie są pensje kelnerów w tym hotelu?Ile średnio wychodzą napiwki?Jaki system zmian obowiązuje?Też jestem zainteresowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krk Sheraton - ohyda! IP: *.net.autocom.pl 20.07.05, 06:36 Trzeba oprotestować. Do obrońców praw człowieka napisać albo do Unii albo jeszcze gdzieś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krk Re: Sheraton - ohyda! IP: *.net.autocom.pl 20.07.05, 06:37 Proponuję Marsz Milczenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krk Re: CZY MOGLIBYŚCIE WYPOWIADAĆ SIĘ NA TEMAT?! IP: *.net.autocom.pl 20.07.05, 10:10 Właśnie! Odpowiedz Link Zgłoś