Dodaj do ulubionych

alem siem zdenerwowal

13.08.02, 04:23
Wlasnie wrocilem. Pojechalem sobie do nocnego sklepu 7eleven.
Tylko po to zeby kupic cos do picia i palenia. Chwile po mnie weszlo kilku z
gangu, cholerne zakapiory. Juz myslalem ze przekichane ale przyplatalo sie
dwoch policmajstrow. Gangowcy kupili jakies pierdoly i dali dyla.
Mialem szczescie, tym razem.
Nawet w tzw dobrej okolicy nigdy nie wiadomo. Zaczynam kochac policje.
Zmieniam poglady i bede sposorowal policje. Nikt ich nie lubi ale jak trwoga
to do ............
Obserwuj wątek
    • Gość: mateusz06 Re: alem siem zdenerwowal IP: *.dyn.optonline.net 13.08.02, 04:30
      A ja wracalem sobie wczoraj poznym wieczorkiem pociagiem z NYC. Ekspresik do
      New Haven musialem tylko przesiasc sie w Stamford na moja 'dojazdowke' do New
      Canaan. Wszystko bylo OK, dopoki nie wsiadlem do rzeczonego lokalnego. Jechalem
      sobie spokojnie, az tu nagle na Glenbrook wsiadlo kilku (3) kolesi. Zaczeli sie
      do mnie dobierac (bez zbednych skojarzen, prosze :)). Wzialem wiecej kasy, jak
      zwykle na dluzsza podroz/.Na szczescie siedzialem dosc blisko maszynisty, tak
      ze ten zawiadmil konduktorow (2) z konca i ze srodka pociagu, przyszli i
      przepedzili tych palantow...W zasadzie pierwszy raz mi sie cos takiego
      zdarzylo. Wczesniej nikt mnie nigdy nie probowal zaczepiac, ni nic takiego.A
      teraz, popatrz, chyba zaczne dotowac MTA Metro-North Railroad...mateusz06...
      • prokocim1 Re: alem siem zdenerwowal 13.08.02, 04:35
        No i masz racje, dotuj.
        Nie mowie o wielkich pieniadzach ale ziarnko do ziarnka a zbierze sie miarka.
        Nie lubie policji ale bede ich dotowal bo jak dupa przy ziemi to tylko na nich
        mozna liczyc.
        Moglem dostac kulke w leb dzisiejszej nocy, jakos sie udalo.
        • Gość: mateusz06 Re: alem siem zdenerwowal IP: *.dyn.optonline.net 13.08.02, 05:37
          Tez bylem wczoraj bardzo zdenerwowany. No, ale coz nie przestane jezdzic
          komunikacja publiczna tylko ze wzgledu na to co sie wczoraj stalo. Ktos moze
          powiedziec, ze jestem za moldy (hhhh:)) zeby po nocy jezdzic pociagami, ale
          naprawde wczesniej to sie nie zdarzalo...Tak na marginesie, uwazam, ze MTA ma
          badzo dobrych pracownikow. A przeciez obejmuje tak duzo spolek-corek: MTA Long
          Island RailRoad, MTA Metro-North Railroad, MTA NYC Subway, MTA New York City
          Buses, MTA Bridges &Tunnels...Zdecydowana wiekszosc pracownikow tych firm
          bardzo zyczliwie podchodzi do klienta, jest bardzo uprzejma i mila (gdy
          konduktor jest wolny czasem z nim gawedze) a od wczoraj wiem, ze potrafia tez
          obronic pasazera, za co jestem im wdzieczny. Nie wiem jakby to sie skonczylo,
          gdyby maszynista nie zareagowal i przyslal Train Guard.Bylo by
          nieciekawie...mateusz06....
        • Gość: szary Re: alem siem zdenerwowal IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.02, 14:42
          jagbyś dostał kulkę to szkoda by było - forum trochę by straciło, ale pewnie
          byś się dorwał do jakoegoś niebiańskiego koputera i opisał nam to ;-)
          Policja jest ok, czasami Cię wkurzą (mandat) ale generalnie powinniśmy ich
          trochę szanować. Jest taka moda żeby nienawidzić Policji ale jak słusznie
          napisałeś najpierw zę się na nich bluzga a potem dzwoni o pomoc.
          A tak swoią drogą 7 eleven coż to były za sklepy ! trunki ,papieroski no ale
          teraz w Polsce jest podobnie tylko że nasze nazywają się stacje benzynowe
          pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka