prokocim1 14.08.02, 21:02 dolarow do wygrania w piatek w the big game mega millions. Chce ktos wygrac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prokocim1 Re: 68 milionow 14.08.02, 21:09 gatsby_ck napisał: > jassne, ale jak?? Nie wiem, gram i nic. Podaj 5 numerow od 1 do 50 i jeden dodatkowy numer od 1 do 50. Zagram na te numery, jak sie uda to sie podziele, jest czym. Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: 68 milionow 14.08.02, 21:12 prokocim1 napisał: > gatsby_ck napisał: > > > jassne, ale jak?? > > Nie wiem, gram i nic. > Podaj 5 numerow od 1 do 50 i jeden dodatkowy numer od 1 do 50. > Zagram na te numery, jak sie uda to sie podziele, jest czym. a na tej stronie mozna srawdzic numery wylosowane www.illinoislottery.com/numbers.htm Odpowiedz Link Zgłoś
gatsby_ck Re: 68 milionow 14.08.02, 21:15 prokocim1 napisał: > Nie wiem, gram i nic. > Podaj 5 numerow od 1 do 50 i jeden dodatkowy numer od 1 do 50. > Zagram na te numery, jak sie uda to sie podziele, jest czym. Bedzie sie czym podzielić. moje numery: 3, 7, 24, 41, 44 i moze 5 O.K? Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: 68 milionow 14.08.02, 21:17 gatsby_ck napisał: > prokocim1 napisał: > > > Nie wiem, gram i nic. > > Podaj 5 numerow od 1 do 50 i jeden dodatkowy numer od 1 do 50. > > Zagram na te numery, jak sie uda to sie podziele, jest czym. > > Bedzie sie czym podzielić. moje numery: 3, 7, 24, 41, 44 i moze 5 O.K? pewnie ze moze i gramy. W sobote bedziesz mogl sprawdzic na stronie ktora podalem czy wygralismy. Odpowiedz Link Zgłoś
gatsby_ck Re: 68 milionow 14.08.02, 21:21 wierzysz w jakies systemy? ja nie, ale wierze,że głupi - czyli ja i grajacy pierwszy raz - czyli ja, ma szczęście;)) Pewnie wszyscy rzuca sie obstawiać i pula jeszcze sie powiększy...uff Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: 68 milionow 14.08.02, 21:28 gatsby_ck napisał: > wierzysz w jakies systemy? ja nie, ale wierze,że głupi - czyli ja i grajacy > pierwszy raz - czyli ja, ma szczęście;)) Pewnie wszyscy rzuca sie obstawiać i > pula jeszcze sie powiększy...uff nie wierze w zadne systemy, zreszta w tej grze jest przeszlo 140 milionow kombinacji a jeden zaklad kosztuje dolara. Trzeba by duzo wiecej wydac zeby wygrac. Pula pewnie troche urosnie do piatku. Nie dawno bylo 350 milionow. Chyba sie pomylilem z iloscia numerow bo chyba jest od 1 do 52 w obu przypadkach ale mysle ze zostaniemy przy twoich numerach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: 68 milionow IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.08.02, 21:41 14, 8, 1, 19, 52. Napewno to będzie to. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: 68 milionow 14.08.02, 22:18 Gość portalu: rita napisał(a): > 14, 8, 1, 19, 52. > Napewno to będzie to. > Powodzenia Jeszcze jeden dodatkowy numer od 1 do 52. a w sobote moze bedzie pare usmiechow na niektorych twarzach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora5 Re: 68 milionow IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.08.02, 22:27 w tym roku kupiłam łacznie 5 kuponów totka za 6zł i miałam dwie 3 = 20 zł. czyli jestem do przodu:-) czy padła cyfra 21 ? Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: 68 milionow 14.08.02, 22:30 Gość portalu: dora5 napisał(a): > w tym roku kupiłam łacznie 5 kuponów totka za 6zł i miałam dwie 3 = 20 zł. > czyli jestem do przodu:-) > > czy padła cyfra 21 ? Nie padla, u nas jest losowanie we wtorki i piatki. Gra obejmuje chyba 7 stanow. Pula rosnie wysoko bo trudno trafic. Ale wiem ze w Polsce w sobote 7 osob trafilo w duzego lotka po 1,7 miliona PLN. Niezla sumka nawet w USA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora5 Re: 68 milionow IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.08.02, 22:41 niby duza, ale główna wygrana to była 12 milionow. Wyobrazasz sobie dzika radośc tych osob którzy trafili 6 :-), a rano okazało sie ze jest ich siedmioro do podzialu?:-((( choc to i tak bardzo duzo znam z opowiadan babeczke, która pare lat temu wygrala w USA własnie w tej loterii Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: 68 milionow 14.08.02, 22:37 gatsby_ck napisał: > fajnie, czekam na piatek:) W Polsce bedzie juz napewno sobota, losowanie jest ok 10 PM czasu srodkowo amerykanskiego czyli CT (central time). W Polsce to bedzie 5 rano w sobote. Odpowiedz Link Zgłoś
gatsby_ck Re: 68 milionow 14.08.02, 22:45 Moze papiez przyniesie nam szczęście:) Calkiem mozliwe, ze nie będe spał, bo noc, to chyba będzie jedyna spokojna pora...Prohibicja, policja i 3 mln przyjezdnych, no i mieszkam niedaleko sanktuarium w Łagiewnikach. Pomodlę sie za naszą wygrana:)) Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: 68 milionow 14.08.02, 22:46 gatsby_ck napisał: > Moze papiez przyniesie nam szczęście:) Calkiem mozliwe, ze nie będe spał, bo > noc, to chyba będzie jedyna spokojna pora...Prohibicja, policja i 3 mln > przyjezdnych, no i mieszkam niedaleko sanktuarium w Łagiewnikach. Pomodlę sie > za naszą wygrana:)) to modl sie goraco pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: 68 milionow 25.08.02, 20:06 prokocim1 napisał: > gatsby_ck napisał: > > > Moze papiez przyniesie nam szczęście:) Calkiem mozliwe, ze nie będe spał, > bo > > noc, to chyba będzie jedyna spokojna pora...Prohibicja, policja i 3 mln > > przyjezdnych, no i mieszkam niedaleko sanktuarium w Łagiewnikach. Pomodlę > sie > > za naszą wygrana:)) > > to modl sie goraco > pozdr co z ta loteria? Rafal, ja tez chce obstawiac :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: 68 milionow IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.08.02, 21:21 Czy już wygrałam. Prokocim , podziel tą sumę na wszystkich forumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: 68 milionow IP: *.client.attbi.com 25.08.02, 22:05 Gość portalu: rita napisał(a): > Czy już wygrałam. Prokocim , podziel tą sumę na wszystkich forumowiczów. nikt jeszcze nie wygral Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: 68 milionow IP: *.client.attbi.com 25.08.02, 22:07 mikolaj7 napisał: > prokocim1 napisał: > > > gatsby_ck napisał: > > > > > Moze papiez przyniesie nam szczęście:) Calkiem mozliwe, ze nie będe s > pał, > > bo > > > noc, to chyba będzie jedyna spokojna pora...Prohibicja, policja i 3 m > ln > > > przyjezdnych, no i mieszkam niedaleko sanktuarium w Łagiewnikach. Pom > odlę > > sie > > > za naszą wygrana:)) > > > > to modl sie goraco > > pozdr > > co z ta loteria? > > Rafal, ja tez chce obstawiac :-)) no to dawaj piec numerow od 1 do 52 i jeden dodatkowy od 1 do 52. Na wtorek jest juz 105 milionow. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: 68 milionow 25.08.02, 22:25 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > mikolaj7 napisał: > > > prokocim1 napisał: > > > > > gatsby_ck napisał: > > > > > > > Moze papiez przyniesie nam szczęście:) Calkiem mozliwe, ze nie b > ęde s > > pał, > > > bo > > > > noc, to chyba będzie jedyna spokojna pora...Prohibicja, policja > i 3 m > > ln > > > > przyjezdnych, no i mieszkam niedaleko sanktuarium w Łagiewnikach > . Pom > > odlę > > > sie > > > > za naszą wygrana:)) > > > > > > to modl sie goraco > > > pozdr > > > > co z ta loteria? > > > > Rafal, ja tez chce obstawiac :-)) > > no to dawaj piec numerow od 1 do 52 i jeden dodatkowy od 1 do 52. > Na wtorek jest juz 105 milionow. mysle, ze zaspokoja moje potrzeby materialne... 5, 17, 22, 37, 39 48 a najbardziej to korci mnie, zeby podac 1,2,3,4,5 i 6 ;-)) prawdopodobienstwo niby to samo, ale... no nie uwierzylbym w taki wynik. zawsze mam wrazenie, ze losowanie jest ustawione. moze nie wprost, jakie liczby wypadna, ale niektore kombinacje chyba sie nie sprawdzaja nigdy... Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: 68 milionow 25.08.02, 22:29 mikolaj7 napisał: > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > mikolaj7 napisał: > > > > > prokocim1 napisał: > > > > > > > gatsby_ck napisał: > > > > > > > > > Moze papiez przyniesie nam szczęście:) Calkiem mozliwe, ze > nie b > > ęde s > > > pał, > > > > bo > > > > > noc, to chyba będzie jedyna spokojna pora...Prohibicja, pol > icja > > i 3 m > > > ln > > > > > przyjezdnych, no i mieszkam niedaleko sanktuarium w Łagiewn > ikach > > . Pom > > > odlę > > > > sie > > > > > za naszą wygrana:)) > > > > > > > > to modl sie goraco > > > > pozdr > > > > > > co z ta loteria? > > > > > > Rafal, ja tez chce obstawiac :-)) > > > > no to dawaj piec numerow od 1 do 52 i jeden dodatkowy od 1 do 52. > > Na wtorek jest juz 105 milionow. > > mysle, ze zaspokoja moje potrzeby materialne... > > 5, 17, 22, 37, 39 > > 48 > > a najbardziej to korci mnie, zeby podac 1,2,3,4,5 i 6 ;-)) > > prawdopodobienstwo niby to samo, ale... no nie > uwierzylbym w taki wynik. zawsze mam wrazenie, ze > losowanie jest ustawione. moze nie wprost, jakie liczby > wypadna, ale niektore kombinacje chyba sie nie sprawdzaja > nigdy... Prawdopodobnie jest taka mozliwosc bo to jedna z kombinacji ale chyba nie widzialem zeby wyszlo wiecej niz trzy numery pod rzad. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: 68 milionow 25.08.02, 22:34 prokocim1 napisał: > mikolaj7 napisał: > > > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > > > mikolaj7 napisał: > > > > > > > prokocim1 napisał: > > > > > > > > > gatsby_ck napisał: > > > > > > > > > > > Moze papiez przyniesie nam szczęście:) Calkiem mozliwe > , ze > > nie b > > > ęde s > > > > pał, > > > > > bo > > > > > > noc, to chyba będzie jedyna spokojna pora...Prohibicja > , pol > > icja > > > i 3 m > > > > ln > > > > > > przyjezdnych, no i mieszkam niedaleko sanktuarium w Ła > giewn > > ikach > > > . Pom > > > > odlę > > > > > sie > > > > > > za naszą wygrana:)) > > > > > > > > > > to modl sie goraco > > > > > pozdr > > > > > > > > co z ta loteria? > > > > > > > > Rafal, ja tez chce obstawiac :-)) > > > > > > no to dawaj piec numerow od 1 do 52 i jeden dodatkowy od 1 do 52. > > > Na wtorek jest juz 105 milionow. > > > > mysle, ze zaspokoja moje potrzeby materialne... > > > > 5, 17, 22, 37, 39 > > > > 48 > > > > a najbardziej to korci mnie, zeby podac 1,2,3,4,5 i 6 ;-)) > > > > prawdopodobienstwo niby to samo, ale... no nie > > uwierzylbym w taki wynik. zawsze mam wrazenie, ze > > losowanie jest ustawione. moze nie wprost, jakie liczby > > wypadna, ale niektore kombinacje chyba sie nie sprawdzaja > > nigdy... > > Prawdopodobnie jest taka mozliwosc bo to jedna z kombinacji ale chyba nie > widzialem zeby wyszlo wiecej niz trzy numery pod rzad. w Polsce nie widzialem nawet 3 kolo siebie. w kazdym razie poslij te moje i potem sie podzielimy jakos :-))) Odpowiedz Link Zgłoś