konkurs_pk 29.07.05, 09:13 jak to jest z antenami? sadzilem, ze unikniemy obwieszania kazdego balkonu talerzem, ale widze, ze jakis rzymianin juz wyskoczyl przed orkiestre... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-nick Re: anteny satelitarne? 29.07.05, 09:23 W regulaminie pisze , że nie można obwieszać balkonów antenami . Co prawda słowo "anteny" nie jest napisane wprost tylko mieści się ogólnie w stwierdzeniu , że nic nie możemy trwale przytwierdzać do balkonów . Przynajmniej tak było napisane w regulaminach , które dostawaliśmy w grudniu .Czytając go na miejscu w Administracji upewniłam się ,czy aby chodzi też o anteny . Być może mieszkańcowi nie przyszło to do głowy , a ma podpisaną umowę z operatorem . Ja wtedy wlaśnie w grudniu oplaciłam sobie z góry abonament za cały rok i miałam potem przez cztery miesiące niezłą zabawę z Cyfrą ;). Odpowiedz Link Zgłoś
wtv Re: anteny satelitarne? 29.07.05, 10:32 ja tez mam zamiar wystawic małą antenę, oczywiscie przymocowaną tymczasowo. Szkoda ze niema centralnego talerza na dachu z instalacją do wszystkich mieszkan, nie bylibysmy uzaleznieni od kablowki. Odpowiedz Link Zgłoś
e-nick Re: anteny satelitarne? 29.07.05, 10:50 To by było najlepsze rozwiązanie , mieliśmy tak w poprzednim miejscu zamieszkania . Każdy ze swoim dekoderem podłączał się do gniazdka antenowego . Nie wiem czemu NM tak zrobił . Zwłaszcza , że jakość nadawania programów przez upc nie powala na kolana i jak ktoś miał poprzednio cyfrę , to trudno mu się przyzwyczaić . Pomijam , że UPC większość programów nadaje w dźwięku mono .Na pocieszenie dodam , że z Autokomu nadają jeszcze gorzej . Odpowiedz Link Zgłoś
agata696 Re: anteny satelitarne? 07.03.06, 10:16 Bardzo dobry pomysl jestem za naciskajmy na administracje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agata696 Re: anteny satelitarne? 07.03.06, 10:17 e-nick napisała: > To by było najlepsze rozwiązanie , mieliśmy tak w poprzednim miejscu > zamieszkania . Każdy ze swoim dekoderem podłączał się do gniazdka antenowego . > > Nie wiem czemu NM tak zrobił . Zwłaszcza , że jakość nadawania programów przez > upc nie powala na kolana i jak ktoś miał poprzednio cyfrę , to trudno mu się > przyzwyczaić . Pomijam , że UPC większość programów nadaje w dźwięku mono .Na > pocieszenie dodam , że z Autokomu nadają jeszcze gorzej . Odpowiedz Link Zgłoś