Gość: norek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 10:05 nie wiecie, gdzie się to załatwia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: norek Re: kupiłbym se jakiś mecz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 10:26 spoko, dyskrecja zapewniona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mathieue Re: kupiłbym se jakiś mecz IP: *.osnanet.de 04.08.05, 10:45 A moze kupisz m(i)ecz?? Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: kupiłbym se jakiś mecz 04.08.05, 11:17 Wszystkie mecze na najbliższe parę sezonów są już wykupione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: kupiłbym se jakiś mecz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 11:31 szkoda, tak mecz na własność to musi być fajna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: kupiłbym se jakiś mecz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 12:53 to może na przedwpłaty albo talony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sHe Re: kupiłbym se jakiś mecz IP: *.net.autocom.pl 04.08.05, 12:50 a podaz jeszcze wieksza:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: kupiłbym se jakiś mecz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 13:00 Na wolnym rynku, jak podaż przewyższa popyt, to ceny spadają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek cennik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 13:25 no dobra, ale jakbym chciał, żeby pasiaki wygrały siedemnaście do ucha, i żeby było osiem spudłowanych karnych, pięć czerwonych kartek i dwa samobóje - to ile trzeba dać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: kangura sobie kup a nie mecz, nt. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 13:47 kangur to jest bardzo czyste i higieniczne zwierzę, dlatego dla odmiany szukam jakiegoś gó_nianego interesu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: kangura sobie kup a nie mecz, nt. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 13:48 a jak nie, to se kupię gołębia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kpiarz Re: kangura sobie kup a nie mecz, nt. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 15:46 a może tak przenośny kibelek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: kangura sobie kup a nie mecz, nt. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 18:55 eee, tak się wykpić byle czym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek wierni ale durni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 21:30 A najlepsi to są ci kibice. Ciągną tam tabunami, płacą kasę, narażają zdrowie i życie, wrzeszczą, dyskutują, analizują, kupują Sport, łażą w szalikach, oglądają transmisje, znowu wrzeszczą…. A tymczasem to wszystko lipa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: kupiłbym se jakiś mecz IP: *.net.autocom.pl 04.08.05, 23:09 też bym se kupiła, najchętniej ten w najbliższy wtorek (Wisła vs. Panathinaikos). Może zrobimy ściepę? Kontaktów trzeba od razu szukać w PZPN, po co się rozdrabniać. Jakbyś miał jakieś dojście, to pamiętaj o mojej ofercie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: kupiłbym se jakiś mecz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 09:45 ale mnie chodzi o ligowy, taki międzynarodowy to pewnie drogi jest a co do dojść, to znajomy ma znajomego w ichniej komisji etyki, zobaczymy co się da zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carmen Re: kupiłbym se jakiś mecz IP: *.autocom.pl 05.08.05, 10:07 pewnie i drogi, ale jakby tak forumową ściepę zrobić, to może by się uskładało ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: kupiłbym se jakiś mecz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 10:10 tak, powinien być otwarty, uczciwy przetarg! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carmen Re: kupiłbym se jakiś mecz IP: *.autocom.pl 05.08.05, 10:12 przetarg - jak sama nazwa wskazuje nigdy nie jest uczciwy, ten pomysł odpada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: kupiłbym se jakiś mecz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 10:21 słusznie, no to publiczna aukcja transmitowana (na żywo!) w telewizji, może być tuż przed meczem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carmen Re: kupiłbym se jakiś mecz IP: *.autocom.pl 05.08.05, 10:33 może głosujmy smsami?? bądźmy na czasie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: kupiłbym se jakiś mecz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 10:53 i na czacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carmen Re: kupiłbym se jakiś mecz IP: *.autocom.pl 05.08.05, 10:59 czat z prezesem Listkiewiczem...?? dobry pomysł, może am poda cennik ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek sprawa wagi państwowej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 11:01 Tak w ogóle, to ja tego nie rozumiem. Jakbyśmy z kolegami założyli drużynę, dajmy na to w pluciu na odległość - potem dołączyliby się inni, rozpoczęłyby się jakieś spotkania, zawody, rozgrywki itp., a jeszcze potem, jak to w życiu, ktoś zacząłby kantować, to byłoby, fakt, bardzo nieładnie, ale czy wtedy też do akcji wkroczyłyby organa państwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek co z tymi fanami sportu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 20:20 normalnie na forum (i nie tylko) bardziej aktywni od mojego kangura, a tu ani mee, ani bee, ani kukuryku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Ja nie kupie, ja sprzedam mecz i dzialaczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 23:15 sportowych tez . Tylko kto kupi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: Ja nie kupie, ja sprzedam mecz i dzialaczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 23:44 może Idea, oni kupują wszystko Odpowiedz Link Zgłoś