trudny2002 13.08.05, 17:50 To pytanie stawiają amerykanie na dzień dobry gdy chcą znać stosunek do kandydata na Prezydenta. I to pytanie jest dobre. Kandydat Włodzimierz oświadcza, ze samochodu nie posiada...no jakiś stary gazik... trudny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vacare1 Re: Kupisz po nim uzywane auto? 13.08.05, 19:51 Ewentualnie moge przyjąc po ks. Jankowskim ;) Pozdrawiam Vacare Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Po Jankowskim nie chcę 13.08.05, 20:24 bo on jak je to kruszy a potem nie odkurza - a jada w aucie - no a jak pije to chlapie i plami - a pija w aucie... Pozatym podobno w komplecie trzeba brać koloratkę, a ja wole inny krój kołnierzyka, no i kolor smutny choć elegancki... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Po Jankowskim nie chcę 13.08.05, 21:03 Ale ponoć w tym aucie ukrył bursztynową komnatę, więc może przemożesz niechęć? Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Alergię mam na jantar 13.08.05, 21:11 i chyba pójdę na piwo . Bursztynowe, zimne... Moze odczuli... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Alergię mam na jantar 13.08.05, 21:15 Jest taka szansa... Bo po winie by Ci nie przeszło. Tak przynajmniej twierdzi monsigniore. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 :))) Znikam... 13.08.05, 21:17 Pozdrawiam serdecznie i zyczę miłego wieczoru... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
vacare1 Re: Po Jankowskim nie chcę 14.08.05, 08:45 trudny2002 napisał: > bo on jak je to kruszy a potem nie odkurza - a jada w aucie - no a jak pije to > chlapie i plami - a pija w aucie... > Pozatym podobno w komplecie trzeba brać koloratkę, a ja wole inny krój > kołnierzyka, no i kolor smutny choć elegancki... > trudny Koloratka jak koloratka,pod nia troche szlachetnego kruszcu, dowiedziałam się czegos gorszego, codzienna spowiedź...chyba masz racje, te okruchy itpe...nie chcę juz, moze lepszy będzie po niejakim pośle, zmieniłabym tylko firanki :DDD vacare Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smok podwarszawski auto, używane kupiłbym tylko od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 08:59 Marka Borowskiego. Przy czym nie głosuję na niego jako na Prezydenta bo uczciwośc to nie jest jedyne kryterium na ten stołek. Jednak naprawdę uczciwy i etyczny , to chyba tylko On. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: auto, używane kupiłbym tylko od 14.08.05, 21:05 Ale to auto którym jeździł kiedy był dyrektorem Domów Centrum? Toż to już przez Desę chyba jedynie mozna ...ale fakt, ze już w tamtym czasie kładł Marek podwaliny pod rzetelnosć, uczciwość i wogóle...Poezja...Głosowałbym na niego jesli szłoby o stanowisko dyrektora tych Domów...albo kierownika działu sprzedaży... trudny Odpowiedz Link Zgłoś