Dodaj do ulubionych

Bronowice / Halczyna

IP: *.chello.pl 14.08.05, 17:48
Witam forumowiczów. Niedługo przeprowadzam się w rejony bronowic (ul.Halczyna) no i nikogo tam nie znam :) jest ktoś może na forum co tam mieszka.chciałbym się też zapytać jaka tam jest możliwość podłączenia netu.z góry dzieki za info.
Obserwuj wątek
    • Gość: eM Re: Bronowice / Halczyna IP: *.chello.pl 14.08.05, 19:39
      ale że co ? nikogo nie ma ? to aż takie zadupie ? :/
      • Gość: Me Re: Bronowice / Halczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 19:42
        nie, na jedno twoje hasło, w dwie godziny powinien zlecieć sie tu tysiąc
        mieszkańców halczyny
        proszę cię, dorośnij
        • Gość: Łysy Re: Bronowice / Halczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 19:47
          Me, gratuluje znajomosci tematu oraz odmiany przez przypadki.
          eM, witam przyszlego sasiada. z netem sprawa jest kiepska, w zasadzie jest
          tepsa, oraz byc moze cos radiowego, ale kiedy sam sie tym interesowalem niczego
          nie bylo sensownego. a gdzie bedziesz mieszkac?
          • Gość: eM Re: Bronowice / Halczyna IP: *.chello.pl 14.08.05, 21:29
            Cześć Łysy :)
            Sam nie wiem jeszcze gdzie bo przeprowadzam sie z rodzina a ja nie wnikam dokł. który to dom.Czyli tylko TPSA :( może jak sie wiecej ludzi zbierze to jakąś radiówke sie założy.
            • darino tam jest tylko z 20 domów ? 15.08.05, 02:14
              Ale za to dwa serwisy rowerowe !
              • Gość: eM Re: tam jest tylko z 20 domów ? IP: *.chello.pl 15.08.05, 09:33
                Hej Darino, czyżby my też mamy zostać sąsiadami ??
                • darino Re: tam jest tylko z 20 domów ? 15.08.05, 11:54
                  Nie, ale jeżdżę tam do serwisu rowerowego, bo mieszkam w pobliżu. Poza tym to
                  fajny skrót (chociaż ulica jest jednokierunkowa, a ja jeżdżę pod prąd).

• stapelia Re: tam jest tylko z 20 domów ? 15.08.05, 12:10
                    Łysy, to pewnie ten narozny dom co go sprzedaja od stu lat:)
                    • darino ten niebieski ? 15.08.05, 13:30
                      • stapelia Re: ten niebieski ? 15.08.05, 13:42
                        raczej zólty z niebieskimi elementami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka