Dodaj do ulubionych

Agmen sprzedaje - a PKP sobie...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 10:08
Niezabezpieczone tory na Azorach

serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,2870791.html
Drodzy rodacy. Firma Agmen na Brzoskwioniowej sprzedaje swoje mieszkanka
w "żyletkach" jak gorące buły, a my się dziwimy, że w Krakowie można sprzedać
każdy z przeproszeniem szajs.
Tymczasem Agmen wystawił swoje bloki wprost obok torów o których mowa w
tekście z linku. I dobra jest.
Mam wrażenie , że w Krakowie średnio oheblowana stodoła sprzedałaby się po
2500-3000 za metr.
Obserwuj wątek
    • ruczaj.x Re: Agmen sprzedaje - a PKP sobie... 18.08.05, 10:27
      Spokojnie, gdzieś czytałem, że przewidywany ruch to max 25 na dobę, poza tym ekrany wyciszające i ograniczenie prędokości potrafią zdziałać cuda. Nie wiem co jest gorsze taka linia czy ruchliwa, trująca spalinami droga?

a okolica całkiem sympatyczna
      • szut Re: Agmen sprzedaje - a PKP sobie... 19.08.05, 07:31
        ja tam wolalbym miec pod oknami linie kolejowa niz autostrade (ruchliwa ulice znaczy)...
      • Gość: cc. Re: Agmen sprzedaje - a PKP sobie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 19:40
        ruczaj.x napisała:

> Spokojnie, gdzieś czytałem, że przewidywany ruch to max 25 na dobę,

Przepraszam, ale 25 CZEGO na dobe? Pociagow?
        Pytam, bo tak sie sklada, ze mam zamiar tam troche pomieszkac - ze wzgledu na
        paskudna lokalizacje mieszkanie jest dla mnie tymczasowe, a potem do wynajmu,
        no ale zawsze...
        • ruczaj.x Re: Agmen sprzedaje - a PKP sobie... 28.08.05, 21:41
          max 25...
          krasnali tańczących przed oknem szalone tango
          ... na dobę.
    • Gość: milon Re: Agmen sprzedaje - a PKP sobie... IP: 217.97.142.* 09.09.05, 11:16
      Żadnych ekranów nikt tam nie będzie budował. Niech nikt nawet o tym nie marzy. Jako inżynier i specjalista od spraw drogowych autorytatywqnie mogę stwierdzić.

Po pierwsze zbyt mały ruch i hałas.

Po drugie tory w tym miejscu sa od długiego czasu i to Agmen postawił nowe bloki więc zgodnie z przepisami prawa budowlanego i drogowego na nim spoczywa obowiązek budowy ekranów akustycznych (podobna sprawa jest w ciągu opolskiej jadąc w stronę huty za estakadą widac piękny blok który akurat nie jest "przykryty" ekranami).

Więc jak coś piszecie to chociaż piszcie z głową i nie wprowadzajcie w błąd innych.
      • Gość: Wojtek Re: Agmen sprzedaje - a PKP sobie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 16:11
        Akurat agmen postawi ekrany akustyczne,oni sa tak pazerni na pieniądze.Na
        poddaszu zamiast komórek dla właścicieli to zrobili mieszkania ,mieszkan tych
        nie było w ofercie nie było na wizualizacji a ktoś je już kupił.ciekawe za
        jakie pieniądze i czy nie kosztem ceny mieszkan pozostałych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka