18.08.05, 22:40
Miałem dziś ale nie wyszło:((
Jutro startuje o 7,oo w góry:)))
Całym szczęśliwy a do tego ma być dużo słońca:))
Obserwuj wątek
    • madzioreczek1 Re: Pieniny!! 18.08.05, 22:51
      i tak cie nikt nie słucha.spadówa.
      • no-way-out Re: Pieniny!! 18.08.05, 22:59
        Co za agresja! Wyraźnie niezaspokojona kobieta ;)
    • Gość: mtq Re: Pieniny!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 18.08.05, 22:55
      A na ile? Kiedy wracasz? Wiadomo coś??
      • skks Re: Pieniny!! 18.08.05, 22:58
        pewnie w niedzielę a może w sobotę:) kto tam wie:))

Aaaaa w poniedziałek wieczorem dostanę klucze:)
        • mtq Re: Pieniny!! 18.08.05, 23:00
          Świetnie :-)
          A będzie można już w poniedziałek wieczorem looknąć? Jeśli to nie będzie wieczór typu 23:50 ;-)
          • no-way-out Re: Pieniny!! 18.08.05, 23:02
            A to zła godzina? Czemu?
          • skks Re: Pieniny!! 18.08.05, 23:02
            Wiesz, że to moja pora:)
            • mtq Re: Pieniny!! 18.08.05, 23:07
              E no to git, moja też :-)
              Myślałem, że jak jamnik budzi o 5:00 to się chodzi spac trochi wcześniej :-)
              • no-way-out Re: Pieniny!! 18.08.05, 23:10
                Ale czytałeś tez literaturę fachową i wiesz, że o 23:30 można mieć niezywkłe
                przygody, szczególnie jeśli się jest na rynku w Jordanowie. Może zatem warto ;-)
                • mtq Re: Pieniny!! 18.08.05, 23:14
                  Ty se tu uważaj, bo zboczeńcy grasują ;-)
                  • no-way-out Re: Pieniny!! 18.08.05, 23:16
                    Se uważam. W neciku to wiesz, kto jest demonem ;-)
                    Poza tym jako prawdziwy mężczyzna zboczeńców się nie boję ;-)
                    • mtq Re: Pieniny!! 18.08.05, 23:26
                      ... idę spać ...

;-)
                      • no-way-out Re: Pieniny!! 18.08.05, 23:28
                        Niech Ci się wymarzona Gosia N. przyśni ;-)
    • Gość: anka Re: Pieniny!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 23:00
      Szczęściarz z Ciebie! Pogoda będzie Ci sprzyjać. Mnie, podczas 2-tygodniowego
      pobytu w Tatrach, udało się wyrwać może 7 dni do łażenia po górach. A Pieniny
      oglądałam z perspektywy Dunajca :))
      • skks Re: Pieniny!! 18.08.05, 23:02
        piękna perspektywa:))))
        A najepiej to z Czeronego Klasztoru ze szklanicą "Klasztornego" czerwonego.
        Świetne widoki:)
        • viking73 Re: Pieniny!! 19.08.05, 13:06
          skks napisał:

- A najepiej to z Czeronego Klasztoru ze szklanicą "Klasztornego" czerwonego.
          Świetne widoki:)

Fajne miejscami są też jak się wraca słowackim niebieskim szlakiem z Czerwonego
          Klasztoru do Lesnicy (górą, nie nad Dunajcem). Mniej ludzi, nie ma rowerzystów
          ani paniuś w klapkach. Nawet ławeczki są (a przynajmniej w zeszłym roku były)
          jak człowiek chce przysiąść i Trzy Korony po drugiej stronie rzeki popodziwiać.

• peteen Re: Pieniny!! 19.08.05, 07:50
      też se pooglądam górki, jadę na południe - góry inne niż nasze, ale też
      niebrzydkie...

ps. koleżanka m. wyrasta na kolejny wrzód na dupsku tego forum, przejdzie, jak
      ospa, jak separatyści i paru innych oszołomów
      • madzioreczek1 Re: Pieniny!! 19.08.05, 13:17
        sam jesteś wrzód.i to duży.na dużym dupsku.jak ktoś ci nie na rączke to nalezy
        go zniszczyć.ciekawe kiedy ciebie zniszcza?
        powiem ci jedno.nie lubie cie dla tego,ze pewna osoba chciała z wami pogadać na
        forum ,a ty ją wyśmiałeś.bo miała inne zdanie niz ty i była mniej
        wyszczekana.to tyle.
        • no-way-out Re: Pieniny!! 19.08.05, 13:45
          A kogoś w ogóle lubisz? Poczynając od swojego odbicia w lustrze bo coś mi się
          wydaje, że nie bardzo.. ;-)
          • madzioreczek1 Re: Pieniny!! 19.08.05, 13:59
            lubie,lubie.nie lubie tylko pewnych siebie cwaniaczków,którzy wyżej srają niż
            dupe mają.a on do takich ludzi niestety nalezy!a szkoda.
            • trudny2002 Nie spierajcie sie w górkach... 19.08.05, 14:04
              Niewielkie ale urocze i brzydko tak skakać sobie do oczu tuż przed wyjazdem.
              Samochodziarzu, a czynabytek jest ciemnoczerwony? Pytam bom wczoraj spotkał
              dość oryginalnie 'patrolujący'...?;)))
              A madzireczek...cochcecie od dziewczynki...Niekazdy musi kazdego dnia mieć
              najlepszy humor a jeszcze zwazcie ( i to wszyscy) że są którzy humory chętnie
              innym psuja.
              madziu, dość gniewów i swarów. odpusć a wrzody jako takie z pewnoscią nikomu
              szczęscia nie daja....Noooochyba ze to wrzód na swoim miejscu czyli u
              teściowej...ale to odrębna opowieść
              trudny
              • no-way-out Re: Nie spierajcie sie w górkach... 19.08.05, 14:37
                Nabytek będzie ciemno-śliwkowy. Ale zanim nabytek stanie się prawdziwym
                nabytkiem to czeka go jeszcze test u mechanika. Ponieważ nabytek nie jest nowy
                drżę z niepokoju aby nie okazało się, że ma jakieś poważne wady, na pierwszy
                rzut oka niewidoczne... W przypadku innego, który skusił mnie wcześniej,
                okazało się, że ma odwróconą panewkę na wale korbowym. I na pokusie się
                skończyło. A taki był piękny...
              • madzioreczek1 Re: Nie spierajcie sie w górkach... 19.08.05, 14:59
                bo widzisz trudny..ja sie nie mam zamiaru z nikim spierać.nie lubie tylko jak
                peteen od razu ludzi do parteru zrzuca.nie po jego myśli-to won z
                nim.wyśmiać ,zagadac i niech spada.niewiem kim on jest i już nie chce
                wiedzieć.koleżanka próbowała jakoś zagadać do tej ekipy i bardzo nie ładnie ją
                potraktowali.naprawde.zwłaszcza peteen.
                teraz mnie od wrzodów...
                a jeśli chodzi o wrzody u tesciwej to naprawde masz racje.he,he,he!
                • Gość: nikt miły Re: Nie spierajcie sie w górkach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 11:45
                  na wrzody to albo maść albo chirurg,a teściowej i tak nic nie pomorze.Chyba że
                  doktor glinka.
        • peteen Re: Pieniny!! 20.08.05, 15:33
          łżesz jak pies, ale to nic nowego...
          nigdy nie zdarzyło sie, aby twa odrzuciło kogokolwiek, a przez nasze spotkania
          przewinęło sie juz pewnie ponad 100 forumowiczów...
          lecz się na nogi, bo na głowę juz za późno
          • madzioreczek1 Re: Pieniny!! 21.08.05, 13:07
            no właśnie.przewineło..czy ktoś poza waszą ścisłą ekipą został?ludzie was
            poznają i spadają.taka miła ekipa.a z resztą szkoda mi słów..niemam takiej
            gadki jak ty i niemam szans cie przegadać.PISZE TO JEDNAK KU PRZESTRODZE INNYCH.
            NIE DAJCIE SIE TYM LUDZIM,ONI TYLKO DUŻO GADAJĄ.
    • Gość: Elka Re: Pieniny!! IP: *.tnt2.penrith.au.da.uu.net 20.08.05, 15:39
      szkoda ze nie wczesniej bylam tam 4 tygodnie temu na splywie.
      teraz juz plywam w sydney
    • qwint Re: Pieniny!! 20.08.05, 15:59
      tobie to dobrze !! ale ja tez nie narzekam ;) w pieniny wybiram sie we
      wrzesniu !! juz nie moge sie doczekac !! byle by pogoda byla "lajtowna" ;)
      Pozdro ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka