skks 18.08.05, 22:40 Miałem dziś ale nie wyszło:(( Jutro startuje o 7,oo w góry:))) Całym szczęśliwy a do tego ma być dużo słońca:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
no-way-out Re: Pieniny!! 18.08.05, 22:59 Co za agresja! Wyraźnie niezaspokojona kobieta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Pieniny!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 18.08.05, 22:55 A na ile? Kiedy wracasz? Wiadomo coś?? Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Pieniny!! 18.08.05, 22:58 pewnie w niedzielę a może w sobotę:) kto tam wie:)) Aaaaa w poniedziałek wieczorem dostanę klucze:) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Pieniny!! 18.08.05, 23:00 Świetnie :-) A będzie można już w poniedziałek wieczorem looknąć? Jeśli to nie będzie wieczór typu 23:50 ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Pieniny!! 18.08.05, 23:07 E no to git, moja też :-) Myślałem, że jak jamnik budzi o 5:00 to się chodzi spac trochi wcześniej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
no-way-out Re: Pieniny!! 18.08.05, 23:10 Ale czytałeś tez literaturę fachową i wiesz, że o 23:30 można mieć niezywkłe przygody, szczególnie jeśli się jest na rynku w Jordanowie. Może zatem warto ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
no-way-out Re: Pieniny!! 18.08.05, 23:16 Se uważam. W neciku to wiesz, kto jest demonem ;-) Poza tym jako prawdziwy mężczyzna zboczeńców się nie boję ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
no-way-out Re: Pieniny!! 18.08.05, 23:28 Niech Ci się wymarzona Gosia N. przyśni ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Pieniny!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 23:00 Szczęściarz z Ciebie! Pogoda będzie Ci sprzyjać. Mnie, podczas 2-tygodniowego pobytu w Tatrach, udało się wyrwać może 7 dni do łażenia po górach. A Pieniny oglądałam z perspektywy Dunajca :)) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Pieniny!! 18.08.05, 23:02 piękna perspektywa:)))) A najepiej to z Czeronego Klasztoru ze szklanicą "Klasztornego" czerwonego. Świetne widoki:) Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Pieniny!! 19.08.05, 13:06 skks napisał: - A najepiej to z Czeronego Klasztoru ze szklanicą "Klasztornego" czerwonego. Świetne widoki:) Fajne miejscami są też jak się wraca słowackim niebieskim szlakiem z Czerwonego Klasztoru do Lesnicy (górą, nie nad Dunajcem). Mniej ludzi, nie ma rowerzystów ani paniuś w klapkach. Nawet ławeczki są (a przynajmniej w zeszłym roku były) jak człowiek chce przysiąść i Trzy Korony po drugiej stronie rzeki popodziwiać. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Pieniny!! 19.08.05, 07:50 też se pooglądam górki, jadę na południe - góry inne niż nasze, ale też niebrzydkie... ps. koleżanka m. wyrasta na kolejny wrzód na dupsku tego forum, przejdzie, jak ospa, jak separatyści i paru innych oszołomów Odpowiedz Link Zgłoś
madzioreczek1 Re: Pieniny!! 19.08.05, 13:17 sam jesteś wrzód.i to duży.na dużym dupsku.jak ktoś ci nie na rączke to nalezy go zniszczyć.ciekawe kiedy ciebie zniszcza? powiem ci jedno.nie lubie cie dla tego,ze pewna osoba chciała z wami pogadać na forum ,a ty ją wyśmiałeś.bo miała inne zdanie niz ty i była mniej wyszczekana.to tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
no-way-out Re: Pieniny!! 19.08.05, 13:45 A kogoś w ogóle lubisz? Poczynając od swojego odbicia w lustrze bo coś mi się wydaje, że nie bardzo.. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
madzioreczek1 Re: Pieniny!! 19.08.05, 13:59 lubie,lubie.nie lubie tylko pewnych siebie cwaniaczków,którzy wyżej srają niż dupe mają.a on do takich ludzi niestety nalezy!a szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Nie spierajcie sie w górkach... 19.08.05, 14:04 Niewielkie ale urocze i brzydko tak skakać sobie do oczu tuż przed wyjazdem. Samochodziarzu, a czynabytek jest ciemnoczerwony? Pytam bom wczoraj spotkał dość oryginalnie 'patrolujący'...?;))) A madzireczek...cochcecie od dziewczynki...Niekazdy musi kazdego dnia mieć najlepszy humor a jeszcze zwazcie ( i to wszyscy) że są którzy humory chętnie innym psuja. madziu, dość gniewów i swarów. odpusć a wrzody jako takie z pewnoscią nikomu szczęscia nie daja....Noooochyba ze to wrzód na swoim miejscu czyli u teściowej...ale to odrębna opowieść trudny Odpowiedz Link Zgłoś
no-way-out Re: Nie spierajcie sie w górkach... 19.08.05, 14:37 Nabytek będzie ciemno-śliwkowy. Ale zanim nabytek stanie się prawdziwym nabytkiem to czeka go jeszcze test u mechanika. Ponieważ nabytek nie jest nowy drżę z niepokoju aby nie okazało się, że ma jakieś poważne wady, na pierwszy rzut oka niewidoczne... W przypadku innego, który skusił mnie wcześniej, okazało się, że ma odwróconą panewkę na wale korbowym. I na pokusie się skończyło. A taki był piękny... Odpowiedz Link Zgłoś
madzioreczek1 Re: Nie spierajcie sie w górkach... 19.08.05, 14:59 bo widzisz trudny..ja sie nie mam zamiaru z nikim spierać.nie lubie tylko jak peteen od razu ludzi do parteru zrzuca.nie po jego myśli-to won z nim.wyśmiać ,zagadac i niech spada.niewiem kim on jest i już nie chce wiedzieć.koleżanka próbowała jakoś zagadać do tej ekipy i bardzo nie ładnie ją potraktowali.naprawde.zwłaszcza peteen. teraz mnie od wrzodów... a jeśli chodzi o wrzody u tesciwej to naprawde masz racje.he,he,he! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt miły Re: Nie spierajcie sie w górkach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 11:45 na wrzody to albo maść albo chirurg,a teściowej i tak nic nie pomorze.Chyba że doktor glinka. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Pieniny!! 20.08.05, 15:33 łżesz jak pies, ale to nic nowego... nigdy nie zdarzyło sie, aby twa odrzuciło kogokolwiek, a przez nasze spotkania przewinęło sie juz pewnie ponad 100 forumowiczów... lecz się na nogi, bo na głowę juz za późno Odpowiedz Link Zgłoś
madzioreczek1 Re: Pieniny!! 21.08.05, 13:07 no właśnie.przewineło..czy ktoś poza waszą ścisłą ekipą został?ludzie was poznają i spadają.taka miła ekipa.a z resztą szkoda mi słów..niemam takiej gadki jak ty i niemam szans cie przegadać.PISZE TO JEDNAK KU PRZESTRODZE INNYCH. NIE DAJCIE SIE TYM LUDZIM,ONI TYLKO DUŻO GADAJĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elka Re: Pieniny!! IP: *.tnt2.penrith.au.da.uu.net 20.08.05, 15:39 szkoda ze nie wczesniej bylam tam 4 tygodnie temu na splywie. teraz juz plywam w sydney Odpowiedz Link Zgłoś
qwint Re: Pieniny!! 20.08.05, 15:59 tobie to dobrze !! ale ja tez nie narzekam ;) w pieniny wybiram sie we wrzesniu !! juz nie moge sie doczekac !! byle by pogoda byla "lajtowna" ;) Pozdro ... Odpowiedz Link Zgłoś