Dodaj do ulubionych

a ja podziwiam A. Jarucką

22.08.05, 16:35
Bardzo ciekawy wywiad
interwencja.interia.pl/news?inf=657546
Biedna ta Anna Jarucka, niczym Mel Gibson w 'Teorii spisku', sama jedna przeciwko całemu systemowi. ABW, powiązane media, rząd i prezydent.

Proszę się trzymać pani Aniu!

Pamiętacie asystenkę Jakubowskiej, tą która sprzeciwiła sie Sokołowskiej, była akcja słania jej pozdrowień, może zróbmy coś takiego i tym razem.
Obserwuj wątek
    • Gość: smok podwarszawski Pozdrawiam i trzymam kciuki za panią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 16:53
      Pani wygrana to będzie wygrana nowego państwa i zakończenie ery niedotykalnych
      będących ponad prawem
    • Gość: Za głupotę? Re: a ja podziwiam A. Jarucką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 17:15
      • noobo Re: a ja podziwiam A. Jarucką 22.08.05, 17:38
        No niestety w tym kraju odwaga nazywana jest głupotą, noo bo po co się wychylać?
        • Gość: szyfrogram Re: a ja podziwiam A. Jarucką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 18:28
          Za szyfrogramy z polskich placówek dyplomatycznych wyniesienionych z MSZ do
          domu. Tak się zachowują szpiedzy, a nie ludzie odważni i mądrzy!
          • Gość: norek Re: a ja podziwiam A. Jarucką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 18:30
            w superekspresie było, że widywano ją z ałganowem
        • Gość: niebo Re: a ja podziwiam A. Jarucką IP: 81.219.149.* 27.08.05, 11:16
          Co Ty pleciesz, jaka odwaga?. Widocznie mieli na Nią "haka" i wybrała mniejsze
          zło. Niewykluczone też, że zaproponowali Jej jakiś "interes" na który poszła.
    • jarecky.jarecky Ja ja popieram. Chocby dlatego ze jest przeciw 23.08.05, 10:56
      calemu systemowi.
    • Gość: nooba Re: a ja podziwiam A. Jarucką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 13:22
      Faktycznie bohaterka. Takie na barykadach walczyły, rozkazy z narażeniem życia
      nosiły, Sanitariuszkami były ..... a wy niewdzięcznicy przypuszczacie że mogła
      mówic nieprawdę ? Toz to sam Pułkownik ja przyprowadził. A do przenikliwości
      jego umysłu zastrzeżeń chyba nikt nie ma.W końcu gdyby nie On szpiegostwo
      zalałoby nasz kraj i niewiadomo czy Polska by się ostała. Napewno Pan pułkownik
      strzeze teraz Jaruckiej jak własnej żrenicy. No bo jakby ja przekabacili to co
      by było? Sowieci tylko na to czekaja w osobie tego wachala Łukaszenki. Myslę
      że o Jaruckiej będa dzieci uczyc sie w podrącznikach. Panie profesorze Dudek
      pisz Pan biografie tej dzielnej osoby. Radni Krakowa może jakiś skwer imienia
      Jaruckiej zaproponujecie ? A co by sie stało gdyby ja zaprosic na obchody
      solidarności? Młodziezy Wszechpolska wystaw wartę przed domem naszej bohaterki.
      • trudny2002 Co do propozycji ze skwerem... 23.08.05, 13:55
        mam przekonanie, ze skwery czyjegokolwiek imienia stanowi się z pewną doża
        złośliwosci. Wystarczy spojrzeć a wniosek sam włazi w ręce.otóż bowiem
        najintensywniejszymi użytkownikami skwerów są psy i to usmyczone a i wolno
        biegajace. Leja i zasrywają te skwery z determinacją.
        Asystentce więc skweru nie życze chyba ze w uzytkowanie dla spacerów z
        dziecięciem i psem...
        O pilnowaniu jak źrenicy oka przez pułkownika...))) sadze, ze w interesie
        zupełnie innego zainteresowanego jest pilnowanie asystentki i to raz z powodu
        iż frakcja zainteresowanego w przeszłosci wykazywała sie oj wykazywała w takiej
        branży, a dwa...dla wyjasnienia czegokolwiek w tej materii zainteresowanemu
        świadkowie sa niezbędni.W tym kluczowi...
        jakbyś czego nie rozumiał zadzwoń do centrali to pomogą....
        trudny
      • noobo ale ja ją naprawdę podziwiam 23.08.05, 14:14
        niezła ironia z tym pułkownikami, urabianie świadków to była zawsze domena czerwonych, a tu taka niespodzianka

Tak na poważnie, jestem absolutnie przekonany, że pani Ania mówi prawdę, a to co wyczynia Cimoszewicz z oskarżeniami o niepoczytalność i cała ta szopka jeszcze bardziej mnie w tym utwierdzają. Zresztą samo to, że na polecenie Cimoszewicza bez nakazu przeszukiwano mieszkanie pani Jaruckiej jest wystarczającym dowodem zbrodni. Pomijam już kwestie nielegalnego zakupu akcji i kilka innych.
        Taki człowiek nie może być prezydentem Polski, mamy być jak Irladnia a nie Białoruś.

siekierka!
        • Gość: nooba Prosze bez fantazjowania..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 17:44
          Kiedy i w jakich okolicznościach Cimoszewicz mówił że pani Ania jest osoba
          niepoczytalną ? Skąd wiadomo że Cimoszewicz wydał polecenie przeszukania
          mieszkania Jaruckiej ? Jakie to przestępstwo przeszukanie bez nakazu ? Prawo
          dopuszcza takie sytuacje. Poszukaj sobie definicji słowa zbrodnia i stosuj je
          właściwie. Skąd wziałes informację że zakup akcji był nielegalny ? Tyle kłamstw
          w kilku zdaniach. Powiesz o tym podczas spowiedzi czy nie bedziesz zawracał
          sobie tym głowy?
          • noobo Re: Prosze bardzo 23.08.05, 19:22
            - zakup akcji Orlenu dla nierezydentów Polski był nielegalny
            - przeszukanie bez nakazu może nastąpić tylko i wyłącznie w przypadku wyższej konieczności, bezpośredniego zagrożenia ucieczką - takie przesłanki nie istniały.
            Jak to się stało, że po znalezieniu oświadcznia majątkowego oficerowie ABW natychmiast się wycofali, przypadek? Jak to się stało, że marszałek W.C. 3 razy pomylił się w swoim oświadczeniu, przypadek? Co do niezrównoważenia, nie pamiętam czy powiedział to Cimek czy Piekarska (co za różnica?). Zbrodnia? jeśli istotnie przez przeszukanie i wielogodzine przesłuchanie, pani Ania straciła dziecko to już chyba zbrodnia? Kto tu będzie musiał się spowiadać? Pożyjemy, zobaczymy.
            • Gość: Noboo litości !!!! Re: Prosze bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 21:37
              Wyższa konieczność mogła zaistnieć, zważywszy na dziwny podtekst tych depesz.
              A więc tu prawa nie naruszono. Czy oficerowie natychmiast po znalezieniu
              oswiadczenia Cimoszewicza natychmiast sie wycofali wiemy z luznej wypowiedzi
              Jaruckiej. Czy tak było nie wiadomo. 3 pomyłki Cimoszewicza w oświadczeniu to
              tylko twoja bujna fantazja. Była jedna pomyłka ,zreszta wtedy sprostowana.
              Skad wiadomo że poronienie / zakładam że było /to skutek przesłuchania ?
              Mogła odmówic udziału w przesłuchaniu . Cos ci się miesza, kreci, przestawia..
              • noobo Re: Prosze bardzo 23.08.05, 22:16
                wiadomosci.onet.pl/1152657,11,item.html
                x 3 panie kolego, x 3

jeśli mamy mieć prezydenta, który 'myli się' trzy razy pod rząd w tej samej sprawie, to ja dziękuje

WC jest upaprane, przykro mi
                • Gość: krk Ale jaja, proszę bardzo.... IP: *.net.autocom.pl 23.08.05, 23:24
                  Podziwiać Jarucką, no chyba,że się z byka spadło...
    • Gość: umoczona Re: a ja podziwiam A. Jarucką IP: *.am.wroc.pl 24.08.05, 07:32
      Umoczona w działalnośc służb specjalnych, związanych z K. Miodowiczem. Za dużo
      tych ludzi kręci się wokół Platformy.
      • Gość: krk Jarucka - krętaczka i intrygantka!!! IP: *.net.autocom.pl 25.08.05, 21:35
        Ha, ha, ha... No i co teraz powiecie, żałośni podziwiacze Jaruckiej???
        • Gość: norek Re: Jarucka - krętaczka i intrygantka!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 21:38
          myśmy z kangurem od poczatku byli sceptyczni
          • Gość: krk Re: Jarucka - krętaczka i intrygantka!!! IP: *.net.autocom.pl 25.08.05, 21:40
            Doceniam to!
            k.
            • Gość: norek Re: Jarucka - krętaczka i intrygantka!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 22:03
              a swoją drogą, to ciekawe, czy jest szansa, żeby te wybijające się agencje
              powybijały się nawzajem?
              • noobo Re: Jarucka - krętaczka i intrygantka!!! 25.08.05, 22:10
                no ciekawe co będzie ważniejsze, list Cimoszewicza do Jaruckiej czy Jaruckiej do Cimoszewicza, aj waj, równi i równiejsi
                • Gość: podziwiam Re: Jarucka - krętaczka i intrygantka!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 22:40
                  Podziwiam Pana K. Midowicza, ze za pomoca Pani Jaruckiej i R. Giertycha
                  zamienili komisję d/s Orlenu w kupę słomy. W jakim celu ta komisja została
                  powołana, jakie są efekty jej działania, kiedy zakończy się ten cyrk za moje
                  również pieniądze?
                  • noobo No ale Jarucka nie zabiegała dla siebie 26.08.05, 19:21
                    a dla męża, więc nie skłamała przed komisją,
                    tam pojawiło się pytanie o zabieganie wyjazdu dla SIEBIE. Gdzie jest problem?
                    No może poza tym, że Kwaśniewski i Kwaśniewska chcą dokonać przekazania władzy w iście jelcynowskim stylu, bo przecież tylko to zagwarantuje nietykalność 'familji'.
                    • Gość: kuku Mąż i żona to Jedno! IP: *.net.autocom.pl 26.08.05, 19:55
                      Podobno Jarucka jest w ciąży z Komisją?
                      • noobo najważniejsze nie popadajmy w paranoje 26.08.05, 20:39
                        Fakty są takie, że jak dotychczas z prawdą mijał się Cimoszewicz a nie pani Ania.
                        Nadal podziwiam Jarucką, to ona mówi prawdę!!
                      • Gość: połoznik Re: Mąż i żona to Jedno! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 21:16
                        Urodzi sie dziecie madra jak Miodowicz,ładne jak Giertych,bystre jak Grzesik
                        o urodzie Maciarewicza i tuszy Witaszka.
                        • Gość: kuku Re: Mąż i żona to Jedno! IP: *.net.autocom.pl 26.08.05, 21:26
                          A Wasserman? Tylko patrzył? Oj, świntuszek...
                          • noobo Prawda jest jedna 26.08.05, 22:11
                            tak daleka od tego co twierdzi towarzysz WuCet
                        • Gość: Kozetta Re: Mąż i żona to Jedno! IP: 81.219.149.* 27.08.05, 11:09
                          Przecież pewnie wiedziała o tym wszyskim wcześniej i zastanawiające jest
                          dlaczego nie uważała?. To może potwierdzać, że jest osobą nieodpowiedzialną.
    • Gość: Kozetta Re: a ja podziwiam A. Jarucką IP: 81.219.149.* 27.08.05, 11:06
      Postaw jej pomnik, będziemy mieli pomnik następnego "bohatera narodowego" i
      pomnik wzorca moralnego. W Polsce już teraz wszystko jest możliwe. Po
      Kuklińskićh, Najderach, Jeziorańskich to nawet Jarucka może dla Ciebie być
      wzorcem do naśladowania. Czyżby to jakis wirus, który w i tak już pustych łbach
      tworzy jakiś substytut mózgu?.
      • noobo Re: a ja podziwiam A. Jarucką 27.08.05, 11:24
        Kozetto, a czy ty odważyłabyś się walczyć z towarzyszem Cimoszewiczem, SLD i ABW nie mając absolutnej racji, że mówisz prawdę?
        Przecież to byłoby samobójstwo, a kobieta ma do stracenia chociaż by dzieci, musi być pewna swoich racji, troszeczkę wyobraźni.
        • Gość: Kozetta Re: a ja podziwiam A. Jarucką IP: 81.219.149.* 27.08.05, 11:33
          Już to co podałaś świadczy o Jej nieodpowiedzialnośći. Przeczytaj uważnie
          jeszcze raz to co przeczytałas i może coś Ci zaświta.
          • Gość: kuku Niektórzy są przymuleni i Święty Boże nie pomoże.. IP: *.net.autocom.pl 27.08.05, 12:08
            Będą dalej podziwiać Jarucką...
            • Gość: niebo Re: Niektórzy są przymuleni i Święty Boże nie pom IP: 81.219.149.* 27.08.05, 13:26
              Że Św.Bóg nie pomoże to najlepszym przykładem tego jest nobo.
              • noobo Re: Niektórzy są przymuleni 27.08.05, 13:50
                Ty mi tutaj z bogiem nie wyjeżdżaj, fakt jest faktem, Cimoszewicza na kłamstwie złapano już kilka razy, a jej nie.
                Faktem jest również, że za Cimoszenką stoją poważne siły i związane z nimi służby i tego musimy mieć świadomość, będziecie jeszcze dziękowali tej kobiecie.

zaraz pewnie ktoś zapyta kiedy to Tow. WC skłamał, a wtedy:
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=28239786&a=28240125
                • Gość: kuku- ryku! Re: Niektórzy są przymuleni IP: *.net.autocom.pl 27.08.05, 17:21
                  Prokuratura stawia Jaruckiej zarzut składania fałszywych zeznań!
                  Postępowanie wobec Cimoszewicza umorzone!
                  Hurra!!!
                  • noobo Re: Niektórzy są przymuleni 27.08.05, 18:26
                    Cieszysz się, że żyjemy w Esbekistanie, gratulacje!
                    sąd w Polsce nie potrafi odwiesić kary Lepperowi, nie potrafi skazać Kwaśniewskiego, dlaczego miałby robić wyjątek dla Cimka
                    • Gość: krk Re: Niektórzy są przymuleni IP: *.net.autocom.pl 27.08.05, 18:49
                      Bo niewinny!
                      • mufka_z_jeza Re: Niektórzy są przymuleni 29.08.05, 09:40
                        NIKT nie jest niewinny. A już na pewno żaden polityk.
                    • Gość: niebo. Re: Niektórzy są przymuleni IP: 81.219.149.* 27.08.05, 19:03
                      Sąd Polsce nie poradził sobie z Win-em, NSZ-em i Ak, bo wiatr historii zawiał
                      z drugiej strony, ale Ty na siłę chcesz, żeby z niewinnego człowieka zrobić
                      przestępcę. Przecież wiadomo ,że jest to brudny i prymitywny atak przed
                      wyborami, żeby chociaż trochę opryskać g...em przeciwnika. To takie typowe
                      prawicowe metody. Jak nie da się normalnie i uczciwie wygrać to chociaż za
                      nogawke złapać i obsikać.
                      • noobo Re: Niektórzy są przymuleni 27.08.05, 21:01
                        a to nie są metody lewicowe i esbeckie?
                        To nie tak, to byłoby nawet spoko, gdyby Cimoszewicz nie był kim jest, ale on przecież był przez większość swojego życia w PZPR, uczęszczał do jakiegoś komunistycznego pseudo-uniwerku, przez ostatnie 15 lat był intergralną częścią układu - a teraz jest pseudo-niezależny. Nie wkurza cie to?
                        • Gość: krk Re: Niektórzy są przymuleni IP: *.net.autocom.pl 27.08.05, 21:16
                          Noobo, żebyś wiedziała jaka jesteś żałosna z tym swoim jadem...
                        • Gość: niebo Re: Niektórzy są przymuleni IP: 81.219.149.* 27.08.05, 21:47
                          Wkurza mnie to, że duża część ogłupionego społeczeństwa polskiego przez
                          większość swojego życia służy rezydentom obcego mocarstwa-Watykanu i
                          uczęszczając co niedzielę do do jakiejś komunii, podobno świętej stanowi
                          integralną część tego szkodliwego dla Polski i Narodu układu. Właśnie ta część
                          nigdy nie będzie niezależna i obiektywna, bo skażone umysły rzadko zdrowieją,
                          • noobo Re: Niektórzy są przymuleni 28.08.05, 00:09
                            nie mam pojęcie o czym mówisz, jestem ateistą

Nigdy żaden ksiądz nie wywierał na mnie wpływu, wystarczyło nie chodzić do kościoła, całkiem prosta sprawa! Z komunistami było już gorzej, trzeba było się wyprowadzić, żeby nie decydowali o moim życiu. Nie bardzo rozumiem, czemu po tych wszystkich latach nadal dajemy się ogłupiać Kwaśniewskim, Cimoszewiczą i jemu podobnym. Tak pięknie wszyscy zapomnieli, a oni każde odwołanie do histori śmią nazywać rewizjonizmem, niepotrzebnym jątrzeniem, a ogłupiona, naiwna większość przytakuje. Przecież postkomuniści powinii znaleźć się na śmietniku historii, a tym czasem mają wpływ na ABW, AW, całkiem sporą część palestry, podobnie jak i sporą część kadry w urzędach, zatrzymali gigantyczny majątek po PZPR, ah co za ironia losu.

> Właśnie ta część
                            > nigdy nie będzie niezależna i obiektywna, bo skażone umysły rzadko zdrowieją,
                            Tak z tym zdaniem, tyle, że w nieco innym kontekście na pewno należałoby się zgodzić, pewna część społeczeństwa nigdy się nie zmieni, choćby nie wiem co się stało, nie zrozumieją.
    • Gość: zboczeniec Re: a ja podziwiam A. Jarucką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 23:48
      Trudno mi podziwiać osobe uwikłaną w takie intrygi, sterowaną przez Pana K.
      Miodowicza. Jęśli miała papiery, dlaczego nie pokazała ich wcześniej? Po co
      wynosiła tajne szyfrogramy z Ministerstwa do domu? Zbyt dużo osób wyraża
      niepochlebne opinie, a niektóre, jak Pani Kamińska wolą milczeć!
      • noobo Re: a ja podziwiam A. Jarucką 28.08.05, 00:15
        ja zadam pytanie: Ile Michnik czekał na ujawnienie sprawy 17 mln?
        Ile Kaczmarek czekał na wyjawienie pięknych okoliczność przyrody zainstniałych wokół Orlenu? Ile trwało, aż Kukliński zdecydował się zwalczać reżim komunistyczny? Nie jest istotne ile ktoś czekał, nie są istotne motywy, liczą się ujawnione fakty. Chwała odważnym, bo dzięki nim Polska zmienia się na lepsze.
        • Gość: krk Pytania noobo i co z tego wynika? IP: *.net.autocom.pl 28.08.05, 07:01
          noobo - nie pieprz bez sensu. Może już starczy?
          • noobo Re: Pytania noobo i co z tego wynika? 28.08.05, 10:09
            tylko na tyle cie stać?
            Najważniejsze, że Cimoszewicz jest skończony, witaj IV RP :))
            • Gość: conobo Re: Pytania noobo i co z tego wynika? IP: 81.219.149.* 28.08.05, 10:17
              Pan Marszałek Cimoszewicz, mimo obrzucania błotem i podgryzania przez różną
              swołocz, będzie prezydentem, a ty nobo udaj sie do psychiatry, masz coś z głową.
              • noobo Re: Pytania noobo i co z tego wynika? 28.08.05, 10:54
                Chyba towarzysz Cimoszewicz i nie zostanie już nigdy :) do wyborów 42 dni ;)
                Wyobrażasz sobie? Polska bez postkomunistów, nareszcie pełnia władzy w uczciwych rękach, koniec układu, nic w życiu tak mnie nie uraduje;)
                • Gość: krk Biedna noobo , taka osłabiona... IP: *.net.autocom.pl 28.08.05, 11:14
                  Byłaś już u psychiatry? Chyba słabo ci pomógł, albo leki jeszcze nie
                  zadziałały... Trochę cierpliwości...
                  • noobo Re: Biedna noobo , taka osłabiona... 28.08.05, 11:26
                    cierpliwości? wiem, wiem, jeszcze 42 dni i będzie mi lepiej ;)
                    To będą pierwsze symptomy poprawy, a później z tygodnia na tydzień będzie już tylko wspanialej :)
                    • Gość: wzrost Re: Biedna noobo , taka osłabiona... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 19:48
                      Miodowicz popełnił falstart ze zwoja prowokacją. Cimoszewicz odrabia w
                      rankingach. Ma pewne miejsce w II turze. Kto drugi. Jest to głównie zmartwienie
                      L. Kaczyńskiego.
                      • noobo Re: Biedna noobo , taka osłabiona... 28.08.05, 20:22
                        Jakiś konkretnych sondażach?

Kurcze, brak wpływu na TVP to musi być dramat czerwonych. Tak by się zamówiło, by się powiedziedziało we wiadomościach, jakiś materiał by się machnęło o Tusku czy Kaczyńskim, a tu tylko po niszowych Trybunach i innych Przeglądach kłamstewka pisać można ;)
    • Gość: conobo Re: nobo, dalej podziwiasz Jarucką?. IP: 81.219.149.* 29.08.05, 17:49
      Przecież i skłamała i sfałszowała dokument, więc w tej sytuacji rozumiem, że
      masz kogo podziwiać. Twoja nacja zawsze podziwia i podziwiać będzie
      sprzedawczyków, zdrajców Narodu, fałszerzy itd. To własnie wasi idole i wzorce
      do naśladowania i podziwiania jak Kukliński, Najder, Win, NSZ, Ak a teraz
      Jarucka. Brawo, już wiem co się wam podoba i przypuszczam co jeszcze o czym
      narazie nie mówicie głośno. Ciekawe kiedy zaczniecie.
      • noobo Re: nobo, dalej podziwiasz Jarucką?. 29.08.05, 20:52
        zdradzić zbrodniarzy to nie zdrada - to tak a propos przytyku do Kuklińskiego

a Jarucką podziwiam, przecież jak Cimoszewicz będzie chciał to udowodni, że ona jest z Tytana, co więcej że ukradłą podpis Michnika z sondy lecącej na owy księżyc.
        Sam się przekonasz, po wyborach temat """jej przestępstw""" zniknie, niezależnie który kandydat je wygra.
        • Gość: conobo Re: nobo, dalej podziwiasz Jarucką?. IP: 81.219.149.* 29.08.05, 21:18
          Polecam i to z dobrego serca Szpital Dr. Babińskiego na ul. Kobierzyńskiej.
          Pomogą Ci bezpłatnie i jak sądzę skutecznie. W każdym razie spróbuj.
          • noobo Jest pan świnią!! 29.08.05, 21:28
            kto to powiedział, no kto??

taaaakk to Cimoszewicz do reportera RMFu :)
            Pociecha nasza nerwy już traci, a gdzie tam Panie do wyborów?
            fakty.interia.pl/news?inf=661083
            No i po co te biedne żubry zostawiał?
    • Gość: norek a nie macie wy, kuźwa, większych problemów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 21:27
      niż ta jarucka?!
      • mufka_z_jeza Re: a nie macie wy, kuźwa, większych problemów 30.08.05, 15:17
        Mamy.
        Brak kasy na paliwo.
        • Gość: norek Re: a nie macie wy, kuźwa, większych problemów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 15:20
          do prymusa?
          • mufka_z_jeza Re: a nie macie wy, kuźwa, większych problemów 30.08.05, 15:23
            Do gardziołka i brzuszka.
            Moje paliwo to piwo.
            • Gość: norek Re: a nie macie wy, kuźwa, większych problemów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 15:27
              a dużo palisz?
              • Gość: Anna Re: a nie macie wy, kuźwa, większych problemów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 16:57
                Mosty juz spalone
                • Gość: protektor Re: a nie macie wy, kuźwa, większych problemów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 20:32
                  jak wynika ło z dziesiejszcyh Wiadomości TVP protektor i odkrywca Pani Jaruckiej
                  ustawia się ponad prawem, a Roman Giertych chce przenieść sprawę do naszego miasta.
                  • Gość: norek Re: a nie macie wy, kuźwa, większych problemów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 20:41
                    sam też wpadnie?
                  • przyfra Re: a nie macie wy, kuźwa, większych problemów 30.08.05, 20:45
                    widać pozazdrościli Kwaśniewskiemu i Cimoszewiczowi, taka moda ostatnio

oczywiście Kwaśniewski jest absolutnie nie do pokonania w temacie bycia ponad TO
                    • damapik1 No i co teraz powiecie entuzjaści Jaruckiej? 10.09.05, 15:08
                      Co? Noobo...
                      • al675.3931 Re: No i co teraz powiecie entuzjaści Jaruckiej? 10.09.05, 15:49
                        Nobo napewno dalej zafascynowana, bo jakże tak gwałtownie zmieniać zdanie po
                        tylu wcześniejszych szaleństwach?. Nobo co?.
                      • nooboo Re: No i co teraz powiecie entuzjaści entuzjazmu? 10.09.05, 17:46
                        Powiem tak poczekamy na wyrok sądu. Bardzo mi przykro po tym co zobaczyłem jestem nieco sceptyczny jeśli chodzi o bezstroność niektórych organów naszego państwa.

a tym czasem na ukojenie twoich nerwów proponuje Turnała, jakże na czasie :)

między ciszą a ciszą
                        sprawy się kołyszą
                        i idą
                        i płyną
                        póki nie przeminą
                        każdy swoje sprawy
                        trochę dla zabawy
                        popycha przed siebie
                        po zielonym niebie
                        a ja leżę i leżę i leżę
                        i nikomu nie ufam
                        i nikomu nie wierzę
                        a ja czekam i czekam i czekam
                        ciszę wplatam we włosy
                        i na palce nawlekam
                        na palce nawlekam
                        między ciszą a ciszą
                        sprawy się kołyszą
                        czasem trwają bez ruchu
                        klepią się po brzuchu
                        ale czasem i one
                        lecą jak szalone
                        wystrzelają w przestworza
                        i spadają do morza
                        a ja leżę i leżę i leżę ...
                        między ciszą a ciszą
                        sprawy się kołyszą
                        sprawy martwe i żywe
                        nie do końca prawdziwe
                        między ciszą a ciszą
                        sprawy się kołyszą
                        i idą
                        i płyną
                        póki nie przeminą
                        póki nie przeminą
                        póki nie przeminą
                        a ja czekam i czekam i czekam
                        i tylko ciebie wciąż wołam
                        Ciebie wzywam z daleka
                        więc ja leżę i leżę i leżę
                        bo tylko Tobie zaufam
                        więc ja czekam i czekam i czekam
                        i tylko ciebie wciąż wołam
                        Ciebie wzywam z daleka
                        więc ja leżę i leżę i leżę
                        bo tylko Tobie zaufam
                        tylko tobie uwierzę
                        tylko tobie uwierzę
                        • Gość: conobo Re: No i co teraz powiecie entuzjaści entuzjazmu? IP: 81.219.149.* 10.09.05, 23:06
                          Zmień organa , albo swój punkt widzenia. Wszystko przed Tobą. "Jak sobie
                          pościelesz, tak się wyśpisz". Turnał jest niezły, po kacu i rozmowach rodaków
                          nocnych i głębokich.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka