Gość: margot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 21:19 Czy to jeszcze Gazeta, czy już Gość niedzielny?? Prawie same świątobliwe teksty dzisiaj. Zmykam, bo mnie jeszcze spalą na stosie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Art ale kiedy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 00:39 Przepraszam, a kiedy to jest? ps.. a komentator powyżej jakiś dziwny jest - nieprawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Setne urodziny Pani Faustyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 07:51 Dla czego do dnia dzisiejszego nie pisze sie prawdy o św. Faustynie. W Krakowie robi się fete. A prawda jest inna. Natomiast daje pytanie co jeszcze robi w tym sanktuarium słynna Pani Basia z Firmy gastronomicznej Bo... z kurdwanowa a zamieszkała Na Kozłówxce. Ta swiatobliwa osóbka od 15 lat zneca się nad juz swym byłym mężem. A jej ulubione zboczenie to sypianie ze swoimi dorosłymi synami. Natomiast miedzy innymi dzięki pomocy ttego miejsca dorobiła się na przekretach ładnego majatku a wsadach podaje , że ma zarobki tylko 600 zł( moze razy pięć). Łagiewniki do przeklęte miejsce. Co te zakonice zrobiły z cmentarzm z I wojny światowej. Pieniędzy brakuje na wszystko tylko nie na finansowanie koscioła. Wystarczy wejśc do Urz. Miasta i na tablicy aż. 90 % dotacji to instytucje kościelne. No cóż nie którzy tzw. biedni otrzymuja nie rejestrowana pomoc z koscioła, Caritasu i innych koscielnych instytucji a dodatkowo jeszcze np. z MOPS Kraków bo tam tez pełno światobliwych pań. A zwykły bedak zdycha z głodu i biedy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PATRIOTA Re: miłosierdzie?-chyba handel miłosierdziem? IP: *.boreknet.com 25.08.05, 09:25 przy budowie, bardzo szybkiej[sanktuarium], nie liczono się z nikim i niczym, zamykając mi drogę do mojej resteuracji-300metrów od sanktuarium, doprowadzono do mojego bankructwa [drogi się zamyka i otwiera wszędzie, ale tu było to złamaniem wszelkich ludzkich zasad], ja już przebaczyłem [bo jestem miłosierny], ale w myśl zasad katolickich-bo nim jestem,swojego nie odpuszczę!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś