Dodaj do ulubionych

szukam modelki

IP: *.ssm.lama.net.pl 31.08.05, 00:07
:) poszukuje modelki do zdjec erotycznych
Obserwuj wątek
    • mrug Re: szukam modelki 31.08.05, 00:08
      Ma być Homo sapiens?
      • carmen_80 Re: szukam modelki 31.08.05, 00:26
        mrugu???
        Planujesz się zgłosić??? ;P
        • mrug Re: szukam modelki 31.08.05, 00:29
          Ja nie jestem sapiens...
          Ani homo...;)
          • carmen_80 Re: szukam modelki 31.08.05, 00:32
            Ale fotoamator zniknął,
            nie wypowiedział się
            czy mu chodzi o homo,
            czy może o sapiens...
            • mrug Re: szukam modelki 31.08.05, 00:34
              Widać szuka gdzie indziej.
              Niewierny...;)
              • carmen_80 Re: szukam modelki 31.08.05, 00:38
                kurcze...
                a ja miałam jednak nadzieje,
                też chce być sławna ;P
                • mrug Re: szukam modelki 31.08.05, 00:42
                  Możesz zostać pierwszą kobietą na świecie, która wypije beczkę piwa w pięć
                  minut...;)
                  • carmen_80 Re: szukam modelki 31.08.05, 00:45
                    w 6 minut to bym nawet próbowała,
                    ale w 5 nie da rady...
                    trudno, znów marzenia legły w gruzach ;(
                    • mrug Re: szukam modelki 31.08.05, 00:48
                      Ja myślę, że byś dała rady!;)
                      • carmen_80 Re: szukam modelki 31.08.05, 00:50
                        ojej, Ty we mnie wierzysz ;)
                        <wzruszona>
                        • mrug Re: szukam modelki 31.08.05, 00:55
                          Wiara czyni cuda!
                          Tak mówią...;)
                          • carmen_80 Re: szukam modelki 31.08.05, 01:00
                            i przenosi góry...
                            a może nawet beczki ;)
                            • mrug Re: szukam modelki 31.08.05, 01:02
                              Raczej te puste...
                              • carmen_80 Re: szukam modelki 31.08.05, 01:05
                                pustych nie ma co przenosić,
                                puste trzeba napełniać...
                                • mrug Re: szukam modelki 31.08.05, 01:06
                                  Ja wolę te pełne opróżniać...
                                  • carmen_80 Re: szukam modelki 31.08.05, 01:07
                                    pełne opróżniać to każdy potrafi...
                                    • mrug Re: szukam modelki 31.08.05, 01:08
                                      Nie w takich ilościach...;)
                                      • carmen_80 Re: szukam modelki 31.08.05, 01:10
                                        przeczuwam, że ktoś się tu chwali,
                                        czyżbyś to był Ty??
                                        • mrug Re: szukam modelki 31.08.05, 01:11
                                          Nie.
                                          Ja jestem bardzo skromny...
                                          • carmen_80 Re: szukam modelki 31.08.05, 01:13
                                            acha...to przeprasza,
                                            że w ogóle ośmieliłam się coś takiego zasugerować,
                                            obiecuję poprawę ;)
                                            • mrug Re: szukam modelki 31.08.05, 01:14
                                              Nie ma za co.
                                              Jestem też wspaniałomyślny!
                                              • carmen_80 Re: szukam modelki 31.08.05, 01:15
                                                Czyli podzielisz się ze mną tą beczką
                                                /pełną, żeby nie było nieporozumień/
                                                • mrug Re: szukam modelki 31.08.05, 01:16
                                                  Jak wypijesz w pięć minut to tak.
                                                  • carmen_80 Re: szukam modelki 31.08.05, 01:19
                                                    jak wypiję w 5 minut, to nic dla Ciebie nie zostanie,
                                                    a ja też jestem wspaniałomyślna,
                                                    mama mówiła, żeby dzielić się z bliźnimi ;)
                                                  • mrug Re: szukam modelki 31.08.05, 01:22
                                                    Będę miał drugą w zanadrzu...
                                                  • carmen_80 Re: szukam modelki 31.08.05, 01:23
                                                    spryciarz...
                                                    /żeby nie powiedzieć spryciula ;P/
                                                  • mrug Re: szukam modelki 31.08.05, 01:26
                                                    Zapobiegliwy...zapobiegliwy...;)
                                                  • carmen_80 Re: szukam modelki 31.08.05, 01:28
                                                    znaczy nie masz całodobowego w pobliżu...
                                                  • mrug Re: szukam modelki 31.08.05, 01:30
                                                    Mam.
                                                    Ale co będę dwa razy chodził...
                                                  • carmen_80 Re: szukam modelki 31.08.05, 01:31
                                                    Tyż prawda...
                                                    Dobre piwo nigdy się nie zmarnuje
                                                  • mrug Re: szukam modelki 31.08.05, 01:32
                                                    No przecież nie damy mu zwietrzeć!;)
                                                  • carmen_80 Re: szukam modelki 31.08.05, 01:33
                                                    w 5 minut to nawet nie damy mu na to żadnej sznasy :P
                                                  • mrug Re: szukam modelki 31.08.05, 01:35
                                                    Biedne piwo...
                                                    Ale już na samym początku stało na straconej pozycji!
                                                  • carmen_80 Re: szukam modelki 31.08.05, 01:38
                                                    no cóż, taka jego rola...
                                                    ale nie będziemy chyba płakać nad rozlanym piwem
                                                  • mrug Re: szukam modelki 31.08.05, 01:41
                                                    No co Ty?
                                                    Nawet kropla się nie rozleje!
                                                    No chyba, że w jedynym słusznym kierunku...
                                                  • carmen_80 Re: szukam modelki 31.08.05, 01:42
                                                    innego nie brałam nawet pod uwagę!
                                                  • mrug Re: szukam modelki 31.08.05, 01:44
                                                    Szkoda byłoby marnować trud naszych rolników...
                                                  • carmen_80 Re: szukam modelki 31.08.05, 01:47
                                                    toż dokładnie mówimy o tym samym,
                                                    marnotrawstwu mówimy stanowczo NIE!
                                                  • mrug Re: szukam modelki 31.08.05, 01:48
                                                    I skrytopijstwu również!
                                                    Pijemy jawnie i otwarcie!
                                                  • carmen_80 Re: szukam modelki 31.08.05, 01:52
                                                    jawnie i otwarcie...hmmm...
                                                    na plantach może nie przejść
                                                  • mrug Re: szukam modelki 31.08.05, 01:59
                                                    Wystarczy mieć papierową torebkę...
                                                  • carmen_80 Re: szukam modelki 31.08.05, 02:00
                                                    to już nie będzie jawnie i otwarcie
                                                  • mrug Re: szukam modelki 31.08.05, 02:03
                                                    A jeśli to będzie torebka foliowa, przez która wszystko widać?
    • pirek123 Re: szukam modelki 31.08.05, 00:48
      nie sądziłem ze tak szybko krtoś się odezwie :) Skoro modelka to oczywiscie ze
      homo sapiens - ja mam takie przekonanie :)
      • mrug Re: szukam modelki 31.08.05, 00:49
        Muflony są bardzo fotogeniczne...
        • pirek123 Re: szukam modelki 31.08.05, 00:52
          toz ja ci wcale nie bronie strzelać fotki muflonom :)
          każdego kręci coś innego - taki urok tego świata :)
          • mrug Re: szukam modelki 31.08.05, 00:57
            A muflony to cały czas nagie biegają po halach. Nie tracilibyście czasu na
            rozbieranie. Czas to pieniądz!
            I mógłbyś je jeszcze ostrzyc!
            Ale to już byłyby perwersyjne zdjęcia.;)
            • Gość: pirek Re: szukam modelki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 02:03
              a Tobie tlko perwersje w głowie :)
              • mrug Re: szukam modelki 31.08.05, 02:03
                Nie tylko, ale całkiem spory obszar zajmują...;)
    • pirek123 Re: szukam modelki 31.08.05, 00:50
      pracuje biernie i trafiłem na forum, poczytałem o czym ludziska piszą i włos mi
      sie na głowie wygładził, wiec czemu nie :) zawsze miałem niesamowitą chcę
      zrobienia takiej sesji, może ktoś też ma "takiego pomysła" Zapytać zawsze
      mozna :)
    • Gość: bebe_Kraków hehe... IP: *.autocom.pl 31.08.05, 15:59
      ...zboczeniec;-P ;-) nieładnie
      ciekawe która "blondynka" da się nabrać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka