Gość: tomCrac IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 31.08.02, 22:14 nie ma co 134 postow! toz to rekord, ale nie ma sie co dziwic skoro nami tak naprawde nikt nie rzadzi, a cala wladza polega na zajmowaniu sie prywata.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bonzaj Re: Ale ruch! IP: *.krakow.pl 04.09.02, 23:05 Eee tam przesadzasz.. :P Tu byl by ruch ale wiekszoisc spraw nadajacych sie na to podforum jest omawiana na ogolnym wiec ruchy tu nie uswiadczysz...A co do prywaty to jest to generalizowanie sprawy...Owszem jest to problem ale nie mozna uogolniac.. :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Ale ruch! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 05.09.02, 11:37 > A co do prywaty to jest to generalizowanie sprawy...Owszem jest to problem ale > nie mozna uogolniac.. :) Mialem wtedy zly nastroj i uogolnialem wszystko co mi wpadlo w rece :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: Ale ruch! IP: *.krakow.pl 05.09.02, 20:08 No to chyba ze tak...to nalezsy teraz uogolnic to podforum abu nie robilo wstydu ze swoimi 137 postami... :) Hmmm jak ktos tu zagladnie to pomysli ze to elitarne podforum i ze trzeba wniesc jakas drobna oplate aby porozmawiac o polityce :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac propozycja IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 06.09.02, 23:38 Bonzaj co Ty na to, zebysmy sami przeprowadzili rewolte i staneli na czele tego podfoum? :)) Byloby fajnie tak zagarnac sobie jakies forum... Skoro nikt z niego nie korzysta, to przeznaczymy go do naszych celow i zmienimy nazwe, he he! Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Wladca tomCrac I 30.09.02, 18:24 Od tego postu zaczynam oficjalnie sprawowac wladze na tym podforum! Obiecuje dbac o jego merytoryczna zawartosc i jak najmniej pisac o polityce :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Bez tematu 01.10.02, 10:53 Jadę do Krakowa i biorę sprawy w swoje ręce. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Bez tematu IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 01.10.02, 20:56 > Jadę do Krakowa i biorę sprawy w swoje ręce. ;) Zapraszam! Przyjme goscia z Lublina ze wszystkimi godnosciami... egzekucyjnymi ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Pepperoni zjedzony! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 01.10.02, 21:49 Tak, tak obywatele! Dobra nowina: nasz odwieczny wrog zza miedzy Pepperoni zostal przeze mnie godzinke temu zjedzony! :) Nie musicie sie juz niczego obawawiac, Lublinianiec nam nie zagraza.. musze przyznac, ze skubaniec smaczny byl :P Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Pepperoni zjedzony! 02.10.02, 13:17 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > Tak, tak obywatele! Dobra nowina: nasz odwieczny wrog zza miedzy Pepperoni zost > al przeze mnie godzinke temu zjedzony! :) Nie musicie sie juz niczego obawawiac > , Lublinianiec nam nie zagraza.. musze przyznac, ze skubaniec smaczny byl :P Zastanawiam się teraz poważnie nad tym, czy przyjechać do Krakowa. Prawdę mówiąc nie chciałbym zostać SKONSUMOWANY przez Tom Craca. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Pepperoni zjedzony! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 02.10.02, 17:28 > Zastanawiam się teraz poważnie nad tym, czy przyjechać do Krakowa. Prawdę > mówiąc nie chciałbym zostać SKONSUMOWANY przez Tom Craca. ;) Crac, crac, crac... mniam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Pepperoni zjedzony! 02.10.02, 21:31 Inną konsumpcję miałem na myśli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tymon2 Re: Wladca tomCrac I 01.10.02, 11:04 tomcrac napisał: > Od tego postu zaczynam oficjalnie sprawowac wladze na tym podforum! Obiecuje db > ac o jego merytoryczna zawartosc i jak najmniej pisac o polityce :)) > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Wladca tomCrac I IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 01.10.02, 20:58 > To czego będzie dotyczyło to podforum? Mnie, moich upodoban, wynurzen, pychy, egoizmu ha ha ha! > Musisz je odpowiednio zarekalmować aby znaleźli się chętni do > odwiedzania "Twojego FORUM". A po co mi chetni?! Marne istoty, tutaj jest miejsce tylko dla nielicznej swity nowego krola. Tak przy okazji nie znasz jakiegos blazna, bo namietnie poszukuje... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picipolo Re: Wladca tomCrac I IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 02.10.02, 13:22 znam błazna !!!!!!!!!!!!!!!A nawet kilku!!!!!!!!!!!! Proponuje Rokite,Leppera a reszte to sobie sam dopowiedz . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Wladca tomCrac I IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 02.10.02, 17:27 > Proponuje Rokite,Leppera a reszte to sobie sam dopowiedz . OK to ja sobie tego blazna wynajme, ale do pary z nim musze miec tez tega glowe: tzn kogos kto bedzie mial sluszne propozycje i nic nie zepsuje, znasz takiego? :) Odpowiedz Link Zgłoś