mtq 01.09.02, 16:48 jakoś wszyscy w telewizorze, jak wspominają o rozpoczęciu szkoły, cieszą michę. Zapomniał wół jak cielęciem był... czy coś takiego. W każdym razie się sprawdza :-((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomCrac Re: Już od jutra koniec z porannym forumowaniem.. IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 01.09.02, 16:52 > jakoś wszyscy w telewizorze, jak wspominają o > rozpoczęciu szkoły, cieszą michę. Zapomniał wół jak > cielęciem był... czy coś takiego. W każdym razie się > sprawdza :-((( Wspomne Twoje slowa za kilka lat i sie przekonamy kto byl kim ;) Ja przez caly czas kochalem szkole, kochalem wagary, kochalem uczennice, kochalem nauczycieli (nawet tych pieprznych), kochalem klasowki i sciaganie, jedyne czego nie kochalem w mojej szkole to dezinformacji i ogolnego balaganu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Już od jutra koniec z porannym forumowaniem.. 01.09.02, 16:54 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > Wspomne Twoje slowa za kilka lat i sie przekonamy kto byl kim ;) Ja przez caly > czas kochalem szkole, kochalem wagary, kochalem uczennice, kochalem nauczycieli > (nawet tych pieprznych), kochalem klasowki i sciaganie, jedyne czego nie kocha > lem w mojej szkole to dezinformacji i ogolnego balaganu. :) Hymmm, coś to mało logiczne co piszesz... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac logika ! ;) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 01.09.02, 16:56 > Hymmm, coś to mało logiczne co piszesz... :))) Znasz zakochanych, ktorzy pisza logicznie? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: logika ! ;) 01.09.02, 17:03 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > Znasz zakochanych, ktorzy pisza logicznie? ;D Hmmm, czyżby to wspomniane gdzieś niżej panie z sekretariatu WIEiK tak zawróciły Co w głowie? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: logika ! ;) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 01.09.02, 17:05 > Hmmm, czyżby to wspomniane gdzieś niżej panie z sekretariatu WIEiK tak > zawróciły Co w głowie? :))) Nie, pewna dziewuszka z architektury ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac ale.. IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 01.09.02, 17:06 romansu z tymi paniami nie wykluczam ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: ale.. 01.09.02, 17:09 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > romansu z tymi paniami nie wykluczam ;PPP Brzmi interesująco... Cholera, rzeczywiście romantycznie się zrobiło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: ale.. IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 01.09.02, 17:12 > Brzmi interesująco... Cholera, rzeczywiście romantycznie się zrobiło... i pomyslec, ze zaczelo sie od cielaka i wolu ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: Już od jutra koniec z porannym forumowaniem.. 01.09.02, 16:57 kuba203 napisał: > Gość portalu: tomCrac napisał(a): > > > Wspomne Twoje slowa za kilka lat i sie przekonamy kto byl kim ;) Ja przez > caly > > czas kochalem szkole, kochalem wagary, kochalem uczennice, kochalem > nauczycieli > > (nawet tych pieprznych), kochalem klasowki i sciaganie, jedyne czego nie > kocha > > lem w mojej szkole to dezinformacji i ogolnego balaganu. :) > > Hymmm, coś to mało logiczne co piszesz... :))) Ale popatrz jakie romantyczne :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka hy hy 01.09.02, 16:57 a od jutra przynajmniej przez tydzień wolne :)) wreszcie ja też będę miała wakacje, jest sprawiedliwość na tym świecie skuter też ma urlop :) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Już od jutra koniec z porannym forumowaniem.. 01.09.02, 16:57 Uczelnie też pokochasz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Już od jutra koniec z porannym forumowaniem.. IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 01.09.02, 16:59 > Uczelnie też pokochasz! Juz sie doczekac nie moge! :D Szczegolny nacisk w kochaniu nastawie sobie na panie z sekretariatu ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Już od jutra koniec z porannym forumowaniem.. 01.09.02, 17:01 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > Juz sie doczekac nie moge! :D Szczegolny nacisk w kochaniu nastawie sobie na pa nie z sekretariatu ;))) Ja jeszcze nie doświadczyłam nieprzyjemności z ich strony, ale wszystko przede mną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac nie martw sie... IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 01.09.02, 17:04 > Cholernie Wam zazdroszczę :(((((( .. Ty tez mozesz zostac studentka! :D nawet po raz drugi.. Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: nie martw sie... 01.09.02, 17:05 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > > Cholernie Wam zazdroszczę :(((((( > > .. Ty tez mozesz zostac studentka! :D nawet po raz drugi.. To już nie to samo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: nie martw sie... IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 01.09.02, 17:08 > To już nie to samo to przynajmniej powspominaj z nami :) jaka uczelnia, jak wspominasz panie sekretarki, jak nauke... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac PK? IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 01.09.02, 17:03 > Ja jeszcze nie doświadczyłam nieprzyjemności z ich strony, ale wszystko przede > mną. Studiujesz na PK czy tylko generalizujemy tutaj? :) Slyszalem, ze najmniej kochliwe sa te z UJ (na dodatek musza chodzic na seanse ze studentami psychologii ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: PK? 01.09.02, 17:04 Dreamlover mogło chodzić ogólnie - bo wszędzie jest problem z sekretarkami. A co do tych z UJ - zapewniam Cię, że też są kochliwe :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: PK? 01.09.02, 17:05 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > Studiujesz na PK czy tylko generalizujemy tutaj? :) Jak najbardziej generalizujemy. Studiuję na AE. Jutro własnie składam indeks, bo wcześniej nie zdążyłam. Ale teraz muszę lecieć, bo czekają na mnie z rowerami pod klatką. Wróce za 2-3 godzinki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: PK? IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 01.09.02, 17:09 > Studiuję na AE. Jutro własnie składam indeks, Mozna wiedziec co studiujesz? Z AE zrezygnowalem i mam nadzieje, ze dokonalem slusznego wyboru :) [jak cos to zwale na Zbigniewa! ;))] Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: PK? 01.09.02, 19:37 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > Mozna wiedziec co studiujesz? Finanse i bankowość. Z uwagą śledziłam Wasze opinie o tej uczelni. Gdy ktoś napisał, że jest fabryką bezrobotnych to miałam prawie łzy w oczach. Ale chyba lepsze AE niż UJ, jeżeli chodzi o ekonomię. Dokonałam wyboru i czas pokaże czy słusznego. Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: Już od jutra koniec z porannym forumowaniem.. 01.09.02, 17:00 No to na pewno :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 wspominam: 01.09.02, 17:13 baaaardzo przyjemnie, właściwie jak permanentne wakacje ... W weekende jeździłam do domu, do innego miasta (temat na inny wątek), ale w tygodniu bylo fantastycznie. Historia sztuki to kierunek dla tych którzy się uczą miesiąc w sesji zimowej i półtora w letniej, i tak też było; mnóstwo wycieczek krajoznawczych; codziennie przynajmniej jedna nowa osoba zapoznana; długie dni w Bibliotece Jagiellońskiej; tanie papierosy i chleb z musztardą itp itd To były wspaniałe czasy i mam do nich bardzo dużo sentymentu :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac pikne! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 01.09.02, 17:21 mam nadzieje, ze moje studia beda podobne, chociaz biblioteke j. zamienie sobie na jakas inna, aha i chleb z musztarda tez lubie! :D Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Pozdooofka dla wszystkich, którzy... 01.09.02, 20:53 ...jeszcze się uczą :) czasem to bym chciała się z Wami zamienić: pójść sobie na wagary, napisać własnoręcznie lewe zwolnienie, albo chociaż jakąś ściągaweczkę ;) (do czego ja Was namawiam ?) albo pójść do "Syfianek" na obiad, albo na Bydgoską do znajomych na improwizowaną imprezkę... eeeech, to były czasy, to se ne wrati :( Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Pozdooofka dla wszystkich, którzy... 01.09.02, 20:55 możemy się zamienić w grudniu, co Ty na to? na cały miesiąc... Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: Pozdooofka dla wszystkich, którzy... 01.09.02, 21:20 a co bedzie w grudniu??? Odpowiedz Link Zgłoś
separatysci_wieliccy a niektórzy jeszcze wakacje mają 01.09.02, 22:11 hehehehehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: a niektórzy jeszcze wakacje mają 01.09.02, 22:16 separatysci_wieliccy napisał: > hehehehehehehehehe studenci, lesery buuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
separatysci_wieliccy Re: a niektórzy jeszcze wakacje mają 01.09.02, 22:31 prokocim1 napisał: > studenci, lesery buuuuu Hehe, każdy to kiedyś przechodził ;-) Odpowiedz Link Zgłoś