Dodaj do ulubionych

Już od jutra koniec z porannym forumowaniem...:-(

01.09.02, 16:48
jakoś wszyscy w telewizorze, jak wspominają o
rozpoczęciu szkoły, cieszą michę. Zapomniał wół jak
cielęciem był... czy coś takiego. W każdym razie się
sprawdza :-(((
Obserwuj wątek
    • Gość: tomCrac Re: Już od jutra koniec z porannym forumowaniem.. IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 01.09.02, 16:52
      > jakoś wszyscy w telewizorze, jak wspominają o
      > rozpoczęciu szkoły, cieszą michę. Zapomniał wół jak
      > cielęciem był... czy coś takiego. W każdym razie się
      > sprawdza :-(((

Wspomne Twoje slowa za kilka lat i sie przekonamy kto byl kim ;) Ja przez caly czas kochalem szkole, kochalem wagary, kochalem uczennice, kochalem nauczycieli (nawet tych pieprznych), kochalem klasowki i sciaganie, jedyne czego nie kochalem w mojej szkole to dezinformacji i ogolnego balaganu. :)
      • kuba203 Re: Już od jutra koniec z porannym forumowaniem.. 01.09.02, 16:54
        Gość portalu: tomCrac napisał(a):

> Wspomne Twoje slowa za kilka lat i sie przekonamy kto byl kim ;) Ja przez
        caly
        > czas kochalem szkole, kochalem wagary, kochalem uczennice, kochalem
        nauczycieli
        > (nawet tych pieprznych), kochalem klasowki i sciaganie, jedyne czego nie
        kocha
        > lem w mojej szkole to dezinformacji i ogolnego balaganu. :)

Hymmm, coś to mało logiczne co piszesz... :)))
        • Gość: tomCrac logika ! ;) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 01.09.02, 16:56
          > Hymmm, coś to mało logiczne co piszesz... :)))

Znasz zakochanych, ktorzy pisza logicznie? ;D
          • kuba203 Re: logika ! ;) 01.09.02, 17:03

> Znasz zakochanych, ktorzy pisza logicznie? ;D

Hmmm, czyżby to wspomniane gdzieś niżej panie z sekretariatu WIEiK tak
            zawróciły Co w głowie? :)))
            • Gość: tomCrac Re: logika ! ;) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 01.09.02, 17:05
              > Hmmm, czyżby to wspomniane gdzieś niżej panie z sekretariatu WIEiK tak
              > zawróciły Co w głowie? :)))

Nie, pewna dziewuszka z architektury ;P
              • Gość: tomCrac ale.. IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 01.09.02, 17:06
                romansu z tymi paniami nie wykluczam ;PPP
                • kuba203 Re: ale.. 01.09.02, 17:09

> romansu z tymi paniami nie wykluczam ;PPP

Brzmi interesująco... Cholera, rzeczywiście romantycznie się zrobiło...
                  • Gość: tomCrac Re: ale.. IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 01.09.02, 17:12
                    > Brzmi interesująco... Cholera, rzeczywiście romantycznie się zrobiło...

i pomyslec, ze zaczelo sie od cielaka i wolu ;)))
        • wodnik74 Re: Już od jutra koniec z porannym forumowaniem.. 01.09.02, 16:57
          kuba203 napisał:

> Gość portalu: tomCrac napisał(a):
          >
          > > Wspomne Twoje slowa za kilka lat i sie przekonamy kto byl kim ;) Ja przez
          > caly
          > > czas kochalem szkole, kochalem wagary, kochalem uczennice, kochalem
          > nauczycieli
          > > (nawet tych pieprznych), kochalem klasowki i sciaganie, jedyne czego nie
          > kocha
          > > lem w mojej szkole to dezinformacji i ogolnego balaganu. :)
          >
          > Hymmm, coś to mało logiczne co piszesz... :)))

Ale popatrz jakie romantyczne :))
        • jottka hy hy 01.09.02, 16:57
          a od jutra przynajmniej przez tydzień wolne :))

wreszcie ja też będę miała wakacje, jest sprawiedliwość na tym świecie

skuter też ma urlop :)
      • dreamlover Re: Już od jutra koniec z porannym forumowaniem.. 01.09.02, 16:57
        Uczelnie też pokochasz!
        • Gość: tomCrac Re: Już od jutra koniec z porannym forumowaniem.. IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 01.09.02, 16:59
          > Uczelnie też pokochasz!

Juz sie doczekac nie moge! :D Szczegolny nacisk w kochaniu nastawie sobie na panie z sekretariatu ;)))
          • dreamlover Re: Już od jutra koniec z porannym forumowaniem.. 01.09.02, 17:01

> Juz sie doczekac nie moge! :D Szczegolny nacisk w kochaniu nastawie sobie na
            pa nie z sekretariatu ;)))

Ja jeszcze nie doświadczyłam nieprzyjemności z ich strony, ale wszystko przede
            mną.
            • wodnik74 wiecie co 01.09.02, 17:02
              Cholernie Wam zazdroszczę :((((((
              • Gość: tomCrac nie martw sie... IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 01.09.02, 17:04
                > Cholernie Wam zazdroszczę :((((((

.. Ty tez mozesz zostac studentka! :D nawet po raz drugi..
                • wodnik74 Re: nie martw sie... 01.09.02, 17:05

> > Cholernie Wam zazdroszczę :((((((
                  >
                  > .. Ty tez mozesz zostac studentka! :D nawet po raz drugi..

To już nie to samo
                  • Gość: tomCrac Re: nie martw sie... IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 01.09.02, 17:08
                    > To już nie to samo

to przynajmniej powspominaj z nami :) jaka uczelnia, jak wspominasz panie sekretarki, jak nauke... :)
            • Gość: tomCrac PK? IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 01.09.02, 17:03
              > Ja jeszcze nie doświadczyłam nieprzyjemności z ich strony, ale wszystko przede
              > mną.

Studiujesz na PK czy tylko generalizujemy tutaj? :) Slyszalem, ze najmniej kochliwe sa te z UJ (na dodatek musza chodzic na seanse ze studentami psychologii ;)))
              • wodnik74 Re: PK? 01.09.02, 17:04
                Dreamlover mogło chodzić ogólnie - bo wszędzie jest problem z sekretarkami. A
                co do tych z UJ - zapewniam Cię, że też są kochliwe :)))))))
              • dreamlover Re: PK? 01.09.02, 17:05

> Studiujesz na PK czy tylko generalizujemy tutaj? :)

Jak najbardziej generalizujemy. Studiuję na AE. Jutro własnie składam indeks,
                bo wcześniej nie zdążyłam. Ale teraz muszę lecieć, bo czekają na mnie z
                rowerami pod klatką. Wróce za 2-3 godzinki.
                • Gość: tomCrac Re: PK? IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 01.09.02, 17:09
                  > Studiuję na AE. Jutro własnie składam indeks,

Mozna wiedziec co studiujesz? Z AE zrezygnowalem i mam nadzieje, ze dokonalem slusznego wyboru :) [jak cos to zwale na Zbigniewa! ;))]
                  • dreamlover Re: PK? 01.09.02, 19:37
                    > Mozna wiedziec co studiujesz?

Finanse i bankowość. Z uwagą śledziłam Wasze opinie o tej uczelni. Gdy ktoś
                    napisał, że jest fabryką bezrobotnych to miałam prawie łzy w oczach. Ale chyba
                    lepsze AE niż UJ, jeżeli chodzi o ekonomię. Dokonałam wyboru i czas pokaże czy
                    słusznego.
        • wodnik74 Re: Już od jutra koniec z porannym forumowaniem.. 01.09.02, 17:00
          No to na pewno :))))))))))))))))
          • wodnik74 wspominam: 01.09.02, 17:13
            baaaardzo przyjemnie, właściwie jak permanentne wakacje ... W weekende
            jeździłam do domu, do innego miasta (temat na inny wątek), ale w tygodniu bylo
            fantastycznie. Historia sztuki to kierunek dla tych którzy się uczą miesiąc w
            sesji zimowej i półtora w letniej, i tak też było; mnóstwo wycieczek
            krajoznawczych; codziennie przynajmniej jedna nowa osoba zapoznana; długie dni
            w Bibliotece Jagiellońskiej; tanie papierosy i chleb z musztardą itp itd To
            były wspaniałe czasy i mam do nich bardzo dużo sentymentu :))))))))))))))
            • Gość: tomCrac pikne! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 01.09.02, 17:21
              mam nadzieje, ze moje studia beda podobne, chociaz biblioteke j. zamienie sobie na jakas inna, aha i chleb z musztarda tez lubie! :D
    • bluetab70 Pozdooofka dla wszystkich, którzy... 01.09.02, 20:53
      ...jeszcze się uczą :)
      czasem to bym chciała się z Wami zamienić: pójść sobie na wagary, napisać
      własnoręcznie lewe zwolnienie, albo chociaż jakąś ściągaweczkę ;) (do czego ja
      Was namawiam ?)
      albo pójść do "Syfianek" na obiad, albo na Bydgoską do znajomych na
      improwizowaną imprezkę...
      eeeech, to były czasy, to se ne wrati :(
      • mtq Re: Pozdooofka dla wszystkich, którzy... 01.09.02, 20:55
        możemy się zamienić w grudniu, co Ty na to? na cały
        miesiąc...
        • bluetab70 Re: Pozdooofka dla wszystkich, którzy... 01.09.02, 21:20
          a co bedzie w grudniu???
    • prokocim1 do szkoly cymboly, hehehehehehehehehe 01.09.02, 21:44
      • separatysci_wieliccy a niektórzy jeszcze wakacje mają 01.09.02, 22:11
        hehehehehehehehehe
        • prokocim1 Re: a niektórzy jeszcze wakacje mają 01.09.02, 22:16
          separatysci_wieliccy napisał:

> hehehehehehehehehe

studenci, lesery buuuuu
          • separatysci_wieliccy Re: a niektórzy jeszcze wakacje mają 01.09.02, 22:31
            prokocim1 napisał:

> studenci, lesery buuuuu

Hehe, każdy to kiedyś przechodził ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka