kamyk-3 28.05.08, 11:47 Witam, jakie sa ceny w Biosie, chodzi o wizyty u dr. Śmigielskiego, koszty operacji itp. Będę wdzięczna za informacje, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia281075 Re: Ceny? 29.05.08, 18:29 Zwykła wizyta w Biosie to koszt 100 zł. W tej chwili operacje są refundowane przez NFZ, więc płacisz ok. 500 zł. Bez refundacji to ok. 4500 zł. Mój syn jest po operacji tam - POLECAM. Jeśli coś Cię jeszcze interesuje to pytaj - odpowiem. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
anusia_k1982 Re: Ceny? 20.06.08, 17:53 Witam, mój synek (13 miesięcy) ma stwierdzone spodziectwo. Umówiłam sie na wizytę do BIOS-u na 18.09.Bardzo się boję, że będzie konieczna operacja. Ostatnio zauważyłam, że w jak robi siusiu to na 3 razy - nie wiem czy to coś poważnego???Jak wyglada operacja???Ile dni jest w szitalu.Lekarz mi mówił, że to jest trudna i skomplikowana operacja. Proszę o podanie nr telefonu-skontaktuje sie i dopytam. Z góry dzięki. Mój adres anna000@op.pl lub telefon 698 638 095. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
lidka1021 Re: Ceny? 20.06.08, 21:53 Cześć! Zapraszam na forum www.uronef.pl. Tam jest dużo rodziców operujących swoje dzieci w BIOS. Na pewno podzielą się swoimi doświadczeniami. Pozdrawiam Lidka Odpowiedz Link Zgłoś
kasia281075 Re: Ceny? 23.06.08, 10:11 Niestety w przypadku spodziectwa operacja jest raczej konieczna (chyba, że jest to najłagodniejsza postać). Ja też się bardzo bałam operacji, ale teraz z perspektywy czasu (operacja była w styczniu) uważam, że synek zniósł ją lepiej niż się spodziewaliśmy. Jeśli chodzi o dr Ś. to serdecznie polecam, mam porównanie bo byliśmy też w IMID i pan dr, który tam nas przyjmował po trzech godzinach czekania poświęcił nam 2 (dwie !!!) minuty. Tutaj opisałam wszystko co było związane z operacją: uronef.pl/forum/forum.php/4808,15.htm Jeśli chcesz wiedzieć coś więcej to napisz na mój gazetowy mail to podam Ci mój nr telefonu. Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś