noboo 01.09.05, 23:11 naprawdę świetny gość, jakże on daleko od BEZCZELNOŚCI Cimoszenki, z takim gościem można mieć nadzieje na lepsze jutro! Tego Wam życze! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XXX Re: Kurde! uwielbiam Tuska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 23:12 chcesz być z nim przy nadzieji proszę bardzo, ale od mojej wara, ja mam męża, którego bardzo kocham Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina Re: Kurde! uwielbiam Tuska 01.09.05, 23:13 fakt, fajny gość, wesoły, dowcipny, ponoć grywa czasami w piłke nożną, fajny, byłby jeszcze fajniejszy gdyby zajął sie tym czym umie, a nie smrodził w polityce ! Odpowiedz Link Zgłoś
krakszczur Re: Kurde! uwielbiam Tuska 02.09.05, 08:02 > byłby jeszcze fajniejszy gdyby zajął sie tym czym umie, a nie smrodził w polityce !< A kto powinien się zajmować polityką, proszę podać kilka przyładów Odpowiedz Link Zgłoś
noboo Re: Kurde! uwielbiam Tuska 01.09.05, 23:23 natomiast od Nałęcza nie kupiłbym nawet pinezki Giertych bije punkty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Kurde! uwielbiam Tuska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 23:27 Noboo a po cholerę ci pinezki ? Odpowiedz Link Zgłoś
noboo Re: Kurde! uwielbiam Tuska 01.09.05, 23:41 tak mówi się tylko, normalnie powiedziałbym "nie kupiłbym samochodu", ale nie przejdzie mi przez palce użycie w jednym zdaniu "Nałęcz" i "kupiłbym samochód", wiecie-rozumiecie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolek Tusk, mniej niż zero..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 00:24 Czy Ty drogi noboo nie leczysz się z tych swoich przypadłosci ? Jako dobry chrzescijanin / bo jakże inaczej /, pilny uczeń nauk Jana Pawła II miłujesz bliznich czy tez tylko tych wybranych ? Czy zdarza Ci sie wystawiać im fałszywe swiadectwa itp itp Jednym słowem jaką Ty jesteś konstrukcją ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Tusk, mniej niż zero..... IP: *.net.autocom.pl 02.09.05, 00:34 Noboo jest mądry inaczej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h.b. Re: Tusk, mniej niż zero..... IP: *.idea.pl 02.09.05, 00:56 hehehe, brawo za ten komentarz ...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karamba Kiko, mniej niż zero..... IP: *.dop.krakow.pl 02.09.05, 07:41 ...bo troller. Należy zignorować. Odpowiedz Link Zgłoś