Gość: Byku IP: *.chello.pl 02.09.05, 10:08 Radny przesadza. Ta muzyka i rytm ma swoją specyfikę, słowa tu są najważniejszą częścią przekazu, czy radny udaje że nie zna słów, które są brzydkie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jmr21 Radny odpowiada 02.09.05, 17:00 Sz.Państwo ! Ponieważ nie czytuję GW(Ci którzy także nie czytują zapewne wiedzą z jakich powodów) o art.dowiedziałem się od znajomych.Oczywiście w GW jest kilka przekłamań (do czego już sie przyzwyczaiłem) oraz zwyczajowe sofizmatyczne podejście autora do tematu,w stylu;radnemu się nie podoba,radny oburzony,radnemu przeszkadza etc. Interwencja moja była najpierw wynikiem telefonu do mnie od innego Radnego,oraz prośby mieszkańców,także i we własnym imieniu podjąłem tą sprawę.Jestem Przew.Komisji Praworządności i był to przede wszystkim mój obowiązek,jeśli trudno to pojąć to mi przykro. Panu I.Dańdo pragnę dać odpowiedż równie pokrętną jak Jego zapytanie :czy na autorów największych dzieł literackich też będę donosił na Policję?" Otóż Sz.Panie-naprawdę wielcy,nie nadużywali plugawego języka w swoich dziełach jak np.śp.Z.Herbert,natomiast inni jak Gombrowicz,Miłosz,Szyborska uwielbiali rynsztok z tym że dla mnie ani wielcy ani Ich nie kupuję.Gdyby jednak siedzieli na estradzie Rynku Gł. odczytując owe "wielkości" to i owszem zgłosiłbym i to z przyjemnością. Pragnę także odnieść sie do niektórych powtarzjących się wypowiedzi internautów. Powtarzająca sie krytyka to czy Radni nie mają nic innego do roboty.Mają Sz.P. mają i to właśnie takimi sprawami na pozór przyziemnymi zajmujemy się,służac przede wszystkim mieszkańcom w sprawach i problemach naszego "podwórka" "Poważnymi" sprawami zajmują się Radni Miejscy. Uspokoję też niektórych z Państwa;nie należę do żadnej opcji politycznej,jeśli coś najbiższe moim poglądom to UPR i JKM ,napewno nikt mnie już nie namówi na ponowne kandydowanie,bo primo;nie mogę spojrzeć w oczy tym którzy(podobnie jak ja) łudzili się iz pomogę rozwiązać ich problemy,secundo:jestem osamotniony w walce z wieloma nieprawidłowościami i nie mam żadnego wsparcia. Tym bardziej dziękuję tym z Państwa którzy moją postawę odebrali właściwie. Marek Rosner Radny Dzielnicy I Odpowiedz Link Zgłoś