villete 02.09.05, 12:37 Możecie polecić jakiegoś dermatologa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ? Re: Dermatolog -dobry? IP: *.net.autocom.pl 02.09.05, 12:39 pewnie tani? Odpowiedz Link Zgłoś
pyrtek3 Re: Dermatolog -dobry? 02.09.05, 14:24 Na szwedzkiej przyjmuje fajna babka,nie pamiętam nazwiska ale chyba coś w stylu Lukasiewicz cos podobnego,jest to pani w podeszłym wieku ale bardzo dobra,można iść państwowo,ale czeka sie chyba miesiąc albo prywatnie za 20zl,tez w przychodni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe_Kraków Re: Dermatolog -dobry? IP: *.autocom.pl 02.09.05, 17:08 może dr Molik - polecono mi ją - bardzo sympatyczna ;) mnie prawie wyleczyła z trądziku, a że sama się trochę opuściłam w stosowaniu regularnym pewnych specyfików, to nie mogę na nią zwalić, że mnie nie wyleczyła - dochodzi do tego również fakt, że to trądzik uporczywy, z którym dermatologiczne specyfiki słabo walczą - przepisała mnie sama do lekarza innej specjalności ;) dziewczyny zapewne będą wiedziały o co chodzi;))) ona również przyjmuje na Szwedzkiej w przychodni, ale widziałam na ul. Madalińskiego, że ma tam prywatny gabinet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe_Kraków p.s. IP: *.autocom.pl 02.09.05, 17:12 można czekać miesiąc jak to poprzednia osoba sie wypowiedziała, ale można także od razu - w dniu, w którym przyjmuje należy przyjść wcześnie rano i się zarejestrować (zwykle o 6:45 wystarczało mi być na miejscu, by się zarejestrować - ma dużo pacjentów) a rejestracja jest od 7 - dmej - lepiej przyjść niż dzwonić, bo można się...nigdy nie dodzwonić;) potem możesz ją zapytać czy nie mogłaby Ci wyznaczyć kolejnego terminu, itd. (to już nie będziesz musiała sie po raz kolejny rano zwlekać z wyrka) pozdro;) Odpowiedz Link Zgłoś
misia6111 Re: Dermatolog -dobry? 02.09.05, 18:18 witam Zupełnie poważnie polecam wspaniałą Panią dermatolog w Krakowie, Plac Inwalidów 3.Musisz wziąć ze sobą legitymację ubezp.,pesel. (BEZPŁATNIE).Doktor Kaczanowska-tel.do rejestracji 615 17 34-krótkie terminy.Polecam gorąco! Chodzi cała moja trodzina i polecam wszystkim znajomym,jeżeli tego potrzebują. Jak Ci pomoże , to napisz czy miałam rację. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
veea Re: Dermatolog -dobry? 03.09.05, 01:17 dr Trątnowiecka!REWELKA! namiary na gg 1987602 Pzdr.Veea Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goesha Re: Dermatolog -dobry? IP: *.alan.krakow.pl 03.09.05, 11:13 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=27666407&a=27670044 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goesha Re: Dermatolog -dobry? IP: *.alan.krakow.pl 03.09.05, 11:19 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=20230230&a=20230230 jest cos takiego jak wyszukiwarka na forum, fajnie by bylo sprawdzicz czy takiego watku juz nie bylo i skorzystac Odpowiedz Link Zgłoś