Dodaj do ulubionych

Pochód jamników

04.09.05, 20:09
A kto po nich posprząta?

Hę?
    • balbin Re: Pochód jamników 04.09.05, 20:24
      Właściciele?
      Ja sprzątam po swoim jamniku, a w kazdym sklepie daja teraz duzo torebek jednorazowych, które sie idealnie do tego nadaja.
    • t-800 Re: Pochód jamników 04.09.05, 20:24
      Mój brat parę dni temu kupił jamnika. :-]
      • dagmaranowicka Re: Pochód jamników 04.09.05, 21:25
        to extra!, bo " zycie bez jamnika nie warte guzika!"
        • t-800 Re: Pochód jamników 04.09.05, 21:32
          Tak? To może też sobie kupię? ;-]
      • kropekuk Co sie krzywisz? Piekny zwierz. 04.09.05, 21:27
        Nb. CO juz wam zjadl? Jakis rok temu babariba poiosl powazne ofiary przy
        jamniczym zabkowaniu;)
        • dorsai Re: Co sie krzywisz? Piekny zwierz. 04.09.05, 21:47
          Jamnik to jamnik..sympatyczny, ale w sumie bezszkodny zwierz. Ale owczarek
          niemiecki! Ten dopiero ma napęd w okresie szczenięctwa i wczesnej młodości!
          Straty juz przestałem liczyć... ale psiaka nadal kocham!
          • kropekuk A moje owczarki niczego nie zzarly. Za to malamut 04.09.05, 22:06
            plci zenskiej to byl szkodnik nad szkodnikami. Wspomnianemu wyzej babierybie
            osobisty jamnik zezarl skorzane spodnie czy kurtke - zalil sie nan w ub. roku.
            Ale psa nadal kocha.
          • maruda.r Re: Co sie krzywisz? Piekny zwierz. 04.09.05, 22:57
            dorsai napisał:

> Jamnik to jamnik..sympatyczny, ale w sumie bezszkodny zwierz. Ale owczarek
            > niemiecki! Ten dopiero ma napęd w okresie szczenięctwa i wczesnej młodości!
            > Straty juz przestałem liczyć... ale psiaka nadal kocham!

Mam inne doświadczenia. Owczarek był grzeczny i znakomicie się układał.

Jamnika nie miałem, ale różni znajomi twierdzą, że potrafi być szkodnikiem ze
            złośliwości. Nie wolno wyjść z domu i się nie pożegnać, nie wolno go ignorować
            itd. Obraża się i mści na domowym sprzęcie. Właściciele nie chcą jednak słyszeć
            o innej rasie.

• igakol Re: Pochód jamników 04.09.05, 22:06
      Gdybym mogła to bym wybrała sie do Krakowa z moim Reksiem!
    • igakol Re: Pochód jamników 04.09.05, 22:07
      Jamniki są niepowtarzalne i jedyne w swoim rodzaju!
    • tades1 Re: Pochód jamników 04.09.05, 23:09
      Mieliśmy szorstkiego 13 lat .
      Amadeusz .Był fantastyczny.
      W lutym br pożegnaliśmy się niestety z Nim.
      Jest mi Go nadal brak.
      • deepforest Re: Pochód jamników 05.09.05, 00:05
        Bardzo sympatyczna impreza , zapewne unikalna w świecie i doskonały magnes dla
        turystów zagranicznych !
    • Gość: bialy jajnik Re: Pochód jamników IP: *.dsl.crchtx.swbell.net 05.09.05, 01:06
      glosuj na tuska......cimoszewicz do wora!!!!kazdy glos na cimoszewicza to zdrada
      panstwa polskiego.....precz z komuna!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: lidka Re: Pochód jamników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 02:21
        A ja i tak wolę koty. Koty są słodkie.
        • Gość: df Re: Pochód jamników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 05:15
          jamniki to najgłupsze psy a ich właściciele mają z sobą jakieś problemy
          emocjonalne bo jamniki nie są traktowane przez nich jak psy tylko jak ludie. A
          głupie psy? nie widziałem jeszcze normalnego jamnika. Albo ujada gryzie albo
          ujada i leży opasły na tapczanie. Jeszcze może być taka wersja: ujada i ujada.
          ten pies ujadanie i fałszywość ma we krwii. jak widzę jamnika to uruchamia mi
          się jakiś odruch agresywny
          • bagarmosen Re: Pochód jamników 05.09.05, 06:39
            df - wcale się nie dziwie ,że ciebie obszczekują i obsikują .za takie slowa
            jakie tu wypisujesz nalezy się tobie porządne gryzienie. WON OD JAMNIKOW! Znasz
            przyslowie "jak nie wiesz z kim masz doczynienie puśc psa?" a wiec najpewniej
            jestes z gruntu złym człowiekiem!
          • zaholec Re: Pochód jamników 05.09.05, 08:06
            df - głupi, a głupi....
            • Gość: milusia Re: Pochód jamników IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 05.09.05, 08:33
              df jesteś po prostu zazdrosny, bo kazdy jamnik jest o wiele bardziej
              inteligentny niz ty, a te zle cechy o ktore posądzasz jamniki to sa cechy
              ludzkie, ja mam jamnika i potrafię sie z nim dogadać
        • Gość: agg Kompromis - czyli wszystko jest możliwe :) IP: *.b-m.pl 05.09.05, 09:18
          Mam jamnika i kota. Kot zjawił się rok temu, mały, wygłodniały, bał się psów.
          Jamnik przez dwa dni nie odstępował go na krok, lizał po łebku, gdy tamten
          zasypiał. Kot budził się, prychał na psa i znowu zasypiał. Po dwóch dniach
          kociak uległ. Teraz jest to najlepsza para przyjaciół :))) Przysłowia nie
          zawsze się sprawdzają ;)
    • Gość: hmm Re: Pochód jamników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 09:41
      jamniki sa ok, ale nie wiem czy są szczęsliwe, kiedy sie je przebiera... jakas
      okrutna ta impreza mi sie wydaje..
    • Gość: własciciel jamnika Re: Pochód jamników IP: *.fn.pl 05.09.05, 10:18
      Szkoda , że moja Sonieczka nie mogła uczestniczyć w marszu jamnikow w
      Krakowie . Byłaby najcudniejsza i najmądrzejsza ze wsztstkich i tak ślicznych
      jamniczków . To najukochansza rasa piesków i najmadrzejsza i najbardziej
      uparta i harda i ODDANA nam właścicielom. Kochamy je i za wygłąd i za to ,ze
      w ogóle są z nami i tak przeuroczo rządzą nami

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka