at_work 04.09.05, 20:09 A kto po nich posprząta? Hę? _______________ www.julunga.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
balbin Re: Pochód jamników 04.09.05, 20:24 Właściciele? Ja sprzątam po swoim jamniku, a w kazdym sklepie daja teraz duzo torebek jednorazowych, które sie idealnie do tego nadaja. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Pochód jamników 04.09.05, 20:24 Mój brat parę dni temu kupił jamnika. :-] Odpowiedz Link Zgłoś
dagmaranowicka Re: Pochód jamników 04.09.05, 21:25 to extra!, bo " zycie bez jamnika nie warte guzika!" Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Co sie krzywisz? Piekny zwierz. 04.09.05, 21:27 Nb. CO juz wam zjadl? Jakis rok temu babariba poiosl powazne ofiary przy jamniczym zabkowaniu;) Odpowiedz Link Zgłoś
dorsai Re: Co sie krzywisz? Piekny zwierz. 04.09.05, 21:47 Jamnik to jamnik..sympatyczny, ale w sumie bezszkodny zwierz. Ale owczarek niemiecki! Ten dopiero ma napęd w okresie szczenięctwa i wczesnej młodości! Straty juz przestałem liczyć... ale psiaka nadal kocham! Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk A moje owczarki niczego nie zzarly. Za to malamut 04.09.05, 22:06 plci zenskiej to byl szkodnik nad szkodnikami. Wspomnianemu wyzej babierybie osobisty jamnik zezarl skorzane spodnie czy kurtke - zalil sie nan w ub. roku. Ale psa nadal kocha. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Co sie krzywisz? Piekny zwierz. 04.09.05, 22:57 dorsai napisał: > Jamnik to jamnik..sympatyczny, ale w sumie bezszkodny zwierz. Ale owczarek > niemiecki! Ten dopiero ma napęd w okresie szczenięctwa i wczesnej młodości! > Straty juz przestałem liczyć... ale psiaka nadal kocham! ******************************** Mam inne doświadczenia. Owczarek był grzeczny i znakomicie się układał. Jamnika nie miałem, ale różni znajomi twierdzą, że potrafi być szkodnikiem ze złośliwości. Nie wolno wyjść z domu i się nie pożegnać, nie wolno go ignorować itd. Obraża się i mści na domowym sprzęcie. Właściciele nie chcą jednak słyszeć o innej rasie. Odpowiedz Link Zgłoś
igakol Re: Pochód jamników 04.09.05, 22:06 Gdybym mogła to bym wybrała sie do Krakowa z moim Reksiem! Odpowiedz Link Zgłoś
igakol Re: Pochód jamników 04.09.05, 22:07 Jamniki są niepowtarzalne i jedyne w swoim rodzaju! Odpowiedz Link Zgłoś
tades1 Re: Pochód jamników 04.09.05, 23:09 Mieliśmy szorstkiego 13 lat . Amadeusz .Był fantastyczny. W lutym br pożegnaliśmy się niestety z Nim. Jest mi Go nadal brak. Odpowiedz Link Zgłoś
deepforest Re: Pochód jamników 05.09.05, 00:05 Bardzo sympatyczna impreza , zapewne unikalna w świecie i doskonały magnes dla turystów zagranicznych ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bialy jajnik Re: Pochód jamników IP: *.dsl.crchtx.swbell.net 05.09.05, 01:06 glosuj na tuska......cimoszewicz do wora!!!!kazdy glos na cimoszewicza to zdrada panstwa polskiego.....precz z komuna!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidka Re: Pochód jamników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 02:21 A ja i tak wolę koty. Koty są słodkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: df Re: Pochód jamników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 05:15 jamniki to najgłupsze psy a ich właściciele mają z sobą jakieś problemy emocjonalne bo jamniki nie są traktowane przez nich jak psy tylko jak ludie. A głupie psy? nie widziałem jeszcze normalnego jamnika. Albo ujada gryzie albo ujada i leży opasły na tapczanie. Jeszcze może być taka wersja: ujada i ujada. ten pies ujadanie i fałszywość ma we krwii. jak widzę jamnika to uruchamia mi się jakiś odruch agresywny Odpowiedz Link Zgłoś
bagarmosen Re: Pochód jamników 05.09.05, 06:39 df - wcale się nie dziwie ,że ciebie obszczekują i obsikują .za takie slowa jakie tu wypisujesz nalezy się tobie porządne gryzienie. WON OD JAMNIKOW! Znasz przyslowie "jak nie wiesz z kim masz doczynienie puśc psa?" a wiec najpewniej jestes z gruntu złym człowiekiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milusia Re: Pochód jamników IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 05.09.05, 08:33 df jesteś po prostu zazdrosny, bo kazdy jamnik jest o wiele bardziej inteligentny niz ty, a te zle cechy o ktore posądzasz jamniki to sa cechy ludzkie, ja mam jamnika i potrafię sie z nim dogadać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agg Kompromis - czyli wszystko jest możliwe :) IP: *.b-m.pl 05.09.05, 09:18 Mam jamnika i kota. Kot zjawił się rok temu, mały, wygłodniały, bał się psów. Jamnik przez dwa dni nie odstępował go na krok, lizał po łebku, gdy tamten zasypiał. Kot budził się, prychał na psa i znowu zasypiał. Po dwóch dniach kociak uległ. Teraz jest to najlepsza para przyjaciół :))) Przysłowia nie zawsze się sprawdzają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Pochód jamników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 09:41 jamniki sa ok, ale nie wiem czy są szczęsliwe, kiedy sie je przebiera... jakas okrutna ta impreza mi sie wydaje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: własciciel jamnika Re: Pochód jamników IP: *.fn.pl 05.09.05, 10:18 Szkoda , że moja Sonieczka nie mogła uczestniczyć w marszu jamnikow w Krakowie . Byłaby najcudniejsza i najmądrzejsza ze wsztstkich i tak ślicznych jamniczków . To najukochansza rasa piesków i najmadrzejsza i najbardziej uparta i harda i ODDANA nam właścicielom. Kochamy je i za wygłąd i za to ,ze w ogóle są z nami i tak przeuroczo rządzą nami Odpowiedz Link Zgłoś