Gość: Paulina IP: *.it-net.pl 19.07.05, 21:14 HEJ !!! wpisujcie się: 1) kto się dostał 2) co myślicie o tej uczelni i tym kierunku 3) jeśli macie jakieś porady dla przyszłych studentów Dzięki i Pozdrowionka :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: !! => PRAWO : KUL <= !! IP: *.it-net.pl 19.07.05, 21:17 no i po 4) macie ochotę na spotkano zapoznawcze przed rozpoczęciem roku? gdzie i kiedy? wpisujcie propozycje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cherryf1 Re: !! => PRAWO : KUL <= !! IP: *.telpol.net.pl 19.07.05, 23:15 na pierwsze zadane pytanie moge odpowiedziec,ze jedna z osob,ktore sie dostaly jestem ja. Jesli chodzi o pozostale 2 pytania, bede/bedziemy mogli odpowiedziec za pare miesiecy...a spotkanie zapoznawcze jest milo widziane-tyle,ze problemem bedzie rozstrzelenie geograficzne przyjetych kadnydatow-ja np. jestem z Zaglebia.ale pazdziernik mamy juz do dyspozycji...zreszta,nie tylko pazdziernik Odpowiedz Link Zgłoś
kolamix Re: !! => PRAWO : KUL <= !! 21.07.05, 20:00 witam zapraszam przyszłych studentów na Forum studentów KUL :)-----> forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=31360 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: !! => PRAWO : KUL <= !! IP: *.it / *.it-net.pl 21.07.05, 15:33 wypowiadajcie sięm jestem ciekawa waszych opinii :) Odpowiedz Link Zgłoś