Dodaj do ulubionych

pomozcie!!!!!!!!!

04.09.02, 16:46
forward z innego forum:

Takie cos dostalem... oryginal wyslano wczoraj, wiec pewnie wciaz aktualne...

> > > > > > > > szukamy grupy krwi A Rh minus na TERAZ
> > > > > > > > Na bialaczke gasnie dziecko...
> > > > > > > > nr telefonu do mamy 0 604 947 367
> > > > > > > > Prosimy o pomoc i podanie dalej!
Obserwuj wątek
    • m.in Re: pomozcie!!!!!!!!! 04.09.02, 16:47
      chodzi po necie od tygodnia...
      • swing Re: pomozcie!!!!!!!!! 04.09.02, 16:54
        m.in napisał:

> chodzi po necie od tygodnia...

niestety, co najmniej od dwóch miesięcy!
        dostałam to już kilka razy przez e-m, próbowałam dzwonić pod podany numer, ale
        jeszcze nigdy nie udało mi się połączyć
        • m.in Re: pomozcie!!!!!!!!! 04.09.02, 17:01
          swing napisała:
          > niestety, co najmniej od dwóch miesięcy!

to ten sam???
          wyrzucam spam i nie moge porównac, ale wydawało mi sie troche sie różni od
          tamtych...
          hmmm
          to ty dobre serduszko masz :))
          • swing Re: pomozcie!!!!!!!!! 04.09.02, 17:13
            m.in napisał:

> to ty dobre serduszko masz :))
            serduszko - nie, tylko zgodną grupę;)
        • Gość: tomCrac Re: pomozcie!!!!!!!!! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 17:06

od marca! :) i dziecko jest juz zdrowe, tak przynajmniej podali na grupach dyskusyjnych..
          • m.in Re: pomozcie!!!!!!!!! 04.09.02, 17:10
            a to to samo dziecko? bez sensu
            krwią ostrej białaczki nie wyleczysz, ani w pół roku, ani w rok
            znam dziewczynę po białaczce, to nie tak hop siup
            • muzaaa Re: pomozcie!!!!!!!!! 04.09.02, 17:15
              Swing ma po prostu minusowa grupe Rh. Wcale nie jest tak dobrze miec minus. Ma
              ja mniej ludzi, a jak partnerzy chca miec dzicko i maja przeciwne Rh to moze
              byc konflikt krwi i takie tam rozne klopoty.
              • m.in Re: pomozcie!!!!!!!!! 04.09.02, 17:19
                tez mam minus, ale rh minus jest "be" tylko w przypadku kobiecego minusa a
                meskiego plusa
                więc ja mam luz :),
                dla ewentualnego pocieszenia: moja siostra miała konflikt serologiczny i bez
                specjalnych perturbacji urodziła juz dwójke okejkowych dzieciaków

swing: masz dobre serduszko,
                już sie nie wymigasz :)
              • Gość: Zbigniew Ja też mam Rh- IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 17:20
                I moja żona też i dzieci:))
                • wodnik74 Re: Ja też mam Rh- 04.09.02, 17:22
                  Ja też! ;))
              • swing Re: pomozcie!!!!!!!!! 04.09.02, 17:22
                muzaaa napisała:

> Swing ma po prostu minusowa grupe Rh. Wcale nie jest tak dobrze miec minus.
                Ma
                > ja mniej ludzi, a jak partnerzy chca miec dzicko i maja przeciwne Rh to moze
                > byc konflikt krwi i takie tam rozne klopoty.

sama jestem dzieckiem z konfliktu, ale miełam zgodność z mamą i wszystko dobrze
                się ułożyło, ale dziś to nie jest problem, są szczepionki i inne wynalazki, a
                nade wszystko świadomość czym jest konflikt serologiczny
                • wodnik74 Re: pomozcie!!!!!!!!! 04.09.02, 17:26
                  dziś to nie jest problem, są szczepionki i inne wynalazki

To naprawde jest pocieszające.
                • swing Re: pomozcie!!!!!!!!! 04.09.02, 17:27
                  kurcze, trochę nas jest z tym minusem, a podobno w tej części świata wypada
                  tylko na co czwartą osobę
                • muzaaa Re: pomozcie!!!!!!!!! 04.09.02, 17:27
                  No to pieknie:) ja tez mam minus, wiec jakby cos to oddam komus w potrzebie
                  (troche krwi ma sie rozumiec:). Okazuje sie, ze Rh minus to nie taka zadkosc.
                  Czy to tylko przypadek?:)
                  • Gość: tomCrac Rh + gdzie jestescie!? :) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 17:34
                    Zaraz sie okaze, ze to my jestesmy w mniejszosci i statystyki klamia!
                    • m.in Re: Rh + gdzie jestescie!? :) 04.09.02, 17:37
                      Gość portalu: tomCrac napisał(a):
                      > Zaraz sie okaze, ze to my jestesmy w mniejszosci i statystyki klamia!

statystyki niestety zafałszowują rzeczywistośc :)
                      masz emilka "po prośbie", zajrzyj proszę do krzynki :)
                      • Gość: tomCrac zleje na amen! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 17:52
                        > masz emilka "po prośbie", zajrzyj proszę do krzynki :)

krzynka cala i zdrowa, dziekuje za troske ;) a oto odpowiedz na pytanie: ON SIE NIGDY NIE ZSUWAL!!! :)))
                        • swing Re: zleje na amen! 04.09.02, 17:54

> > masz emilka "po prośbie", zajrzyj proszę do krzynki :)
                          >
                          > krzynka cala i zdrowa, dziekuje za troske ;) a oto odpowiedz na pytanie: ON
                          SIE
                          > NIGDY NIE ZSUWAL!!! :)))

Nie przy jedzeniu, jak Boga kocham...;)
                        • dreamlover Re: zleje na amen! 04.09.02, 17:55

> krzynka cala i zdrowa, dziekuje za troske ;) a oto odpowiedz na pytanie: ON
                          SIE NIGDY NIE ZSUWAL!!! :)))

Zdaję się, że ktoś mnie zaintrygował...
                          • Gość: tomCrac Re: zleje na amen! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 17:57
                            > Zdaję się, że ktoś mnie zaintrygował...

Tylko cicho sza! Przyjdziecie na wrzesniowke to zobaczycie co takiego "sie nie zsuwa" :)))))))
                            • dreamlover Re: zleje na amen! 04.09.02, 18:02

> Tylko cicho sza! Przyjdziecie na wrzesniowke to zobaczycie co takiego "sie
                              nie zsuwa" :)))))))

Przyszłabym, ale to malowanie mieszkania... Strasznie pechowo wypadło. A w maju
                              miałam stertę zaliczeń i też się nie zebrałam. Może kiedyś mi się uda?

• Gość: tomCrac Re: zleje na amen! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 18:05
                                > Przyszłabym, ale to malowanie mieszkania... Strasznie pechowo wypadło. A w maju
                                > miałam stertę zaliczeń i też się nie zebrałam. Może kiedyś mi się uda?

Mam nadzieje, ze do tego 'kiedys' moje cos sie nie zsunie ;)))) (a widzialem juz kilku z przyklapnietymi ;)))))
                                • dreamlover Re: zleje na amen! 04.09.02, 18:09

> Mam nadzieje, ze do tego 'kiedys' moje cos sie nie zsunie ;)))) (a widzialem
                                  juz kilku z przyklapnietymi ;)))))

Ja też mam taką nadzieję ;) Chyba będę musiała wyłączyć swoją wyobraźnię
                              • m.in Re: zleje na amen! 04.09.02, 18:12
                                dreamlover napisała:
                                > Przyszłabym, ale to malowanie mieszkania... Strasznie pechowo wypadło.

W NIEDZIELĘ.......
                                • dreamlover Re: zleje na amen! 04.09.02, 18:19
                                  m.in napisał:
                                  > W NIEDZIELĘ.......

Właściwie zaczyna się od piątku, ale znając życie przeciągnie się do niedzieli.
                                  Nawet jakby udało mi się urwać, to i tak nie mam jak dojechać. Czyżby spotkania
                                  na terenie Krakowa już Wam się znudziły?

• Gość: tomCrac Re: zleje na amen! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 18:23
                                    > Nawet jakby udało mi się urwać, to i tak nie mam jak dojechać. Czyżby spotkania
                                    > na terenie Krakowa już Wam się znudziły?

Z tego co wiem, to jeszcze duzo wolnych miejsc zostalo w autach skks'a, mikolaja7, gonzalesa...
                                    • dreamlover Re: zleje na amen! 04.09.02, 18:25

> Z tego co wiem, to jeszcze duzo wolnych miejsc zostalo w autach skks'a,
                                      mikolaja7, gonzalesa...

Mówisz, że można bez zahamowań wsiadać?
                                      • Gość: tomCrac Re: zleje na amen! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 18:31
                                        > Mówisz, że można bez zahamowań wsiadać?

Do mikolaja7 raczej tak, ja bede (mam taka nadzieje) jechal z gonzalesem, wiec nic nie wiadomo czy nagle sie nie zachamujesz ;)))
                                        • dreamlover Re: zleje na amen! 04.09.02, 19:12
                                          > Do mikolaja7 raczej tak, ja bede (mam taka nadzieje) jechal z gonzalesem,
                                          wiec
                                          > nic nie wiadomo czy nagle sie nie zachamujesz ;)))

No wiesz... Przecież nie mam powodów.
                      • Gość: peteen 0Rh+ zgłaszam sie, odbiór !!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.02, 19:44
                        oddałem już parę razy, oddam i teraz, jeśli - ofkorz - jest komuś potrzebna...
                        • faciu AB Rh - , odbiór !!! 04.09.02, 19:51
                          Gość portalu: peteen napisał(a):

> oddałem już parę razy, oddam i teraz, jeśli - ofkorz - jest komuś
                          potrzebna..
                          > .
                          A ja tez kilka razy dałem krwi, choć raz dlatego ze zabaciarzyłem i
                          potrzebowałem wolnego dnia od pracy...(współczuje odbiorcy krwi - miał
                          dodatkową narkoze)..
                          :))
                  • m.in Re: pomozcie!!!!!!!!! 04.09.02, 17:34
                    róznie to bywa z tymi przypadkami
                    np na forum "własciwym" dla mojego miejsca narodzin
                    zespół piszących składa sie z niemal samych skorpionów :)))
        • pepperoni78 Re: pomozcie!!!!!!!!! 04.09.02, 18:10
          swing napisała:

> m.in napisał:
          >
          > > chodzi po necie od tygodnia...
          >
          > dostałam to już kilka razy przez e-m, próbowałam dzwonić pod podany numer,
          ale
          > jeszcze nigdy nie udało mi się połączyć

Ja dostałem ten anons kilka miesięcy temu. Kilka razy próbowałem dodzwonić się,
          ale nie udało mi się. Podejrzewam, że ta krew nie jest juz potrzebna. ( W
          tymprzypadku oczywiście).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka