wodnik74 05.09.02, 18:41 Zaciekawiło mnie czemu nikt nie podjął wątku o koncertach - nie chodzicie na muzykę na żywo? A przecież pisaliście o konertach pod Bunkrem... I te gorące opinie o radiu ... To jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.in Re: pytanie koncertowe c.d. 06.09.02, 09:46 wodnik74 napisała: > Zaciekawiło mnie czemu nikt nie podjął wątku o koncertach - nie chodzicie na > muzykę na żywo? A przecież pisaliście o konertach pod Bunkrem... I te gorące > opinie o radiu ... To jak to jest? alez moja droga! myślę, ze jest dużo wiecej powodów do milczenia w tym temacie np nieznajomosc terminów koncertów albo np nieznajomośc zespołu blenders obie powyższe przyczyny dotycza mnie :))) koncerty, mnie interesujące juz w Krakowie w tym roku były :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: pytanie koncertowe c.d. 06.09.02, 10:26 > koncerty, mnie interesujące juz w Krakowie w tym roku były :))) Też mam wrażenie, ze interesujące mne koncerty już były, ale miałam płonną nadzieję, że w tłumie forumowiczów jest ktoś kto wie coś czego ja nie wiem ... i nie mogłam uwierzyć, że jednak nie, że nie ma muzycznie zaangażowanych forumowiczów, ale właśnie mi przyszło do głowy że to nie wina ludzi tylko tego miasta (Kraków znaczy), do którego przyjeżdża tylko od czasu do czasu Edyta Górniak kiedy Natalia Kukulska jest zajęta ... Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: pytanie koncertowe c.d. 06.09.02, 10:40 forumowiczów moze i tłum, ale takich aktywnych to góra dwudziestu nie mogą wiedziec wszystkiego :) to chyba nawet lepiej co do Krakowa i koncertów: sali nie ma! w hali wisły akurstyka sie nawet dla punkowskich kapel nie nadaje, jak grała ostatnio "chumba" to rozpoznawałem piosenki tylko dlatego, ze znalem je na pamiec... a w rotundzie z kolei jest za mała pojemnosć Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: pytanie koncertowe c.d. 06.09.02, 10:46 m.in napisał: > forumowiczów moze i tłum, ale takich aktywnych to góra dwudziestu > nie mogą wiedziec wszystkiego :) nie??? > co do Krakowa i koncertów: sali nie ma! WIEM! :(( (Hala Wisły, ha ha) a w Spodku? Chyba wejdę na forum Katowice... Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: pytanie koncertowe c.d. 10.09.02, 12:49 5 pazdziernika jest rawablues w spodku jak ktos lubi... ja nie lubie ale chyba pojade towarzysko Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: pytanie koncertowe c.d. 11.09.02, 08:03 haa! Rawę polecam! Jeździłam kiedyś często. Muzyka - rzeczywiście jak kto lubi, chociaz i tak zwykle było warto, ale atmosfera przyjemna (troche do spadu ;)). Nie wiem czy grupa wiekowa nie jest obecnie zaniżona :)))) (dawniej nie była) Odpowiedz Link Zgłoś