Dodaj do ulubionych

ROLKI - szukam chetnych

IP: *.tele2.pl 12.09.05, 12:33
Witam wszystkich, wrocilem po wakacjach i zastalem jakies straszne rolkowe
pustki :(
Czy jest ktos chetny do jezdzenia wieczorami? Bulwary, Blonia?
Milego...
Obserwuj wątek
    • katarzynasophia Re: ROLKI - szukam chetnych 12.09.05, 13:50
      pustki? ja codziennie sie przetaczam nad Wisełką ;p
      • Gość: a Re: ROLKI - szukam chetnych IP: *.tele2.pl 12.09.05, 14:33
        jezdzisz wieczorami? ja moge odpiero + - od 20.
        a po ktorej stronie jezdzisz?
        milego, a
        • katarzynasophia Re: ROLKI - szukam chetnych 12.09.05, 17:27
          jak jezdze po stronie Wawla;-) i regularnie wywalam sie na wysokosci Galerii
          Kaźmierz (z wrazenia;-)
          Teraz to dopiero bede szusowac po 23 wrzesnia - niestety, praca :-(((
          chyba ze skoro swit - ok.7 rano?:-)
          • Gość: a Re: ROLKI - szukam chetnych IP: *.tele2.pl 12.09.05, 17:51
            7 rano to juz za pozno ;)
            ja moge tylko wieczorami, ech
    • bartko Re: ROLKI - szukam chetnych 12.09.05, 18:35
      Gość portalu: a napisał(a):
      > Witam wszystkich, wrocilem po wakacjach i zastalem jakies straszne rolkowe
      > pustki :(
      > Czy jest ktos chetny do jezdzenia wieczorami? Bulwary, Blonia?
      > Milego...

Tu pustki bo wiekszosc przeniosla sie na nasza nowa stronke. Jest pare artykulow, mapki z trasami i miejscowkami, no i forum z prawdziwego zdarzenia.
      Tam sie chyba latwiej bedzie umowic na wspolna jazde.
      Zapraszam na www.rolki.krakow.pl.

pozdrawiam
      bartko
      • Gość: mysz Re: ROLKI - szukam chetnych IP: *.tele2.pl 13.09.05, 08:38
        ja tam wole tutaj, pod adresem ktory podajesz sa pustki
        • bartko Re: ROLKI - szukam chetnych 13.09.05, 13:46
          Gość portalu: mysz napisał(a):

> ja tam wole tutaj, pod adresem ktory podajesz sa pustki

Ja tylko zachecam. A stronka jest nowa jak widac (ma 3tyg) wiec nie oczekuj zbyt wiele. Nie wiem co masz na mysli piszac pustki, ale w statystykach strony widze ze troche osob tam zaglada. A juz na pewno wiedza o niej osoby, z ktorymi umawialismy sie tu na forum gazety na wspolne jazdy.
          Nie zmuszam ale zapraszam do aktywnosci na stronie.

pozdrawiam
          bartko
          www.rolki.krakow.pl
          • Gość: seven Re: ROLKI - szukam chetnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 14:56
            ogladam te trasy, ktore proponujesz i musze powiedziec, ze to, co nazwales "opcja 1" przejazdu
            z bulwarow na blonia to jakas pomylka. wiem, wiem, napisales, ze nawierzchnia nie jest
            najlepsza, ale juz o wiele latwiej jest po dojezdzie do focha skrecic w prawo w strone centrum,
            niz jak sugerujesz w lewo - chyba ze w lewo jest zdecydowanie krotszy odcinek, zalezy gdzie
            sie wyjedzie na focha. poza tym przejazd przez petle na salwatorze tez jest swego rodzaju jazda
            ekstremalna . ja jezdze przez komorowskiego, pozniej kraszewskiego (i skrecam w prawo), ale
            tez nie jest to super trasa do polecenia. jedynym sensownym przejazdem znad wisly na blonia to
            wyjazd z bulwarow przy wloczkow i jazda syrokomli az do kina kijow. mozna jechac ulica, bo
            ruch nie jest taki duzy, pozniej moze byc lekki bol przy wasowicza, ale to jakies 50m ulicy.
            wyskakuje sie od razu na poczatku al. 3 maja i mozna jedzic. najwazniejsze przy tym
            przejezdzie jest, ze omija sie focha i katorge z tamta nawierzchnia.
            • Gość: lukasz Re: ROLKI - szukam chetnych IP: *.tele2.pl 13.09.05, 15:15
              tak, ta trasa wydaje sie dobra. ja jezdzilem alejami (chodnikiem- stare plytki)
              z nad wisly obok kijowa, na blonia. bez rewelacji, ale ten odcinek jest krotki,
              i wyjezdza sie od razu na poczatku blon :)
            • bartko Re: ROLKI - szukam chetnych 13.09.05, 17:23
              Gość portalu: seven napisał(a):
              > ogladam te trasy, ktore proponujesz i musze powiedziec, ze to, co nazwales opcja 1" przejazdu z bulwarow na blonia to jakas pomylka.

To Twoje zdanie. Ta trasa wyskakuje sie dosc blisko konca Blon i jadac w lewo nawierzchnia jest zdecydowanie lepsza niz asfalt na prawo, i nie jest to dlugi odcinek.
              Przejedz sie tamtedy to sie przekonasz. Jezdzilo tamtedy ze mna sporo poczatkujacych osob i jedynym problem byla petla na Salwatorze. Tu sie zgadzam, ze kawalek trzeba smignac ulica. Z drugiej strony to jeszcze nie wersja ekstremalna ;).
              Trase, ktora podales przez Kraszewskiego tez znam, i tez nie jest zla. Jesli uwazasz, ze powinna sie znalezc na stronie opisz ja. Zrobie do tego mapke i wrzuce na strone jako kolejna opcja.
              Opcje, ktore opisalem to tylko propozycje. A ta akurat trase poznalem rok albo 2 lata temu jak byl jeden z 'oficjalnych' przejazdow rolkarzy.
              Tak wiec jak masz propozycje to zapraszam do napisania czegos na strone. Chetnie uzupelnie dzial 'mapki'

pozdrawiam
              bartko
              www.rolki.krakow.pl
    • Gość: lukasz dzisiaj (wtorek) IP: *.tele2.pl 13.09.05, 11:41
      jesli nie lunie dramatycznie, wybieram sie dzisiaj na rolki na blonia ok 20.
      jest ktos chetny?
    • Gość: seven Re: ROLKI - szukam chetnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 14:38
      ja ostatnio zrobilem pare kilometrow, ale niestety kondycja juz nie ta , pora chyba
      przedwczesnie skonczyc sezon . pamietam ze kiedys jezdzilem nawet w styczniu, teraz to sobie
      nie portafie tego wyobrazic :/
    • Gość: lukasz Re: ROLKI - szukam chetnych IP: *.tele2.pl 13.09.05, 18:13
      trasy trasami, a nikt nie chce isc na rolki.
      ide sam
      • bluetab70 Re: ROLKI - szukam chetnych 13.09.05, 23:16
        heh,
        ja bym poszła,
        ale godzinę temu do domu wróciłam...
        • Gość: lukasz Re: ROLKI - szukam chetnych IP: *.tele2.pl 14.09.05, 10:21
          to chodz dzisiaj, podobno ostatni dzien bez deszczu.
          bede na bloniach ok 20
          milego
    • Gość: fakir Re: ROLKI - szukam chetnych IP: *.tele2.pl 14.09.05, 14:20
      ostatek pogody, od jutra do wiosny ma lac :(
    • Gość: lukasz Re: ROLKI - szukam chetnych IP: *.tele2.pl 15.09.05, 10:58
      jesli jezdzicie z dziecmi wieczorami przypnijcie im mrugajace swiatelka.
      bedzie bardziej bezpiecznie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka